roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Upptäck TAK 2.0´s engagemang för kvalitativa takrenoveringar i Danderyd

Vi på TAK 2.0 prioriteter en enighet inom kvalitet, service och kundnöjdhet, med en specialisering inom takrenoveringar i Danderyd och kringliggande områden. Med en medvetenhet och förståelse för det unika väderpåfrestningar som vi möter idag ihop med Danderyd arkitektoniska nyanser, så ger vi alla våra kunder skräddarsydda lösningar av våra tjänster för att möta dessa specifika krav på ett hållbart och säkert sätt. Allt detta med en och samma målsättning: att maximera ditt taks livslängd.

Alla tak har en generell livslängd och kommer med tiden att utstå en del påfrestningar som kan resultera i diverse skador och slitage, och det är då takrenoveringar kommer in i bilden. Vi hjälper dig att ta fram en åtgärdsplan på just dom bitar som behöver kompletteras för att taket ska hålla så länge som möjligt. Med TAK 2.0 får du inte bara taktjänster, utan en partner som är dedikerad till att skydda och förbättra din egendom med kvalitativa taklösningar.

takstege
Tegeltak

Säkra ditt tak med TAK 2.0

För en detaljerad takrenovering i Danderyd som stämmer in på dina behov och höjer värdet på din bostad, kontakta oss på TAK 2.0 för en kostnadsfri konsultation. Låt oss hjälpa dig att maximera livslängden för ditt tak. 

VÅRA TJÄNSTER

Takrenoveringar i Danderyd: Skyddar och förskönar ditt hem

När det kommer till takrenoveringar i Danderyd så utmärker sig TAK 2.0 med ett heltäckande utbud av taktjänster. Vårt team besitter stora kunskaper och en lång erfarenhet inom tak som har gjort det möjligt för oss att anpassa vår service till det vi ser att takbranschen saknar, vilket är ett företag som sätter takets och kunden behov i första rummet. Vi börjar med en detaljerad inspektion där potentiella problem identifieras och en skräddarsydd åtgärdsplan plockas fram.

Våra underhållstjänster som inkluderar bland annat takmålning och tilläggsisolering är utformade för att förlänga ditt taks livslängd och funktionalitet, som gör det möjligt att låta kostsamma takomläggningar vara ett framtida projekt. Vi erbjuder även service kring akuta takläckage där vi säkerställer snabb och effektiv hantering av oväntade läckor för att minimera skador på ditt hem.

Du kanske behöver en komplettering av taksäkerheten så att sotaren kan utföra sitt jobb, eller börjar det kanske bli dags för en tvätt med våra takrengöringstjänster? Ja oavsett vilket behov ditt tak har så kan vi hjälpa dig att på ett hållbar och säkert sätt ge ditt tak dom bästa förutsättningarna att leverera all sin potentiella kapacitet med hjälp av våra takrenoveringar.

Att välja TAK 2.0 innebär att välja en partner som förstår att det finns mycket du kan göra för att ta hand om ditt tak som nödvändigtvis inte behöver resultera i en takomläggning. Vi kan Danderyd och vi kan tak, ge därför ditt hem den professionella omsorg som det förtjänar med oss på TAK 2.0.  

ARTIKLAR

Takrenovering för ditt tak i Danderyd

Hur lång tid tar en takrenovering i Danderyd?

Detta är väldigt individuellt beroende på renoveringens storlek. Handlar det exempelvis om en vattenskada i spåret av ett takläckage som kanske kräver en mer omfattande åtgärd, kan renoveringen vara upp till några veckor.

Handlar det däremot om att byta ut en ventilation eller kanske montering av taksäkerhet kan det handla om någon dag.

När du vänder dig till oss för att få hjälp med din takrenovering kommer vi kommunicera i god tid ungefär hur lång tid vi beräknar att renoveringen kommer att ta, så att du är väl förberedd på den kommande åtgärden. 

Vilka taktyper kan TAK 2.0 renovera i Danderyd?

Vi specialiserar oss på alla olika typer av yttertak. Allt från de mest populära som takpannor, papp, shingel, bandtäckning och profilerad plåt till lite mer ovanliga material som resitrix, sedum och till och med skiffer.

Det är vår långa erfarenhet inom takbranschen som gör det möjligt för oss att erbjuda vår expertis för alla dessa taktyper, där vi till och med hjälper andra takföretag med vissa montage som exempelvis resitrix som kräver en viss typ av kunskap.   

Vill du läsa mer om takrenovering och våra tjänster, läs mer här >

Erbjuder TAK 2.0 garantier på takrenoveringar i Danderyd?

Ja det gör vi. Vi erbjuder alla våra kunder 5 års på alla takreparationer enligt det som offertens arbetsbeskrivning innefattar.

Det betyder att när du vänder dig till oss för att få hjälp med en takrenovering kommer du få en offert av oss på den rekommenderade åtgärden. I den offerten finns det alltid en arbetsbeskrivning på vad som kommer att ingå i priset, och det är den beskrivning och även beskriver vad garantin gäller.

Utöver detta så lämnar vi 10 års garanti på alla våra takomläggningar.    

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.