VÅRA TJÄNSTER

Upplev kvalitativa takrenoveringar i Nykvarn

TAK 2.0 är din betrodda partner inom taklösningar, där vårt engagemang för kvalitet har gjort oss till ett förstklassigt val för dina takbehov. Vårt mål är att värna om dina investeringar och höja värdet på din fastighet med hållbara, effektiva och skräddarsydda takrenoveringar där vi aldrig snålar på kvaliteten när det kommer till våra materialval, då vi är en trogen kund till den svenskproducerade marknaden.

Vår inställning till en bra takrenovering ligger i det engagemang vårt team har, där det utöver passionen för branschen finner en otroligt stor kunskap och lång erfarenhet som gör att vi kan ge alla våra kunder specialanpassade lösningar för att maximera takets livslängd, utan att det behöver läggas om.

Och det är just på grund av den breda erfarenhet som vi besitter som gör detta möjligt, då din takrenovering kan innefatta ett ihop plock av alla de tjänster vi erbjuder för att uppnå den mest optimala lösningen. Det kan handla om allt från takmålning och plåttillverkning till en återställning efter ett takläckage ihop med kompletteringar av taksäkerheten. Oavsett vad ditt tak har för förutsättning och behov så ser vi till att taket får den omvårdnad det förtjänar.

Behöver ditt tak förnyas?
Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök och ge ditt tak en förstklassig omvårdnad av riktiga takexperter.

VÅRA TJÄNSTER

En engagerad takpartner för din takrenovering i Nykvarn

När det kommer till takrenoveringar så behöver du inte leta länger, då vi på TAK 2.0 är en av Stockholms ledande aktörer på just takrenoveringar som blåser nytt liv i ditt tak. Med ett omfattande utbud av taklösningar så besitter vi den kunskap och expertis som krävs för att få ett hållbart slutresultat. Med ett utförande av noggranna inspektioner för att sammanställa takets skick och eventuella skadeomfattningar tar våra taktekniker fram skräddarsydda och hållbara lösningar med målet att ge taket förutsättningarna att leverera all sin potentiella kapacitet.

Under en god och tydlig kommunikation kommer vi hålla din informerad om alla steg i framtagandet av vår rekommenderade åtgärdsplan, för att du ska vara involverad genom hela processen och förstärka känslan av trygghet till oss som din takpartner. Med stora kunskaper inom taksäkerhet, tätskikt, takpannor, tvättar, plåtslageri, återställning efter vattenskador och mycket mer så finns det inget uppdrag vi inte bemästrar.

Så genom att välja oss på TAK 2.0 för dina takrenoveringar i Nykvarn så kan du lita på att du vår en partner som är engagerad, professionell och bryr sig om dig och ditt tak.  

ARTIKLAR

Frågor om takrenovering i Nykvarn

Hur startar jag upp en takrenovering?

När du behöver hjälp med detta, eller kanske vill veta om du är i behov av en takrenovering över huvud taget så ska du ta kontakt med oss. Vi börjar alltid med att göra ett platsbesök för att bedöma takets skicka eller omfattningen på eventuella skador. Sedan kommer våra tekniker att ta fram en skräddarsydd plan som går i linje med takets förutsättningar och din önskemål.

Denna plan kommer att presenteras som en offert efter vårt besök där utförandet tydligt beskrivs med en fast och transparent prissättning. Väljer du att acceptera offerter och gå vidare med oss i detta projekt så kommer du att tilldelas en projektledare som kommer hålla dig uppdaterad kring tidsaspekter och allmän info kring projektet under dess gång till det att vi är helt klara. 

Hur ofta ska jag renovera mitt tak?

Det finns ingen generell tidslinje på när en renovering bör genomföras, utan det är individuellt beroende på takets skick och förutsättningar. Pratar vi om mindre renoveringar som byte av trasiga pannor och detaljer, eller allmän omvårdnad som man också skulle kunna kalla det, så kommer det behöva genomföras lite oftare.

Sedan har vi lite större renoveringarna som exempelvis återställning efter ett takläckage, som fortfarande är väldigt vanligt men som vissa hushåll kan undvika med korrekt underhåll. Ett tips är att du ca: 2 gånger per år tar dig upp på taket för att se så allt ser bra ut, och skulle du upptäcka skador har du troligen gjort det i god tid men bör ändå åtgärda detta snarast.
Vill du läsa mer om takrenovering >

Vilka är fördelarna med takrenoveringar?

Fördelarna med att genomföra takrenoveringar är många. Genom att genomföra underhåll och reparationer så ger du ditt tak dom bästa förutsättningarna att leverera all sin potentiella livs längd och samtidigt minimera risker för eventuella skador.

Dessa underhåll kan handla bland annat om byte av trasiga pannor och plåtdetaljer, eller kanske om en taktvätt. Alla underhållsarbeten är viktiga då dom också förebygger skador som takläckage, vilket kan vara en rätt så kostsam återställning. 

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.