roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Åkersbergas takexpert

På TAK 2.0 är vi stolta över att vara Åkersbergas pålitliga takspecialist. Vårt team av erfarna taktekniker är engagerade i att tillhandahålla förstklassiga tjänster för att säkerställa att ditt tak förblir i utmärkt skick. Oavsett om du är i behov en takinspektion, takmålning, delreparation, eller montering av ny taksäkerhet så har vi alla dom tjänster du kan tänkas behöva.

Framtagandet av våra tjänster har varit i syftet att kunna ge taket dom optimala förutsättningarna att kunna leva ut sin fulla livslängd utan att taket behöver läggas om. Med fokus på högkvalitativa material och tekniker så skräddarsyr vi våra lösningar för att möta dina och ditt taks specifika behov, samtidigt din investering skyddas i många år framöver. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Redo att förvandla ditt tak i Åkersberga? Kontakta oss idag för experttjänster inom takrenoveringar och säkra upp din investering på ett snyggt och säkert sätt.

UTVALDA PROJEKT

Kvalitativa takrenoveringar genom hela Åkersberga

Letar du efter professionella takrenoveringstjänster i Åkersberga? Då kan vi gladeligen meddela att du har hittat helt rätt. Vi på TAK 2.0 är din pålitliga partner för alla dina takbehov. Vårt omfattande utbud av tjänster inkluderar bland annat plåtslageri, taktvättar, isolering och säkerhetsförbättringar. Vi är specialiserade på att sydda ditt tak med en estetisk tilltalande finish, samtidigt som det ökar värdet på din investering.

När du vänder dig till oss för att få hjälp med ditt tak så kommer en av våra erfarna taktekniker att göra ett platsbesök, där en noggrann takinspektion kommer genomföras för att avgöra takets skick, eller omfattningen på eventuella skador. Med hjälp av teknikerns breda kunskap och lösnings orientering så kommer en åtgärdsplan att plockas fram under besöket, som vi kommer att gå igenom med dig på plats för att hålla dig involverad i vårt framtagande av åtgärden. Vi kommer senare att presentera detta för dig i form en offert med transparant och fast prissättning.

Passion för takyrket är en av dom stora drivkrafterna som vårt teamet besitter. Detta i kombination med ett professionellt bemötande, gedigna hantverk och ett engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör att du kan känna dig trygg med ditt val av leverantör. Lita på att vi känner ingen tecken på åldrande och slitage och aldrig har ditt och takets bästa i intresse.  

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Åkersberga

Vad är en takrenovering, och varför är det viktigt?

En takrenovering handlar om att renoverarna, underhålla, komplettera och reparera ditt tak när behovet finns för att ge dom optimala förutsättningar för taket att kunna leva ut sin fulla livslängd, och då inte behöva byta ut taket i ett för tidigt skede.

Med tiden så kommer ditt tak att utsättas för yttre påfrestningar och slitage, vilket helt naturligt kommer kunna resultera i skador. Det viktigaste är att dessa skador åtgärdas när dom upptäcks för att undvika vidare skador, som exempelvis ett takläckage.
Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Kan jag genomföra en takrenovering själv?

Det finns vissa utföranden som du absolut kan genomföra själv, som exempelvis att byta ut trasiga takpannor, rensa avvattningen eller byta ut en trasig utkastare. Men när det kommer till takarbeten överlag så är det rekommenderat att ta in en takarbetare.

Just tak är lite speciellt på grund av riskerna som arbete medför som höga höjder, ojämna underlag, hala takytor och dåliga väderförhållanden, men också för arbetsutförandet. Som många andra yrkesgrupper inom bygg så kräver alla sin unika del av expertis, och då även inom tak. Detta innefattar korrekta montage, rätt materialval, anpassningar efter taklutning, säkerhet och att arbetet utförs enligt Bygg AMA.

Hur lång tid tar en takrenovering?

Det är projektets storlek, omfattning och komplexitet som avgör hur lång tidsåtgången kommer bli. Vid simplare åtgärder som att byta ut hängrännor, tvätta taket eller montera en ny taklucka så kan det gå på allt från en till några dagar.

Har du däremot haft oturen att råka ut för ett mer omfattande takläckage som har satt sig på konstruktionen så kan det ta upp till några veckor att åtgärda i värsta fall.

Eller så det kanske handlar om ett montage av taksäkerhet på ett gammalt skiffertak, ja då kan det också ta lite längre tid än normalt. Oavsett hur tidsomfattningen ser ut på ditt projekt så kommer våra projektledare att hålla dig uppdaterad under projektets gång.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.