Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
Margit Nilsson
Margit Nilsson
2023-04-21
Proffsigt utfört på alla sätt, arbetsmässigt, bemötande från de som utförde takarbetet
Maria Westerdahl
Maria Westerdahl
2023-04-09
Jättebra och korrekt reparation. Tak2.0 får även guldstjärna för deras mycket goda kommunikation.
Mikael Rege
Mikael Rege
2023-02-27
Lätt att få kontakt , återkopplar både mejlledes och telefoni/mess från inspektion /offert och åtgärd. Rekommenderas varmt Vänligen \Mikael från Sollentuna
Walter Müller
Walter Müller
2023-02-25
Trevligt bemötande och riktigt proffsiga.
VÅRA TJÄNSTER

Skydda ditt tak med professionell tvätt och proaktiva behandling!

En viktig del av underhållet utav ditt tak är taktvätten, det skyddar taket från skador och förlänger takets livslängd. TAK 2.0 erbjuder omfattande taktvätt som inkluderar både tvätt och mossbehandling.

Detta förebygger framtida uppbyggnad av mossa och att det samlas smuts. Ditt hus och ditt tak påverkas av klimatet och naturen det står i, bor du nära en skog är det extra viktigt att hålla koll på skiket på ditt tak, det är mer smuts som ansamlas på taket och det drar till sig fukt.

TAK 2.0 är experter på Taktvätt i Stockholm och vi hjälper privat personer och företag, vid osäkerhet om det är en taktvätt ditt tak behöver så gör vi en översyn och rådger dig på plats. Taktvättarna vi utför anpassar vi så att vi kan tvätta alla typer av tak. Vårat taktvättsteam skapar en säker och trygg upplevelse för dig som kund med dialog, rådgivning och en säker arbetsplats.

Är du osäker på vad ditt tak behöver – kontakta oss så ser vi till att ditt tak får det som behövs för att behålla toppskick.

Ge ditt tak det bästa med TAK 2.0

Upplev den fantastiska skillnaden som professionell taktvätt kan göra för ditt hem
– kontakta oss nu och låt oss förvandla ditt tak till en ren och välbevarad yta!

VÅRA TJÄNSTER

Vikten av regelbunden taktvätt i Stockholm – skydda ditt hem från skador och förläng takets livslängd

Att regelbundet tvätta taket är avgörande för att bibehålla dess kvalitet och förhindra potentiella skador. I Stockholm är det särskilt viktigt att vara uppmärksam på takets skick, eftersom klimatet kan orsaka påväxt av mossa och alger. Om dessa får frodas kan de leda till fuktinträngning och i värsta fall allvarliga fuktskador.

Hur vet man då när det är dags för taktvätt? Vi rekommenderar att kontrollera taket minst en gång per år, då smuts och påväxt inte alltid är synliga från marknivå. Om du ser gröna fläckar av mossa eller alger är det dags att överväga en taktvätt.

För att skydda ditt hem och undvika kostsamma reparationer bör du agera snabbt.TAK 2.0 är experter på takrengöring och kan erbjuda en snabb, effektiv och professionell service som ger dig en trygg känsla och förlänger takets livslängd. Vi arbetar med både privatpersoner och företag och har lång erfarenhet av att hantera tak i Stockholmsområdet.

Mossans snabba tillväxt på taket utgör en fara och ökar risken för takläckage och sprickor i takpannorna. För att förhindra skador, utred och få proffshjälp med taktvätten.

Skydda ditt tak med vår snabba taktvätt i Stockholm

Vänta inte längre – säkerställ att ditt tak är i toppskick med vår effektiva och kostnadseffektiva taktvätt i Stockholm. Skydda ditt hem eller företag genom att agera nu.

  • Rådgivning & Offert
  • Taktvätt
  • Takrengöring
  • Rensning av stuprör & hängrännor
  • För BRFer, privatpersoner & Företag
ARTIKLAR

Bevara ditt hem: undvik läckor och vattenskador med taktvätt

Kan man utföra taktvätt själv?

Man kan utföra taktvätt själv, men det är viktigt att tänka på flera faktorer innan du ger dig på det. För det första måste du vara medveten om säkerhetsriskerna när du arbetar på taket, och se till att du har rätt säkerhetsutrustning för att minimera risken för olyckor.

Du bör även överväga vilka rengöringsmetoder och produkter som passar bäst för ditt takmaterial. Om du känner dig osäker på hur du ska gå tillväga, kan det vara klokt att anlita en professionell taktvättare i Stockholm för att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt och att ditt tak får den bästa möjliga behandlingen.

Använda högtryckstvätt på papptak?

Man ska inte använda högtryckstvätt på papptak.

Man kan nog bli lite sugen på att bara dra fram högtryckstvätten, ett snabbt och enkelt tänker man. Dock är det inget vi rekommenderar då det kan slita bort skiffret på taket. Det vi rekommenderar att använda är ett mossborttagningsmedel utan lösningsmedel tillsammans med en snäll tvättborste.


Takvätt i Stockholm: Sök expertråd och hjälp från våra specialister

VANLIGA FRÅGOR

Allt du undrar om taktvätt!

Vad är viktigt att tänka på med taktvätten?

När man ska utföra taktvätt är det viktigt att tänka på att utföra en riskbedömning och taköversyn av yttertakets genomföringar och riskzoner om man bör tvätta eller rekommendera en omläggning, det kan vara avgörande för om taket kommer ta skada av tvätten eller om det kommer tillföra livslängd till taket. Viktigt att taksäkerhet finns om man tvättar taket.

Vilka är de vanligaste felen med taktvätt?

De vanligaste felet med taktvätt är att man glömmer bort att applicera medel som stärker takpannorna efter tvätten, medlet ökar chansen att mossan inte frodas på dom närmsta åren. Har man tvättat betongpannor så är risken stor att man har försämrat ytbehandlingen. Viktigt att läsa anvisningen för rätt applicering på rätt tak.

Vilka förutsättningar krävs för att få en bra taktvätt?

Nedan följer förutsättningar som krävs för att få en bra taktvätt utförd:

  • Lufttemperaturen vid applicering bör ligga mellan 5-25°C.
  • Underlaget bör vara torrt vid applicering.
  • För bäst skyddseffekt bör det ej regna på ytan inom 24 timmar efter applicering.