VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Ett bra val för en kvalitativ takrenovering i Haninge

TAK 2.0 är takleverantören som ligger i framkant av takrenoveringar i Haninge kommun och Stockholms län. Vi är ett företag som blandar traditionellt hantverk med modern teknik för att överglänsa takvårdstjänster. Vår expertis sträcker sig över en rad olika taktjänster, inklusive hantering av akuta takläckage, takmålning och taksäkerhet. Vårt team av professionella plåtslagare och taktekniker arbetar alltid med högkvalitativa material där svensktillverkat är ett genomgående tema, som hjälper oss att leverera våra toppklassiga, hållbara och säkra slutresultat.

Att ha en förståelse för det olika yttertakens behov tillsammans med en kunskap om området är en avgörande faktor för att kunna ge våra kunder den omvårdnad och estetik dom deras tak förtjänar. Därför jobbar vi alltid med skräddarsydda lösningar, som är ett urplocka av alla det tjänster vi erbjuder ihop packat till ett välanpassat åtgärdsförslag. Detta tillvägagångssätt är något som vi alltid erbjuder våra kunder, oavsett projektets storlek och omfattning.

Vår vision över den kundservice och kundnöjdhet som vi eftersträvar är något vi ser i dom omdömen våra fantastiska kunder har gett oss. Låt dig inspireras av detta och se varför vi är Haninges självklara val när det kommer till takrenoveringar.  

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Redo att förvandla ditt hem med TAK 2.0 expertteam? Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation där vi levererar skräddarsydda lösningar till fasta priser. Ge ditt tak dom bästa förutsättningarna att hålla ditt hem säkert och torrt år efter år efter år.

VÅRA TJÄNSTER

Takrenovering i Haninge: Skydda och försköna ditt hem

I Haninge är takrenoveringar en viktigt tjänst för att hjälpa till att förlänga takets livslängd och bibehålla fastighetens värde. På TAK 2.0 erbjuder vi en komplett paketlösning för takrenovering som är skräddarsytt efter dina specifika behov. Våra tjänster inkluderar grundliga taköversyner, reparationer av takläckage, underhållsplaner, taksäkerhetsmontage, takmålning mm.

Vi lägger en extra stor vikt över säkerheten och hållbarheten och använder endast det bästa materialen för att säkerställa att ditt tak inte bara ser snyggt ut, utan också effektivt skyddar ditt hem mot väder och vind. Vår process börjar med en kostnadsfri konsultation där en av våra erfarna taktekniker noggrant utvärderar skicket på taket och diskuterar det bästa möjliga lösningarna för att maximera takets livslängd.

Med dessa takrenoveringar är vårt målsättning att säkerställa du får ut allt som ditt tak har att ge innan det behöver läggas om, och låta dessa kostsamma takomläggningar vara något som vi skjuter på till framtiden. Med TAK 2.0 kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer, och att ditt hem i Haninge skyddas på bästa möjliga sätt. 

ARTIKLAR

Hjälp för din takrenovering i Haninge

Hur försäkrar TAK 2.0 kvalitativa takrenoveringar?

Vi fokuserar på kvalité genom att använda oss utan högkvalitativa material och en kombination av modern teknik och traditionellt hantverk med ett stort fokus på kommunikation och kundnöjdhet.

Vårt team består av erfarna proffs som är dedikerade till att leverera en hög standard inom takrenoveringar som alltid går i linje med Bygg AMA och svensk standard.  

Hur går processen till för takrekrenovering med TAK 2.0?

Processen börjar med en kostnadsfri konsultation där våra tekniker gör en bedömning på takets skick. Därefter tar vi fram en skräddarsydd åtgärdsplan som är ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder till ett paket som anpassas för dina och takets behov.

Denna åtgärd kommer att skickas som en offert till dig efter vårt besök, där vi även presenterar kostnaden för projektet. Väljer du att gå vidare med offerten kommer du att bli kontaktad av din tilldelade projektledare som kommer hålla en kontinuerlig dialog med dig gällande beräknad start för projektet, men även under projektets gång för att hålla dig uppdaterad.

När arbetet är klart kommer vi gå igenom projektet med dig och avropa hur allt har gått, samt att svara på alla eventuella frågor innan vi tackar för oss.
Vill du läsa mer om våra takrenovering av TAK 2.0 här >

Hur lång tid tar en takrenovering?

Detta är väldigt individuellt beroende på hur omfattande takrenoveringen är. Handlar det om en mindre åtgärd som att montera fast en ny takstege kan det ta ca: en dag.

Om din åtgärd däremot handlar om att återställa skador efter ett mer omfattande takläckage så kan det ta några veckor i värsta fall. Oavsett vilken omfattning ditt projekt har så kommer vi att hålla en god och tydlig dialog med dig om när vi kan starta och hur lång tid projektet beräknas att ta.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.