roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0´s approach till toppklassiga takrenoveringar i Vaxholm

Vi på TAK 2.0 är stolta över att vara det självklara valet för dom boende i Vaxholm. Med ett dedikerat team ser vi till att tillhandahålla taktjänster till högsta kvalitet där säkerhet, hållbarhet och kundnöjdhet är våra ledord i projekthanteringen. Med många års erfarenhet och ett team av specialister är vi fast beslutna att leverera dom bästa tänkbara lösningarna så att ditt tak får rätt förutsättningar att kunna leverera sin fulla kapacitet.

Oavsett om du är i behov av en takinspektion, plåtslagare, takmålning eller att kanske byta ut din avvattning så använder vi endast material av högsta kvalitet ihop med ett gediget hantverk för att kunna säkerställa en hög nivå på både vårt utförande och i vår service till dig sin kund. Vårt uppdrag är att skydda din investering och att ge dig en trygg upplevelse tillsammans med ett slutresultat som håller ditt hem säker, är estetiskt tilltalande och även höjer värdet på din fastighet.  

Ta hand om ditt tak med hjälp av TAK 2.0

Är du redo att förhöja din takupplevelse? Kontakta Stockholms ledande takproffs för att boka en kostnadsfri konsultation, och upptäck hur vi på TAK 2.0 kan förvandla ditt tak till ett mästerverk.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0´s experttjänster inom takrenovering i Vaxholms kommun

Om du letar efter professionella takrenoveringstjänster i Vaxholm så behöver du inte leta längre. Vårt team av taktekniker är specialister på takrenoveringar, och tar fram skräddarsydda åtgärdsplaner för att få fram en så effektiv och säker plan som möjligt. Oavsett om ditt tak är i behov av nya plåtdetaljer, taktvätt, lite nya snörasskydd eller kanske byta ut ett läckande takfönster så besitter vi den erfarenhet och kunskap som situationer kräver.

Genom vårt utförande av noggranna takinspektioner för att bedöma takets generella skicka samt omfattningen på eventuella skador så kan vi leverera dessa skräddarsydda lösningar med takets bästa i fokus. Våra tekniker kommer hålla dig informerad om vad vi upptäckt under vår inspektion samt hur vi rekommenderar att underhållet eller åtgärden bör tas vidare. Detta kommer vi sedan att presentera för dig i form av en offert med fast och transparent prissättning.

Vi förstår vikten av ett välskött tak som kan skydda din fastighet från yttre påfrestningar som väder och vind, samtidigt som det ökar fastighetsvärdet. Med ett gott öga för detaljer och en passion för tak så kan vara säker på att kombinationen av vår kunskap dom premiummaterial vi använder kan återuppliva och förlänga livslängden på ditt tak.

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Vaxholm

Hur lång tid tar en takrenovering?

Det är storleken och omfattningen på ditt projekt som avgör hur lång tid det kommer ta. Har du haft oturen att råka ut för ett mer omfattande takläckage så kan det i vissa fall ta några veckor att återställa, beroende på torktider.

Men om ditt projekt handlar om mindre åtgärder som byta av hängrännor, montering av taksäkerhet eller kanske en taktvätt så kan det ta någon till några dagar
Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Hur kan jag förbereda mig för min takrenovering?

Fördelen med ett takprojekt är att arbetet till majoriteten av tiden sker på husets utsida, så det kommer troligen inte bli så mycket spring i din bostad. Med då finns det i stället andra saker att förbereda och det är utplacerade föremål nära fastighetens fasad.

Det kan vara exempelvis krukor eller utemöbler som du bör flytta undan medan arbetet pågår, för att det inte ska gå sönder eller bli smutsiga.

Något annat du kan förbereda dig på är ljud från dom arbetande på taket och byggmaskiner, samt att det kan finnas en byggställning eller container på plats.  

Har jag några garantier på min takrenovering?

Vi lämnar 5 års garanti på alla våra service relaterade takarbeten enligt det som arbetsbeskrivningen säger. När du kontaktar oss för att få hjälp med ditt tak så kommer vi först ut på ett platsbesök, under det besöket kommer vi undersöka området och ta fram en plan utefter det som önskas.

Denna plan kommer sedan att skickas till dig som en offert efter vårt besök. I offerten har du summan för var projektet kommer kosta, samt en arbetsbeskrivning på vad som ingår i priset och vad det är som vi faktiskt kommer att utföra. Och det är den beskrivningen som då också beskriver vad som täcks av garantin.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.