roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Din specialist på takrenovering i Stockholm

Om du inte anser att ditt tak är redo för en fullständig omläggning, är en takrenovering ett utmärkt alternativ. Hos på TAK 2.0 erbjuder vi en rad tjänster för Takrenovering i Stockholm för att säkerställa att ditt tak får den vård det behöver:

Vårt team av specialister är dedikerade till att erbjuda den bästa lösningen för ditt specifika behov och vi använder endast högkvalitativa material och tekniker.

Efter en takinspektion på Balingsholm Hotell kunde vi utesluta takrenovering och gjorde en helomläggning av deras tegelpannor. Här är ett flygfoto på slutresultatet.

Kontakta oss för din takrenovering

VI HJÄLPER DIG  ATT UTREDA VILKEN TAKRENOVERING DITT HEM BEHÖVER

VÅRA TJÄNSTER

Skydda ditt hem mot skador

Efter flera år av slitage i form av vind, vatten, snö och is kan det bli dags att se över ditt tak för att förhindra större problem. Takläckage kan leda till vattenskador och mögel, vilket resulterar i oväntade kostnader och huvudvärk för dig som fastighetsägare.

Ett läckande tak kan leda till stora utgifter, och ofta täcker inte försäkringen skador från vattenintrång. Vi rekommenderar att vara uppmärksam på ditt tak och vidta åtgärder vid behov. Skydda ditt hem och din fristad genom att låta oss utreda eventuella takläckage.

Genom att anlita oss på TAK 2.0 säkrar du din investering och skyddar ditt hem från framtida skador.

Upptäck fördelarna med vår professionella taktvätt

Mossa på ditt tak kan orsaka allvarliga problem såsom fukt, sprickor och skador på takpannorna. Genom att snabbt ta bort mossan skyddar du ditt tak och förlänger dess livslängd. Vi erbjuder effektiv taktvätt för att säkerställa att ditt hem förblir skyddat från vädrets påfrestningar.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att hålla ditt tak fritt från mossa och smuts.

Takmålning – Ge ditt tak nytt liv och skydd

Om du märker färgförlust, mossa, alger, sprickor eller skador på ditt tak, kan det vara dags för en professionell takmålning. Vår expertis hjälper dig att återställa takets estetik, skydda det från ytterligare försämring och förlänga dess livslängd.

Om du är osäker på om ditt tak behöver målas om, kontakta oss för en professionell utredning och få råd om bästa möjliga åtgärder för ditt tak.

Rådgivning och rätt åtgärd för ditt tak – Kontakta oss idag!

Har du en mindre takservice som du behöver hjälp med, det kan vara att rätta till några pannor eller något annat mindre som behöver åtgärdas. Kontakta oss så kan vi rycka ut på ett Takservicepaket för mindre åtgärder. 2999kr efter ROT avdrag.

ARTIKLAR

Varningstecken på ett åldrande tak

– Håll utkik för att skydda ditt hem

Det är viktigt att känna igen tecken på att ditt tak börjar bli gammalt och kan behöva bytas ut eller takrenoveras. Håll utkik efter ålder, slitage på takpannor, fukt och vattenskador, samt saknade eller skadade takpannor.

Om du upptäcker några av dessa varningstecken, kontakta en professionell takläggare för en noggrann utvärdering och råd om huruvida det är dags att byta ut ditt tak.

Ojämnheter

Ser ditt tak buckligt ut? Har några av takpannorna flyttat på sig? Kanske har bitar gått sönder och fallit ner mot marken?

Lär dig mer om när det är dags att byta taket >

Spår i hängrännorna

Hittar du grus, smuts, smulor eller till och med bitar av dina takpannor i hängrännorna?

Torr takpapp

Takpapp åldras med ditt tak. Sol, vatten och vind bryter inte bara ner ditt tak med tiden, utan påverkar också takpappen som är under dina takpannor. Takpappen kan ha sprickor för att den börjat torka och eventuellt börja släppa från taket.

Väder & Sol

Väder och sol är underlagspappens värsta fiende. Solen kan torka ut den så att den börjar spricka (krackelera).

Mögel

Även undertaket kan visa var det finns brister i taket. En mörkare färg under råsponten eller masoniten är ett exempel. Det kan även förekomma mögel, vilket utsöndrar en doft som är långt ifrån behaglig. Vid mögel rekommenderar vi en sanering snarast möjligt. 

Taksäkerhetstjänster – Prioritera din säkerhet och ditt taks välmående

När du utvärderar ditt taks skick är det viktigt att vara medveten om tecken som tyder på att livslängden på ditt tak inte är vad den en gång var. Dessa tecken kan kräva en noggrannare inspektion och att du befinner dig på taket för att göra en uppskattning av takets mående.

Taksäkerhet är av största vikt, och om du känner dig osäker på att klättra upp på taket, tveka inte att kontakta en professionell takläggare. Vi erbjuder taksäkerhetstjänster för att säkerställa att du och ditt tak får den bästa möjliga bedömningen och vård.