roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Din leverantör av takrenoveringar på Värmdö

På TAK 2.0 är vi stolta över att vara dom engagerade takrenoveringsexperter som servar invånarna på Värmdö. Med ett engagemang för kvalitet och service tillför vi mycket erfarenhet och kunskap i varje projekt vi utför, oavsett storlek. Det kan handla om allt från att rensa hängrännor till att montera ett nytt takfönster eller delreparera skadade takstolar.

Och det är vårt team av specialister som gör detta möjligt. Med hjälp av våra medarbetare har vi utformat våra tjänster för att kunna kombineras ihop så dom passar alla taktyper med dess unika behov, med målbilden att hålla ditt tak säkert och förlänga dess livslängd samtidigt som fastighetsvärdet ökar. 

Vi prioriterar kundnöjdhet och ser till att dina takbehov tillgodoses med precision och professionalism. Från takinspektioner och reparationer till underhållsplaner och takmålningar så erbjuder vi heltäckande lösningar att lita på. Vi använder oss alltid av högkvalitativa material i för att säkerställa ett hållbart slutresultat som inte bara ser bra ut, utan också står sig med tiden.  

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Upplev skillnaden med våra toppklassiga takrenoverings tjänster på Värmdö. Vänta inte, utan ta det första steget med oss mot ett säkrare och vackrare hem. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

VÅRA TJÄNSTER

Professionella takrenoveringar på Värmdö

Om du letar efter takexperter inom takrenoveringar så behöver du inte leta längre än hit till oss på TAK 2.0. Vårt skickliga team besitter den kunskap som krävs för att kunna transformera ditt tak och se till att det förblir i toppskick i många år framöver. Vi förstår de unika utmaningar som tak står inför i detta kustområde, med exponeringar för väder och vind, som vi alltid tar med i våra beräkningar när en åtgärdsplan ska plockas fram.

Genom utföranden av noggranna takinspektioner så kan våra tekniker bedöma takets generella skick, samt omfattning på eventuella skador som är grunden för vilken åtgärd vi kommer rekommendera. Under detta besök så kommer teknikern att hålla en dialog med dig om vad vi har sett och hur vår rekommendation kommer se ut. Den skräddarsydda åtgärdsplanen kommer att skickas till dig som en offert, som exempelvis kan innefatta ett ventilationsbyte, komplettering av taksäkerhet eller kanske tilläggsisolering av vinden.

Vi är stolta över det engagemang som är genomgående hos våra medarbetare. Med en passion för att leverera säkra och högkvalitativa resultat som har ditt och takets bästa i fokus. Välj TAK 2.0 för din takrenoveringsprojekt på Värmdö, och upplev skillnaden vår expertis gör för att värna om ditt hem.

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Värmdö

Hur lång tid tar en takrenovering?

Tidsåtgången för takrenoveringar är väldigt individuellt mellan dom olika projekten. Mindre projekt som att montera ett nytt nederbeslag eller byta ut en felmonterad stos kan utföras på någon dag.

Medan mer omfattande projekt som återställning av ett större takläckage eller kanske renovering av en gammal skorsten så kan det i värsta fall ta upp till några veckor, då beroende på omfattning och hur många yrkesgrupper som kommer vara inblandade.

Oavsett hur tidsaspekten ser ut för ditt projekt så kommer våra projektledare att hålla dig uppdaterad kring den planerade tidsåtgången.   
Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Hur länge är ett bygglov giltigt?

Ditt bygglov slutar att gälla om du inte har påbörjat byggnadsarbetet inom 2 år, eller om du inte har färdigställt arbetet inom 5 år. Detta är räknat från den dagen beslutet blev godkänt.

Har du hamnat i denna situation så betyder detta att om du inte får påbörja/komma vidare i arbetet förrän du fått ett start besked från byggnadsnämnden.

Bygglovsansökningar är något som du gör hos din hemkommun, men du kan också hitta mer information om detta på boverkets hemsida.

Vilka steg ingår i en takrenovering?

Vi börjar alla våra takresor med en inspektion. Detta är för att kunna göra en korrekt bedömning om vad som behöver göras. Men också för att skapa en personlig kontakt med dig som kund, för att göra processen så trygg som möjligt. Vi ger alla våra kunder en offert med fast prissättning på våra arbeten, och i den offerten finns det en tydlig arbetsbeskrivning på hur just ditt projekt kommer att utföras.

När du väljer att gå vidare med oss så kommer du tilldelas en projektledare, som i sin tur kommer hålla dig uppdaterad om när vi beräknar starta arbetet. Du kommer även att få kontinuerliga uppdatering, och till sist ett avslut där vi informerar om hur allt har gått och att vi nu kommer lämna adressen.

Innan vi tackar för oss så kommer eventuell ställning att plockas ner, deponi att beställas bort och en liten genomgång av området utförs, så det lämnas snyggt och prydligt.  

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.