Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Din specialist på takrenovering i Stockholm

Om du inte anser att ditt tak är redo för en fullständig omläggning, är en takrenovering ett utmärkt alternativ. Hos på TAK 2.0 erbjuder vi en rad tjänster för Takrenovering i Stockholm för att säkerställa att ditt tak får den vård det behöver:

  • Takinspektion & reparation
  • Takunderhåll
  • Takmålning
  • Tilläggsisolering
  • Taksäkerhet

Vårt team av specialister är dedikerade till att erbjuda den bästa lösningen för ditt specifika behov och vi använder endast högkvalitativa material och tekniker.

Efter en takinspektion på Balingsholm Hotell kunde vi utesluta takrenovering och gjorde en helomläggning av deras tegelpannor. Här är ett flygfoto på slutresultatet.

Kontakta oss för din takrenovering

VI HJÄLPER DIG  ATT UTREDA VILKEN TAKRENOVERING DITT HEM BEHÖVER

VÅRA TJÄNSTER

Skydda ditt hem mot skador

Efter flera år av slitage i form av vind, vatten, snö och is kan det bli dags att se över ditt tak för att förhindra större problem. Takläckage kan leda till vattenskador och mögel, vilket resulterar i oväntade kostnader och huvudvärk för dig som fastighetsägare.

Ett läckande tak kan leda till stora utgifter, och ofta täcker inte försäkringen skador från vattenintrång. Vi rekommenderar att vara uppmärksam på ditt tak och vidta åtgärder vid behov. Skydda ditt hem och din fristad genom att låta oss utreda eventuella takläckage.

Genom att anlita oss på TAK 2.0 säkrar du din investering och skyddar ditt hem från framtida skador.

Upptäck fördelarna med vår professionella taktvätt

Mossa på ditt tak kan orsaka allvarliga problem såsom fukt, sprickor och skador på takpannorna. Genom att snabbt ta bort mossan skyddar du ditt tak och förlänger dess livslängd. Vi erbjuder effektiv taktvätt för att säkerställa att ditt hem förblir skyddat från vädrets påfrestningar.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att hålla ditt tak fritt från mossa och smuts.

Takmålning – Ge ditt tak nytt liv och skydd

Om du märker färgförlust, mossa, alger, sprickor eller skador på ditt tak, kan det vara dags för en professionell takmålning. Vår expertis hjälper dig att återställa takets estetik, skydda det från ytterligare försämring och förlänga dess livslängd.

Om du är osäker på om ditt tak behöver målas om, kontakta oss för en professionell utredning och få råd om bästa möjliga åtgärder för ditt tak.

Få hjälp att utreda ditt tak – Kontakta oss idag!

ARTIKLAR

Varningstecken på ett åldrande tak

– Håll utkik för att skydda ditt hem

Det är viktigt att känna igen tecken på att ditt tak börjar bli gammalt och kan behöva bytas ut eller takrenoveras. Håll utkik efter ålder, slitage på takpannor, fukt och vattenskador, samt saknade eller skadade takpannor.

Om du upptäcker några av dessa varningstecken, kontakta en professionell takläggare för en noggrann utvärdering och råd om huruvida det är dags att byta ut ditt tak.

Ojämnheter

Ser ditt tak buckligt ut? Har några av takpannorna flyttat på sig? Kanske har bitar gått sönder och fallit ner mot marken?

Spår i hängrännorna

Hittar du grus, smuts, smulor eller till och med bitar av dina takpannor i hängrännorna?

Torr takpapp

Takpapp åldras med ditt tak. Sol, vatten och vind bryter inte bara ner ditt tak med tiden, utan påverkar också takpappen som är under dina takpannor. Takpappen kan ha sprickor för att den börjat torka och eventuellt börja släppa från taket.

Väder & Sol

Väder och sol är underlagspappens värsta fiende. Solen kan torka ut den så att den börjar spricka (krackelera).

Mögel

Även undertaket kan visa var det finns brister i taket. En mörkare färg under råsponten eller masoniten är ett exempel. Det kan även förekomma mögel, vilket utsöndrar en doft som är långt ifrån behaglig. Vid mögel rekommenderar vi en sanering snarast möjligt. 

Taksäkerhetstjänster – Prioritera din säkerhet och ditt taks välmående

När du utvärderar ditt taks skick är det viktigt att vara medveten om tecken som tyder på att livslängden på ditt tak inte är vad den en gång var. Dessa tecken kan kräva en noggrannare inspektion och att du befinner dig på taket för att göra en uppskattning av takets mående.

Taksäkerhet är av största vikt, och om du känner dig osäker på att klättra upp på taket, tveka inte att kontakta en professionell takläggare. Vi erbjuder taksäkerhetstjänster för att säkerställa att du och ditt tak får den bästa möjliga bedömningen och vård.