VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Din pålitliga partner för takrenoveringar på Lidingö

Vi på TAK 2.0 är stolta över att vara Lidingös go-to partner inom takrenoveringar. Med många års erfarenhet inom företaget så har vi kunskapen att ta fram välanpassade åtgärdsplaner skräddarsydda specifikt för ditt tak, som ger det möjlighet att hålla ditt hem säkert. Vårt expertteam är djup engagerade i en god och tydlig kunddialog och service som fokuserar på att hålla dig kontinuerligt uppdaterad och informerad om ditt projekt för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

Utöver vår passion för kundservice så eftersträvar vi att alltid leverera förstklassiga taklösningar som ger ditt tak dom bästa förutsättningarna att maximera sin livslängd men hållbara och svensktillverkade material. Oavsett vilken typ av takrenovering du behöver hjälp med, som montering av taksäkerhet, tvätt eller kanske återställning av skador från ett takläckage så hanteras alla ärenden med stor respekt och prioritet hos oss, då vi på TAK 2.0 är tryggheten som ditt tak förtjänar.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Uppgradera ditt tak idag! Kontakta oss för att boka ditt kostnadsfria platsbesök, och ta del av våra förstklassiga takrenoveringstjänster på Lidingö. Vi kan tak och vi kan Lidingö, låt oss tillsammans göra ditt hem både säkrare och tjusigare.

takstege
Tegeltak
VÅRA TJÄNSTER

Takrenoveringar på Lidingö; Skydda in investering

Börjar ditt tak visa tecken på slitage? Då kan det börja bli dags för en takrenovering. Våra omfattande takrenoveringstjänster är utformade för att skydda ditt hem och ge ditt tak dom bästa förutsättningarna att maximera sin livslängd. Med åren så kan exponeringen för diverse väderfaktorer ta skada på dit tak, vilket är fult normalt.

Dessa skador leder i många fall takläckor som snabbt kan bli kostsamma att hantera, speciellt då det sällan täcka av försäkringen. Att genomföra regelbundna takinspektioner och att vara snabb på åtgärder när dom behövs är avgörande för ditt taks hållbarhet. Detta kanske inte är helt lätt för ett otränat öga, men vi finns här för att hjälpa dig. När du tar kontakt med oss börjar vi alltid med ett platsbesök för att gå igenom den potentiella skadan och avgör hur omfattande det är.

Här kommer en åtgärdsplan att plockas fram som är ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder för att det ska passa takets behov så bra som möjligt. Det kan handla om allt från att byta ut en trasig ventilation eller skorsten till att måla om taket eller kanske ge det en lyft med nya plåtarbeten. Denna åtgärd kommer sedan att presenteras för dig som en offert med ett fast pris. Oavsett vad ditt tak behöver så erbjuder vi vår expertis till alla Lidingös boenden där kundnöjdhet, hållbarhet och säkerhet rankas högt i vår vision, tillsammans med ett förstklassigt hantverk av Stockholms takelit.      

ARTIKLAR

Takrenovering i Lidingö

Hur väljer jag rätt takleverantör på Lidingö?

När du ska välja din takleverantör är det viktigt att kolla på företagets erfarenhet, kunskap och ekonomiska stabilitet. Mycket information kan du hämta från hemsidor och den ekonomiska delen är enklast hittad på hemsidan alla bolag där du lätt kan se minusresultat och om företaget skulle vara försatt i konkurs.

Men något av det allra viktigaste att gå efter för företagets ryckte och kundupplevelser, vad tidigare kunder har för åsikter. Detta kan du se som kundomdömen eller recensioner som har lämnats till företaget från tidigare kunder. Något som du också ska vara observant med är priset och något vi brukar kalla för ”prisfällan”.

Hantverkare är inte billiga, och skulle du få ett offert som sticker ut i mängden som billig ska du se det som en liten varningsklocka. Här kan man bland annat ha dragit mer materialkvalitén för att komma ner i pris, vilket tyvärr brukar visa sig några år efter utfört arbete. I slutändan är det av stor vikt att välja en entreprenör du känner dig trygg med och som har bra kundomdömen, då har du dom bästa förutsättningarna för att hitta en bra och pålitlig leverantör.

Kommer en takrenovering att störa i mitt vardagliga liv?

Under tiden på projektet är aktivt kan du uppleva eventuella störningar i form av ljud från dom arbetande och deras verktyg, och om projektet innefattar en byggställning så kan det i vissa fall vara ett hinder för att kunna öppna visas fönster så länge som den är monterad.

En annan aspekt som potentiellt kan påverka ditt vardagliga liv är arbetstiden, inom byggbranschen startar arbetsdagen vanligtvis vid 07.00 så det är en tid man ska förbereda sig på att då kan ljuden börja.

Under alla projekt som vi har är målet att kunderna ska påverkas så lite som möjligt, men det är inte det enklaste i alla lägen beroende på projektets omfattning och vilken typ av renovering som ska genomföras. Så ett tips är att förbereda dig på tidiga mornar och lite nya ljud under projekts gång.    

Vilka tjänster är typiska för en takrenovering?

Takrenovering är en väldigt bred kategori av taktjänster som innefattar allt du kan tänka dig inom takunderhåll. Här är många av delar vanliga i sitt slag som bland annat taktvätt, men om man ska bryta ut dom åtgärder som kanske sticker ut lite mer som vanliga inom takrenovering är det återställning efter takläckage, plåtarbeten och något som vi brukar kalla för serviceåtgärder.

Återställning av takläckage och plåtarbeten kanske känns lite tydligare i vad det innebär, i och med dess beskrivning. Men serviceåtgärder, det innebär mindre reparationer som oftast involverar skador eller slitage.

Som exempelvis byte av ventilation som har dragits ner av ett tungt snöfall och i samma veva kanske orsakat en mindre skada på undertaket, eller kanske renovering av en takkupa som nödvändigtvis inte är skadad, utan sliten och har en större risk att orsaka skador om den inte renoveras.  

Vad är en takrenovering, och varför är det nödvändigt?

En takrenovering innefattar reparationer, kompletteringar och åtgärder av ditt yttertak som förbättrar dess skick utan att genomföra en hel takomläggning.

Takrenoveringar är nödvändigt för att ge ditt tak dom förutsättningar för att det ska hålla tät och att kunna få ut så mycket som möjligt av dess potentiella livslängd.

Dessa renoveringar kan handla om bland annat byte av trasiga takpannor och plåtar, montering av taksäkerhet eller återställning av en takläcka. 

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.