roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Vallentunas spjutspets inom takrenoveringar

Vi på TAK 2.0 är ditt pålitliga val för takrenoveringar i Vallentuna kommun. Vi är takspecialister som är djup engagerade i att ge dit tak som bästa förutsättningarna att hålla så länge som möjligt. Vi har ett brett utbud av taktjänster vi kan erbjuda, som exempelvis taköversyner, reparationer, plåtslageri, taktvättar mm. Vi använder oss endast av högkvalitativa material och utföranden för att säkerställa att dit tak får den vård det förtjänar.

Att du som kund ska känna dig trygg och nöjd genom processen är otroligt viktigt för oss. Därför lägger vi ett stort fokus på dialogen under projektets gång, för att du ska känna dig insatt i hur allt flyter på och när projektet beräknas vara färdigställt. Med oss på TAK 2.0 så får du hjälp att säkra upp din investering och se till att ditt tak håller ditt hem säkert och läckfritt i många år framöver.      

Säkra din investering med TAK 2.0

Är du redo att maximera ditt fastighetsvärde i Vallentuna kommun? Kontakt oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök idag, och låt oss tillsammans påbörja din takresa mot ett säkert hem med förhöjt fastighetsvärde. 

UTVALDA PROJEKT

Takrenoveringar i Vallentuna – Lått ett riktigt takproffs ta hand om ditt tak

När ditt tak är i behov av en takrenovering ska du vända dig till oss på TAK 2.0, för att få ta del av ett riktigt hantverk. Vår målsättning med dessa takrenoveringar att du ska få ut all den livstid som tak kan ge innan det är dags för en takomläggning. För att taket ska uppnå detta, samt kunna stå emot väder och vind så behöver det plockas fram en välanpassad och skräddarsydd åtgärdsplan.

Detta utförs av våra erfarna taktekniker som gör noggranna inspektioner för att fastställa skicket på ditt tak, samt omfattningen på eventuella skador. Takteknikern kommer sedan att föra en dialog med dig om vad som har hittats och hur åtgärdsplanen kommer att se ut, som är ett ihop plocka av alla det tjänster som vi erbjuder för att passa takets förutsättningar så bra som möjligt. Denna åtgärdsplan kommer sedan kommer att presenteras för dig i form av en offert med fast prissättning. 

TAK 2.0 erbjuder heltäckande takrenoveringstjänster i Vallentuna med ett stort fokus på kundservice och kundnöjdhet. Och det är med hjälp av den erfarenhet som vårt team besitter som gör det möjligt för oss att kunna leverera den höga standard som vi gör. Låt oss hjälp dig att ta det första steget mot ett tak som skyddar ditt hem och ökar dess värde.  

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Vallentuna

Vad är fördelarna meden takrenovering?

Det finns många fördelar med att genomföra takrenoveringar, men den mest väsentliga är att du ger taket rätt förutsättning att hålla tät och säkert, där den fulla potentiella livslängden få leva ut för att inte behöva byta taket i ett för tidigt skede.

Sedan har vi också aspekten för ytterligare skador, som takläckage. Ett tak som inte fått rätt underhåll har ökade risker att drabbas av takläckage som lätt kan bli väldigt kostsamma återställningar, speciellt då dom sällan täcks av försäkringen.


Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Hur lång tid tar en takrenovering?

En takrenovering kan vara i allt från en dag till några veckor, beroende på projektets omfattning och storlek. Några av det vanligaste projekten som brukar gå rätt så snabbt är bland annan ventilationsbyte, montering av taksäkerhet, taktvättar och korrigeringar av avvattning.

Dom projekten som lätt drar i väg i tid är återställningar efter mer omfattande takläckage, utbyggnader eller tillbyggnader. Självklart finns det andra aspekter till att vissa projekt tar lite längre tid, men det är något som vi kommer hålla dig väl uppdaterad om både innan och under projektets gång.  

Behöver jag ett bygglov för en takrenovering?

Om du behöver ett bygglov eller inte beror på hur ditt takrenoveringsprojekt ser ut. En bra tumregel att gå efter är att om du ändrar i husets utseende eller konstruktion så behövs bygglov, och om du inte gör det så behövs inget bygglov. Med ett utseende och konstruktions ändring menas att efter färdigställt projekt så kommer utseendet inte att vara det samman som innan projektet.

Det kan vara exempelvis att du har målat taket och bytt färg, eller satt in en ny kamin som ger taket en helt ny skorsten, eller kanske att du ska bygga en ny takkupa som ändrar husets konstruktion. I dessa exempel så behöver du göra en bygganmälan eller ansöka om bygglov. Men om ditt projekt handlar om att rusta upp och förnya utseendet i linje med befintligt så behöver du troligen inget bygglov.  

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.