roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Det självklara valet för takrenoveringar i Upplands Väsby

Vi på TAK 2.0 är djupt engagerade i att ge ditt tak om bästa förutsättningarna att kunna leva ut sin fulla kapacitet, och där med också hålla ditt hem tätt och säkert. Vårt team av specialister tar fram skräddarsydda åtgärdsplaner för varje specifikt tak, där tillvägagångssättet anpassas efter dom behov som taket har.

Vi använder oss av högkvalitativa material och tekniker för att kunna garantera våra kunder ett säkert slutresultat som kommer hålla i många år framöver. Våra taktekniker har en lång erfarenhet inom branschen som har givit dom det hantverk och den yrkeskunnighet som behövs för att kunna ta sig an alla olika slags tak med dess unika behov.

Kundnöjdhet är något som är otroligt viktigt för oss. Från din första kontakt med oss till färdigställt projekt så kommer vi hålla en kontinuerlig dialog med dig för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, där vi också alltid finns tillgängliga för att besvara digna frågor.

Starta din takresa med oss på TAK 2.0

Funderar du att renovera ditt tak, och förbättra hållbarheten, estetiken och värdet på din fastighet? Vänta inte länge, kontakta oss idag för att komma i gång med ditt takprojekt. Vårt expertteam står redo att leverera förstklassiga takrenoveringar, skräddarsydda efter dina behov.

UTVALDA PROJEKT

Takrenoveringar i Upplands Väsby med TAK 2.0 – Kvalitet när den är som bäst.

Är du i behov av en takrenovering? Då har du kommit till helt rätt ställe. Vi erbjuder ett brett spann av takrenoveringstjänster för att kunna möta just dina och ditt taks unika behov. Dessa tjänster är speciellt framtagna för att kunna kombineras ihop på alla möjliga sätt för att få till våra skräddarsydda lösningar, där vi erbjuder allt från taköversyner och reparationer till takmålning och taksäkerhet tjänster. 

När du vänder dig till oss för att få hjälp med din takrenovering så kommer en utav våra taktekniker att göra ett platsbesök där takets skick bedöms och omfattningen på eventuell skador. Där efter kommer din åtgärdsplan att plockas fram och presenteras som en offert med fast prissättning.

Vi är dedikerade till att säkerställa att ditt tak håller högsta kvalitet och skyddar ditt hem från väder, vind och slitage. Med vår kunskap för unika takutmaningar och förståelsen hos dom boenden kring en eventuell oro över deras tak så kan du känna dig lugn med att vi på TAK 2.0 kommer hjälpa dig att komma i mål. Vi kan tak och vi kan Upplands Väsby, och gör alltid vårt yttersta för att ge dig den bästa tänkbara takupplevelse.

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Upplands Väsby

Hur lång tid tar en takrenovering?

Hur lång tid din takrenovering kommer att ta beror helt på dess omfattning och utförande. En del större projekt som handlar exempelvis återställning efter ett takläckage där skadan blev rätt så omfattande så kan återställning vara upp till några veckor. Men om ditt projekt däremot handla om att byta ut en trasig ventilation kan det gå på en till någon dag.

Generellt sätt så brukar dessa takrenoverings projekt inte vara speciellt långdragna, men här kommer våra projektledare att hålla din kontinuerligt uppdatera om hur tidsaspekten för just ditt projekt ser ut.


Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Är en takrenovering ett miljövänligt alternativ?

Takrenoveringar är absolut ett miljövänligt alternativ. Med dessa renoveringar och underhåll så förvaltar du det som redan finns. En stor fördel är att du inte byter ut ditt tak i onödan, utan ger befintligt förutsättningarna att leverera alla din kapacitet först.

En annan fördel ligger under kategorin energieffektivitet. Genom att se till att taket hat rätt material för den specifika taktypen och rätt tilläggsisolering kan du påverka din energieffektivitet.

Detta hjälper till att hålla värmen inne på vinter och kyla inne på sommaren. Detta har en positiv effekt på miljön då det minskar din energiförbrukning, men också på hushållskassan då dina energikostnader kan sänkas.

Vad är fördelarna med en takrenovering?

Det finns många fördelar med att genomföra en takrenovering när behovet finns. Genom att ta hand om ditt tak och hålla det helt så minskar du risken för skador som takläckage, vilket väldigt snabbt kan bli en kostsam skada att återställa.

Andra fördelar är att du ger taket dom rätta förutsättningarna att kunna leva ut sin fulla kapacitet, och därmed skjuta upp behovet av en hel takomläggning, som även det är en kostsam investering.  

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.