roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Expertens takrenoveringar på Ekerö, TAK 2.0´s approach

men områden som Stenhamnra och Färentuna. Vår förståelse för det lokala klimatet och dom arkitektoniska nyanserna ger oss dom bästa förutsättningarna att tillhandahålla taktjänster som inte bara är effektiva utan också smälter samman med den lokala estetiken.

Vårt tillvägagångssätt involverar en kombination av kvalitativa material och ett hållbar utförande enligt svensk standars och bygg AMA där säkerheten får ta en stor plats. Från att hantera akuta takläckage till att genomföra kompletta taköversyner så ser vårt team till att varje projekt utförs med precision och omsorg med ett stort fokus på en god och kontinuerlig kommunikation.

I hjärtat av vår verksamhet ligger en stark tro på enighet, där vi främjar ett gott samarbete med dom boende på Ekerö kommun för att genomföra projekt där våra kunder känner en tillit och trygghet genom hela processen. Vårt engagemang för hållbarhet är tydligt i vår användning av miljövänliga material och metoder, vilket säkerställer att din takrenovering inte bara är hållbar utan också miljövänlig.

Oavsett vilken åtgärd som din takrenovering innefattar, som exempelvis komplettering av taksäkerhet, taktvätt eller kanske en reparation efter ett takläckage så hanterar vi alla olika ärenden med största respekt och omsorg, då din helhetsupplevelse och nöjdhet är det viktigaste för oss.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Maximera ditt taks livslängd med skräddarsydda takrenoveringar. Med hjälp av oss på TAK 2.0 kan du ge ditt tak dom bästa möjliga förutsättningarna att hålla tätt och säker så länge som möjligt. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med Stockholms ledande takexpert idag, TAK 2.0 är tryggheten ditt tak förtjänar.  

VÅRA TJÄNSTER

Takrenovering på Ekerö med TAK 2.0

När det kommer till takrenoveringar på Ekerö, sticker TAK 2.0 ut ur mängden med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Vi förstår att ditt tak är mer än bara en del av ditt hem, det är en nyckelfaktor för att skydda din egendom och höja dess värde. Våra taktjänster är designade för att kunna adressera alla tänkbara problem och projekt gällande ditt tak, vilket gör det möjligt för oss att leverera ett resultat som både är säker och hållbart samt estetiskt tilltalande.

Takrenoveringar är ett ganska brett spektra av taktjänster som innefattar allt från delreparationer av vattenskador, till byte av trasiga ventilationshuvar och takmålningar. När du vänder dig till oss för att få hjälp med ditt takprojekt kommer vi först att utföra ett kostnadsfritt platsbesök där vi tittar närmre på taket och det som behöver göras. Här kommer vi att skräddarsy en åtgärd som anpassad föra takets behov och förutsättningar, vilket är möjligt att genomföra på grund av det breda serviceutbud vi har.

Genom att välja TAK 2.0 för dina takrenoveringsprojekt får du en samarbetspartner som djupt brys sig om ditt hem och dess säkerhet. Låt inte mindre takproblem eskalera till stora problem. Kontakta oss för att få hjälp med att ta fram en effektiv lösning som kommer ge ditt tak bom bästa förutsättningarna att leverera all potentiell kapacitet, vilket gör det möjligt att skjuta upp kostsamma takomläggningar ett par år till. Vi är här för att arbeta med dig och se till att ditt hem förblir en säker och vacker tillflyktsort.   

ARTIKLAR

Takrenovering på Ekerö

Vad är takrenoveringar?

Takrenoveringar innebär reparationer, underhåll och kompletteringar av ditt tak utan att det behöver läggas om.

Det kan handla om återställningar i spåren efter ett takläckage, montage av taksäkerhet, taktvättar eller kanske byte av en trasig ventilation.

Takrenoveringar är ett bredd begrepp son handlar i kort drag om att underhålla och reparera ditt tak så att det hålls tät och säkert, utan att åtgärden handlar om en hel takomläggning.

Vilka taktyper hanterar TAK 2.0 i Huddinge?

Regelbundet takunderhåll är avgörande för att takets hållbart och att minimera riskerna för takläckage.

Tak är som mycket annat i vårt hem, något som kräver underhåll och omtanke för att det ska kunna uppfylla sin faktiska uppgift, att hålla sin bostad säker från yttre skadefaktorer som bland annat takläckage.

Ett takunderhåll behöver inte vara speciellt omständligt eller tidskrävande, utan handlar mest om en kontinuitet med översyner och simpla åtgärder som att rensa avvattning. Detta ger dig möjlighet att upptäcka skador i tid och ta in rätt hjälp för att få detta åtgärdat innan detta orsakar en skada på din bostad.

Vill du läsa mer om våra takrenoveringar, läs mer här >

Är takrenoveringar på Ekerö ett kostsamt projekt?

Den totala kostnaden på din takrenovering är något som vi kommer presentera för dig i form av en offert tillsammans med en arbetsbeskrivning av renoveringens utförande.

Detta är något som vi tyvärr inte han ge ett generellt pris på då det kan ha extremt stor variationer beroende på åtgärden.

Vi erbjuder ett servicepaket som täcker mindre serviceåtgärder som exempelvis att byta ut trasiga takpannor, det paketet kostar 2,999 kr* efter ROT. Sen kan vi ha lite mer komplexa renoveringar som kan handla om en vattenskada där exempelvis takstolar behöver bytas ut, vilket kan bli ganska kostsamma projekt.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.