VÅRA TJÄNSTER

Företaget bakom takrenoveringar i Nacka

Välkommen till TAK 2.0 och takrenovering i Stockholm, din pålitliga partner för allt som rör takrenovering. Vårt uppdrag är att skydda ditt hem och att öka dess värde med skräddarsydda taklösningar som är hållbara och av högsta kvalitet.

Vi på TAK 2.0 är stolta över den expertis och hängivenhet vi har för vårt hantverk, med ett fantastiskt team av tak specialister som brinner för branschen och tillför sin kunskap och erfarenhet i varje projekt som utförs. Vårt engagemang för att endast använda material av högsta kvalitet ihop med avancerad teknik säkerställer att ditt tak får den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar. 

Med ett stort fokus på kundnöjdhet strävar vi efter att tillhandahålla en god och personligt kontakt med alla våra kunder, så du alltid känner dig uppdaterad om statusen på ditt projekt, men också för att känna en trygghet i att alla dina frågor blir besvarade och att du är prioriterad. Oavsett om det är en takinspektion, reparation, målning, plåtarbete eller taksäkerhet som du behöver hjälp med så har vi den expertis som krävs. Lita på oss för att säkra upp och skydda ditt hem i många år framöver.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Vänta inte på att dina takproblem växer sig större. Boka ditt kostnadsfria platsbesök av riktiga takexperter idag, och säkerställ ett säkert med en lång livslängd.

VÅRA TJÄNSTER

Våra takrenoveringstjänster i Nacka kommun

När det kommer till takrenoveringar i Nacka kommun så har vi på TAK 2.0 blivit det självklara valet för många av dom boende i Nacka med våra skräddarsydda taklösningar. Vårt breda utbud av taktjänster är framtaget för att passa alla tak och dess olika behov utan att det nödvändigtvis ska resultera i en takomläggning. För det är nämligen just det som takrenoveringar handlar om, hur du kan maximera förutsättningar för ditt tak så att du får ut all kapacitet utan att det behöver läggas om.

När du vänder dig till oss för att få hjälp med ditt takprojekt så kommer vi att plocka fram en skräddarsydd åtgärdsplan som är ett ihop plock av alla det tjänster vi erbjuder för att det ska passa taket så bra som möjligt. Vi börjar alltid med ett platsbesök där våra erfarna taktekniker utreder och sammanställer takets skick som är grunder för den åtgärdsplan som kommer att plockas fram.

Under en god dialog kommer du att informeras om vad vi anser vara den mest optimala lösningen för dig och ditt tak, och därefter kommer den åtgärden att presenteras för dig som en offert med ett fast pris. Det kan vara exempelvis återställning av en vattenskada, tillverkning av nya plåtdetaljer, målning eller kanske reparation av en trasig skorsten. Ja oavsett vad du behöver hjälp med så kan du alltid räkna med ett professionellt bemötande och ett förstklassigt hantverk av riktiga takproffs. 

ARTIKLAR

Vanliga frågor om takrenovering från Nackaborna

Vad är en takrenovering?

En takrenovering är en bred kategori inom takarbetet som innefattar allt som har med underhåll, reparationer och korrigeringar att göra.

Målet med takrenoveringar är att ge taket rätt förutsättningar att kunna leverera all min potentiella livslängd, och därmed låta kostsamma takomläggningar vara något som avvaktas till framtiden. 

Hur lång tid tar en takrerovering?

Detta är extremt individuellt beroende på renoveringens omfattning. Handlar det om att byta ut en trasig ventilation så pratar vi kanske 1–2 dagar eller om det kanske handlar om montering av lite taksäkerhet så utföras det också ganska snabbt.

Om ditt projekt däremot handlar om en återställning efter en vattenskada eller renovering av en takkupa så kan det handla om några veckor i stället. Oavsett hut lång tid ditt projekt beräknas ta så kommer din projektledare att hålla dig kontinuerligt uppdaterad med hur tidsaspekten ser ut.

Vill du läsa mer om våra takrenoveringstjänster vi erbjuder, läs mer här >

Är det nödvändigt med bygglov för en takrenovering?

Det beror på vad din takrenovering innefattar. Det finns en bra tumregel när det kommer till bygglov och bygganmälningar, vilket är att om takets utseende förändras så behövs det ett bygglov, men om du förnyar i samma utseende så behöver du inte göra en ansökan.

Detta betyder att om du har en skada som ett takläckage eller en trasig ventilation så behöver du inte ansöka, då du reparerar och återställer ditt tak likt dess ursprungliga utseende, vilket även gäller för bland annat montering av taksäkerhet.

Men om du däremot ska bygga en takkupa så behöver du ett bygglov, då du gör ändringar i konstruktionen och utseendet.  

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.