roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 är din pålitliga takpartner i Botkyrka kommun

Vi på TAK 2.0 är stolta över att vara go-to experten för takrenoveringar i Botkyrka kommun. Vårt engagemang för att leverera ett toppklassigt och hållbar resultat är rotat i vår förståelse för klimat och det lokala området ihop med en lång erfarenhet av tak i helhet. Med ett stark fokus på kvalitativa material och ett kundcentrerat tillvägagångssätt säkerställer vi att varje takprojekt vi genomför uppfyller det höga kraven på hållbarhet och estetik som representerar Botkyrka.

Vårt team av skickliga hantverkare är väl utrustade med kunskap och erfarenhet inom tak och dess olika behov, där vi alltid jobbar med skräddarsydda lösningar som anpassas efter takets och dina behov. Med allt från inspektioner och läcksökningar till hela takomläggning och delreparationer så strävar vi alltid efter att tillhandahålla långsiktiga lösningar som skyddar din fastighet.

Kundservice är en otroligt stor del i vårt hantering oavsett vilket takprojekt det handlar om. Där vi alltid finns tillgängliga för att besvara dina frågor så att din helhetsupplevelse av oss ska kännas trygg och professionell. Vi förstår vikten av ett välskött och hållbart tak som ska klara av att bli utsatt för väder och vind, med det så är vårt mål att vara den pålitliga partner du behöver som skyddar och höjer värdet på ditt hem med kvalitativa takrenoveringar.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Är du redo att ge ditt tak den omvårdnad det förtjänar? Låt inte små skavanker växa till stora problem. Kontakta oss på TAK 2.0 för att få experthjälp för takrenoveringar i Botkyrka kommun. Lita på oss, där ditt taks livslängd och din sinnesfrid är vår högsta prioritet.

UTVALDA PROJEKT

Omfattande takrenovering från TAK 2.0

Vårt utbud av service är designat för att täcka varje aspekt av ditt taks behov, för att kunna vara den aktör som betjänar dom boende i Botkyrka med allt som rör deras tak. Takrenoveringar är en utav våra populäraste tjänster då den dels innefattar ett ganska bredd spektra av takarbeten, men också för att det handlar om att maximera livslängden på ditt tak och endast göra det som är nödvändigt.

Med tiden så kommer sitt tak att utsättas för en del påfrestningar som väder, vind, slitage och kanske oturligt nog ett takläckage. Alla dessa påfrestningar gör att taket kommer behöva lite extra kärlek med tiden tills det är dags att byta ut taket. Med takrenoveringar så ser vi till att hantera och reparera det brister och skador som kommer uppstår för att säkerställa ett hållbart tak som står emot dessa påfrestningar och håller några år till. Detta gör att i lägen där vissa kanske erbjuder en takomläggning så erbjuder vi reparationer och låter omläggningen avvakta till framtiden, som ger hushållskassan ett trevligare besked.

På TAK 2.0 fixar vi inte bara tak, vi tillhandahåller heltäckande lösningar som garanterar hållbarhet och en sinnesfrid. Oavsett om du bor i Tullinge, Norsborg, Fittja eller Hallunda så står vårt team redo att leverera exceptionell service. Kontakta oss på TAK 2.0 för att ta det första kostnadsfria steget mot ett säkrare, estetiskt och mer hållbart boende i Botkyrka.  

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Botkyrka

Vad innebär takrenovering i Botkyrka?

En takrenovering innebär justeringar, kompletteringar och reparationer av ditt yttertak utan att det behöver läggas om. Det kan bland annat innebära skador i spåren av ett takläckage, skador efter ett oväder eller slitage som kommer helt naturligt med åldern.

Oavsett hur skadan har orsakats eller hur omfattande återställningen är, så handlar renoveringar om att se till att taket håller sig tätt och säkert tills det är dags att byta ut det helt.

Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Hur ofta ska jag renovera mitt tak i Botkyrka?

Exakt hur ofta du behöver renovera taket är väldigt individuellt. Det finns inget generellt tidsspann på hur ofta taket behöver renoveras, utan det är vid behov. Om du inte medvetet har någon skada som bör ses över är ett bra tips att 2–3 gånger per år ta sig upp på taket för att kontrollera att allt ser bra ut.

Detta ger dig möjlighet att upptäcka eventuella skador i tid så dom hinner åtgärdas innan skadeområdet växer sig större.  Om du däremot är osäker på om ditt behöver någon typ av reparation så kan du boka en tid med oss för en så kallad taköversyn, då går vi igenom hela taket och tar fram en åtgärdsplan på det som vi anser behöver åtgärdas för att maximera takets livslängd.

Hur lång tid tar en takrenovering?

En takrenovering kan variera väldigt mycket i tid, det kan vara allt ifrån en dag till några veckor. Har du en skada som kräver en mer omfattande reparation kommer våra taktekniker att under en tydlig dialog kommunicera detta ihop med en uppskattad tidsåtgång, för att göra dig som kund förberedd på hur länge projektet kommer vara igång.

Detsamma gäller med prisbilden, där vi har servicepaket för mindre justeringar som kostar 2,999kr* efter ROT till mer omfattande reparationer som kan landa runt samma kostnader som en takomläggning.

Det du kan känna dig trygg i är att alla våra kunder får fasta priser på hela processen, så du kommer alltid veta exakt hur mycket renoveringen kommer kosta. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.