VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0, din pålitliga takleverantör i Järfälla.

Tak 2.0 är takbranschens spjutssteps inom takrelaterade tjänster i Järfälla kommun och Stockholms län. Vårt tillvägagångssätt bygger på ett djupt rotat engagemang för kvalitet, kundnöjdhet och hållbarhet. På TAK 2.0 tro vi på ett heltäckande tillvägagångssätt för taktjänster, som omfattar allt från noggranna inspektioner till takomläggningar och tvättar. Vårt team består av erfarna proffs som tillför en mängd erfarenhet och expertis till varje projekt vi genomför.

Detta engagemang är nyckeln till att kunna leverera kvalitativa och säkra lösningar med våra skräddarsydda åtgärdsplaner, där kommunikation har en stor betydelse i utfallets kvalitet. Vi är stolta över vår förmåga att förstå och möta varje kunds unika behov, vilket säkerställer att varje jobb, stort som litet, utförs med högsta möjlig nivå av professionalism och omsorg.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Kontakta oss på TAK 2.0 idag för en takrenovering i toppklass i Järfälla kommun. Säkra din kostnadsfria konsultation nu och ta det första steget mot ett hållbart och vackert tak.

VÅRA TJÄNSTER

Takrenoveringstjänster i Järfälla

När det gäller takrenoveringar i Järfälla är TAK .20 oöverträffad i sitt serviceutbud. Eftersom vi förstår det tuffa väderförhållandena och slitagetakten i regionen så är vi väl förberedda i att tillhandahålla skräddarsydda takrenoveringslösningar. Denna tjänst startar med en detaljerad inspektion för att identifiera problemet och ta fram en lösning som anpassas för takets och dina behov.

Denna åtgärd kommer att vara ett ihop plock ur alla det tjänster vi erbjuder för att renoveringen ska bli så välanpassad och hållbar som möjligt, denna åtgärd kommer efter vårt besök att presenteras som en offert med ett fast pris. Vårt breda renovering utbud involverar tjänster som taktvättar, målning, hantering av akuta takläckage, reparation efter en vattenskada, taksäkerhet, plåtverkstad och takomläggningar.

Oavsett om din reparation handlar om att byta ut en trasig ventilation eller att montera taksäkerhet så har vi den kompetens som behövs för att axla alla slags takprojekt. Vi använder endast de bästa materialen tillsammans med modern teknik för att säkerställa att varje tak inte bara är visuellt tilltalande, utan också strukturellt sunt och hållbart. Vårt mål är att förlänga och maximera livslängden på ditt tak, skydda ditt hem och höja dess värde, vilket gör TAK 2.0 till det bästa valet för takrenoveringar i Järfälla kommun.   

ARTIKLAR

Vanliga frågor om takrenovering i Järfälla

Erbjuder TAK 2.0 några garantier på sin takrenoveringar?

Alla reparationer och renoveringsärenden lämnar vi 5 års garanti på enligt det som framkommer i offertens arbetsbeskrivning.

När du vänder sig till oss för att få hjälp med ditt takärende ås kommer du alltid att få en offert på vad jobbet kommer att kosta, men också en beskrivning på vad vi kommer utföra och vad som ingår i priset.

Detta kallas för en arbetsbeskrivning och det är detta som beskriver vad garantin täcker. Samma upplägg gäller för takomläggning där vi lämnar 10 års garanti. 

Hur vet jag om mitt tak behöver en takrenovering?

Takrenovering är en bred kategori som innefattar många olika delar i takvård. I och med att ditt tak ska klara av hårda påfrestningar under en längre tid är det bara naturligt att reparationer och renovering kommer behöva utföras.

I denna breda kategori så kan reparation handla om att exempelvis byta ut trasiga takpannor eller ventilationer till att återställa skador i spåret av ett takläckage.

Med detta så är det svårt att avgöra exakt hur ofta dess reparationer behöver utföras. Är du osäker på vad just dit tak behöver kan du alltid boka en taköversyn hos oss, då en av våra tekniker går igenom takets och bedömer dess skick och tar fram en reparationsplan på det vi anser att du behöver göra. 
Vill du läsa mer om våra taktjänster, läs mer här >

Vilka typer av takrenoveringstjänster är tillgängliga i Järfälla?

Alla våra takrelaterade tjänster finns tillgängliga i Järfälla kommun och i hela Stockholms län. Ditt projekts storlek och geografiska position har ingen som helst betydelse på den service du kan förvänta dig från oss.

Det som vi erbjuder våra kunder är takomläggningar, takrenoveringar, taksäkerhet, hjälp vid akuta takläckage, plåtslageri, taktvätt och målning. Allt detta är dom grund kategorierna som vi erbjuder alla våra kunder, och inom varje del så finns det ytterligare ett bredd spektra på tjänster.

Vi tar takomläggningar som ett exempel, här hjälper vi kunder som behöver hjälp med omläggning av takpannor, papp, shingel, bandtäckning, profilerad plåt, sedum och gummiduk.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.