roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Din takleverantör i Tyresö kommun

Vi på TAK 2.0 är din pålitliga takexpert i Tyresö, som är dedikerade till att bevara och förbättra livslängden för ditt tak. Vårt engagemang för spetskompetens och kvalitetshantverk skiljer sig från branschen, då vi ger alla våra kunder skräddarsydda lösningar och lägger ett mycket sort fokus på kundnöjdheten. Med ett team av specialister erbjuder vi ett omfattande utbud av taktjänster som är speciellt framtagna för att kunna anpassas till alla olika taktyper med dess unika förutsättningar och utmaningar. 

Med ett engagemang för kvalitet och en passion för takarbeten är TAK 2.0 din pålitliga partner för att skydda ditt hem och säkerställa din sinnesfrid, vilket vi utför med hjälp av följande punkter:

  • Kvalitetsmaterial – Vi använder endast det bästa materialen som marknaden erbjuder med ett svensktillverkat tema över våra val. Detta säkerställer hållbarhet och tillförlitlighet i varje projekt vi utför.

  • Skickligt hantverk – Våra taktekniker har en lång erfarenhet i branschen och arbetar alltid med precision i våra takarbeten. Vi lämnar ingen sten ovänd och ägnar stor uppmärksamhet åt varje detalj för att säkerställa att jobbet utförs korrekt.
  • Personliga lösningar – Vi förstår att varje tak är unikt, och där med även dess behov. Därför tillhandahåller vi dessa skräddarsydda lösningar för att på ett säkert och hållbart sätt kunna hantera dina specifika takproblem.
  • Kundservice – Våra kunders upplevelse är otroligt viktig för oss. Därför lägger vi ett stort fokus på att hålla en kontinuerlig dialog med dig, där vi också alltid finns tillgängliga för att besvara dina frågor för att sin upplevelse ska bli så trygg som möjligt.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Förnya ditt tak och utforska våra professionella takrenoveringstjänster i Tyresö. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt platsbesök av våra kunniga tekniker, och upplev varför vi är det självklara valet för takarbeten i Tyresö.

UTVALDA PROJEKT

Professionella takrenoveringar i Tyresö

Börjar ditt tak visa tecken på slitage? Våra takrenoveringstjänster är speciellt framtagna för att ta itu med dina takproblem på ett heltäckande sätt. Vi förstår att ett välskött tak är avgörande för att skydda din fastighet och att öka dess värde, därför är vi dedikerade i att plocka fram den åtgärdsplan som tillgodoser vad som är bäst för just ditt tak. Genom noggranna utförande nav takinspektioner så kan våra tekniker bedöma takets skick och omfattningen på eventuella skador.

Här kommer en skräddarsydd åtgärdsplan att plockas fram för at ge ditt tak dom optimala förutsättningarna att leva ut sin fulla kapacitet. Dessa åtgärder kan involvera allt ifrån taktvättar, montering av taksäkerhet till att byta ut ett läckande takfönster eller uppdatera alla plåtdetaljer. Projektets omfattning har ingen betydelse på hur vår hantering av ärendet kommer att se ut, då alla projekt behandlas med största möjliga respekt och omsorg.

På TAK 2.0 är vi stolta över att vara Tyresös leverantör av förstklassiga taklösningar med ett kvalitativt och hållbart hantverk. Vårt mål är att ge ditt tak den vård det förtjänar, så att det står sig över tid och håller ditt hem tätt och säkert. 

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Tyresö

Vilka garantier har jag på min takrenovering?

Vi lämnar 5 års garanti på våra servicearbeten / takrenoveringar.

Denna garanti täcker det som den godkända offerten beskriver. När du väver dig till oss för att få hjälp med ditt tak så kommer du efter vårt platsbesök att få en offert på vår rekommenderad åtgärdsplan.

Denna plan innehåller, utöver en fast prissättningen, en arbetsbeskrivning på själva utförandet. Och det är denna arbetsbeskrivning som grundar det garantin kommer täcka.


Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Kan jag vara hemma under en takrenovering?

Det går alldeles utmärkt att vara hemma under denna renovering. I takrelaterade ärenden så kommer du inte att bli speciellt påverkad, utför eventuella ställningar, fordon och ljud.

Det är endast vid extremfall som exempelvis bränder där evakueringsboenden brukar erhållas, då via ditt försäkringsbolag.

I det stora hela så behöver du inte lämna din bostad för dessa utföranden, men det kan vara bra att förbereda sig på lite nya ljud.

Hur mycket kostar en takrenovering?

Kostnaden för att projekt är extremt individuellt beroende projektets storlek och omfattning, men också vilka material som används.

Att renovera ett plåttak kommer bli dyrare än att renovera ett papptak, då skillnaden i materialkostnaderna är ganska stora. En annan aspekt som kan komma att påverka priset är vilka yrkesgrupper som är inblandade.

Om ditt projekt behöver ytterligare yrkesmän som exempelvis en elektriker eller en snickare så kommer dom att ha en minimidebitering.

Majoriteten av dagens hantverkare har denna minimidebitering som ska täcka restider, materialinköp osv där den faktiska kostnaden för arbetet sedan tillkommer.    

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.