roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Förstärk din takupplevelse med TAK 2.0´s takrenoveringar

Vi på tak 2.0 är din främsta takspecialist i Södertälje, dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet som ger ditt tak dom rätta förutsättningarna att leva ut sin fulla livslängd på ett säkert sätt. Med ett team av mycket skickliga taktekniker som ha en lång erfarenhet i branschen så kan vi se till att ge alla våra kunder skräddarsydda lösningar och underhållsplaner.

Omfattningen på din takrenovering kommer inte ha någon betydelse på din prioritet hos oss. Så oavsett om ditt projekt innefattar en taktvätt, plåtslagare, taksäkerhet eller kanske en utbyggnad så har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dig ett korrekt, säkert och snyggt slutresultat.

Vi har förståelsen att alla tak och dess förutsättningar är olika, och det är därför vi lägger en stor vikt på att optimera våra lösningar ihop en god kommunikation för att du ska få en bra och trygg upplevelse av din takresa. Våra takrenoveringar förbättrar inte bara utseendet utan hjälper också till att stärka värdet på din fastighet och ge motståndskraft mot väder och vind.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Förstärk ditt hem idag! Kontakta oss för en kostnadsfri bedömning och låt våra experter förvandla ditt hem med takrenoveringar av högsta kvalitet.

UTVALDA PROJEKT

Professionella takrenoveringar i Södertälje

Vi är stolta över vår hantering kring dom projekt vi utför. Kärnan i detta är dels våra speciellt framtagna takrenoveringstjänster som är tänkta att kunna kombineras på ett sätt som passar alla tak och dess olika förutsättningar, men också vårt fantastiska team. Med den erfarenhet våra taktekniker besitter så kan vi leverera ett professionellt upplägg som har visat sig vara mycket uppskattat av våra kunder.

Under en noggrant utförd takinspektion säkerställer våra tekniker takets skick och omfattning på eventuella skador. Här kommer din åtgärdsplan att tas fram som är ett ihop plock av det tjänster vi erbjuder för at ge ditt tak rätt förutsättningar.

Dessa åtgärder kan handla om att reparera skador som exempelvis ett takläckage, men även förebyggande åtgärder och underhåll som en taktvätt, då det är underhållsarbeten som är nyckeln till att förlänga livslängden på ditt tak. Med den stora passion som vi har för branschen så kan du och ditt tak inte vara i tryggare händer, då vi på TAK 2.0 är tryggheten som ditt tak förtjänar.       

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Södertälje

Vad är en takrenovering, och varför är det viktigt?

Takrenoveringar är reparationer, återställningar och underhållsarbeten med syftet att ge taket förutsättningarna att hålla så länge som möjligt utan att det behöver lägga om. Med tiden så kommer taket att utsättas för yttre påfrestningar som rent naturligt kan resultera i skador och slitage.

Här är det viktigt att åtgärda skador när dom upptäcks för att undvika ett växande skadeområde eller att taket inte kan uppfylla sin funktion att hålla tät, som kan resultera i ett takläckage och kostsamma återställningar.

 
Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Behöver jag bygglov för min takrenovering?

Takrenoveringar som handla om att underhålla, reparera och förnya takets skick utan att förändra dess utseende så behöver du inte bygglov. Dessa renoveringar kan vara exempelvis byte av en trasig ventilation, ett nytt takfönster eller komplettering av taksäkerhet.

Men om din renovering handlar om att bygga en takkupa, sätta in en helt ny kamin eller kanske måla taket med en ny färg så kan du behöva ett bygglov eller en bygganmälan, då du gör förändringar i takets ursprungliga utseende eller kontraktion.

Har jag garantier på min takrenovering?

Ja det har du. Vi lämnar 5 år garantier på takrenoveringar enligt det som arbetsbeskrivningen visar. När du vänder dig till oss för att få hjälp med ditt takprojekt så lämnar vi alltid en offert på projektet.

Utöver den fasta prissättningen så har du en arbetsbeskrivning i offerten, dvs en beskrivning över arbetet och på vad som ingår i priset. Det är denna beskrivning som är grunden till vad som garantin kommer täcka.     

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.