VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – En pålitlig partner vid takrenoveringar i Solna

Vi på TAK 2.0 är stolta över att vara Solnas självklara val när det kommer till takrenoveringar. Med ett engagemang för kvalitet och hållbarhet så är vi här för att säkerställa att ditt tak förblir i toppskick och att ditt fastighetsvärde maximeras. Vårt team av erfarna specialister använder den senaste tekniken och högkvalitativ material för att leverera våra förstklassiga resultat.

När det kommer till takrenoveringar så har vi förståelsen för att varje tak är unikt. Det är därför vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att kunna möta dina och ditts tak specifika behov, oavsett om det handla om reparationer som ett ventilationsbyte eller rutinunderhåll som en taktvätt.

Med en historik av framgångsrika projekt är kundnöjdheten grunden och förutsättningarna i att kunna leverera ett resultat som överträffat förväntningarna. Vi värdesätter att din upplevelse ska vara så bra och trygg som möjligt, därför lägger vi ett stort fokus på vår kommunikation med dig under projektet gång, för att förstärka den känslan.

Från omfattande inspektioner till fullskaliga renoveringar så har vårt team den expertis och erfarenhet som krävs för att hantera alla slags takutmaningar. Vi är här för att skydda din investering och skydda ditt hem i många år framöver. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Funderar du på att renovera ditt tak, eller är du kanske i behov av en professionell rådgivning? Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi bedömer dina takbehov och ger dig skräddarsydda rekommendationer. 

VÅRA TJÄNSTER

Våra takrenoveringstjänster i Solna – Förnya ditt hem

När det kommer till högkvalitativa taktjänster i Solna kommun så har du kommit hel rätt. Vi är specialister på takrenoveringar och är dedikerade till att återuppliva ditt taks skick och förlänga dess livslängd. Vårt omfattande utbud är framtaget för att kunna passa till alla tak med dess olika typer av behov och förutsättningar.

Våra tjänster inkluderar bland annat takinspektioner, reparationer, rutinunderhåll, takmålning och tilläggsisolering. Genom att utföra noggranna inspektioner kan våra erfara tekniker avgöra takets skick och omfattningen på eventuella skador. Här plockas en skräddarsydd åtgärdsplan fram som är ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder för att kunna möta dina specifika takbehov.

Vi tillför en stor mängd erfarenhet och kunskap till dom projekt vi utföra, och är stolta över vår förmåga att identifiera takproblem och tillhandahålla effektiva lösningar. Med allt från mossbehandlingar till kompletta takrenoveringar så besitter vårt team rätt expertis för att tackla ett bredd spektrum av takutmaningar.

ARTIKLAR

Frågor om takrenovering i Solna

Finns det några andra fördelar med takrenovering utöver takets livslängd?

Fördelarna med takrenoveringar är många. Utöver faktorn att det hjälper att maximera takets livslängd så kan du förebygga skador som takläckage. Dessa skador kan bli rätt så omfattande och därmed kostsamma.

En annan intressant aspekt kring takrenoveringar är att du kan effektivisera in energiförbrukning. Med en bra tilläggsisolering och materialval så kan du hjälpa till att hålla värmen inne på vintern och kylan inne på sommaren, vilket också har en positiv effekt på hushållskassan.

Vad är en takrenovering?

En takrenovering innebär underhåll, reparationer och kompletteringar av ditt tak för att maximera dess hållbarhet och livslängd.

Alla tak kommer med tiden att utsättas för påfrestningar som kan resultera i slitage och skador, vilket gör det helt naturligt att ditt tak kommer att behöva lite omvårdnad.

Genom att genomföra dessa reparationer och underhåll vis behov så kan du maximera takets livslängd och låta den kostsamma takomläggningen avvakta till framtiden.

Vill du läsa mer >

Hur lång tid tar en takrenovering?

Hur lång tid din takrenovering kommer ta beror helt på dess omfattning. Om du exempelvis ska tvätta eller behandla ditt tak kan det ta en till någon dag, beroende på takets storlek och utformning.

Om du däremot har en renovering som handla om en återställning efter en vattenskada eller bygge av en takkupa så kan det ta upp till några veckor.

Oavsett hur tidsaspekten på ditt projekt ser ut så kommer våra projektledare att hålla dig kontinuerligt uppdaterade kring tidsaspekten till projektet är färdigställt.   

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.