VÅRA TJÄNSTER

Din lokala expert på takrenoveringar i Sollentuna

Vi på TAK 2.0 är din betrodda partner för taklösningar i Sollentuna kommun och resterande kommuner i Stockholms län. Med många års erfarenhet är vi fast beslutna om att leverera kvalitativa och hållbara tjänster inom takrenovering. Vårt uppdrag är att skydda din investering och säkerställa att ditt tak är säkert och håller så länge som möjligt.

På TAK 2.0 har vi ett personligt förhållningssätt till takrenoveringar, då vi sätter dig som kund och takets behov i första rummet med en god och kontinuerlig kommunikation. Vårt team av specialister är dedikerade till att förstå dina unika behov och tillhandahåller skräddarsydda lösningar, där vi använder oss av högkvalitativa och svensktillverkade material ihop med modern teknik för att kunna leverera bästa möjligt resultat.

Oavsett om din takrenovering handlar om återställning efter en vattenskada, montering av taksäkerhet eller kanske att måla taket så besitter vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska känna dig säker genom hela processen och få ett hållbart slutresultat.   

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Är ditt tak i behov av lite extra omvårdnad? Då har du kommit helt rätt. Med vår populäraste tjänst; takrenoveringar så tar vi oavsett omfattning hand om ditt tak så att du slipper oroa dig. Kontakta Stockholms takproffs idag och ge ditt tak den omvårdnad det förtjänar.

VÅRA TJÄNSTER

Takrenoveringstjänster som förbättrar ditt taks livslängd

Visar ditt tak tecken på åldrande eller skador? Våra takrenoveringstjänster är speciellt utformade för att hjälpa ditt tak att kunna leverera sin fulla kapacitet och att skydda ditt hem från skador som takläckage. Vi genomför noggranna takinspektioner för att bedöma takets skicka och omfattningen på eventuella skador.

Här tar vi fram en skräddarsydd åtgärdsplan som är ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder för att det ska passa ditt taks förutsättningar så bra som möjligt. Det kan handla om allt från en skorstens renovering och delreparationer till utbyggnader och taktvättar. Det är på grund av detta breda utbud i kombination av den erfarenhet och kunskap som vårt team besitter som gör det möjligt att leverera den höga standard som vi har till våra kunder.

Din och ditt taks säkerhet är av största vikt för oss, och vi kommer hålla dig kontinent uppdaterad om ditt projekt för att du ska känna dig trygg genom hela processen. Välj oss på TAK 2.0 för din takrenovering i Sollentuna för att få ett professionellt bemötande och ett förstklassigt hantverk. Din sinnesfrid och ditt taks hållbarhet är högt prioriterade hos oss, och vi behandlar alla projekt med största respekt om omsorg.   

ARTIKLAR

Takrenoveringsfrågor i Sollentuna 

Vad är en takrenovering?

Takrenovering är en kategori av taktjänster som går upp på att underhålla, uppdatera och reparera taket för att få ut all kapacitet tills det är dags för en takomläggning.

Med åren så kommer ditt tak utsättas för en del yttre påfrestningar från bland annat väder och vind, vilket bara gör det naturligt att skador och skavanker kommer att uppkomma. Här är det viktigt att få detta åtgärda för att minimera riskerna för bland annat takläckage.

Vad påverkar kostnaden för min takrenovering?

Det finns många faktorer som påverkar slutkostnaden för din takrenovering. Men den primär anledningen är omfattningen på ditt projekt. Ett större projekt kommer öka kostnaderna för dom flesta posterna, och kommer även oftast med ställnings avgifter och högre deponikostnader.

Det material som kommer användas har också en inverkan av kostnaden, då exempelvis plåt är mycket dyrare än tätskikt. En annan aspekt är vilka yrkesgrupper som kommer vara involverade.

Om projektet kräver exempelvis en elektriker eller snickare kan kostnaden öka på grund av att många hantverkare har en startavgift inbakat i priset, som involverar planering, inhandling av material och restider.  

Läs mer >

Är takrenoveringar ett miljövänligt alternativ?

takrenoveringar kan vara ett miljömedvetet val. Genom att ge taket rätt förutsättningar att hålla så länge som möjligt behöver du inte genomföra en takomläggning i ett för tidigt stadie med nytt material, som bara det har en positiv effekt på miljön.

Dom materialval som görs påverkar också detta, då det idag finns ett otroligt stort utbud på den svensktillverkade marknaden till exempel. Men det finns en aspekt inom takrenovering och miljömedvetenhet som många kanske missar, och det är energieffektivitet.

Ditt yttertak har nämligen funktioner utöver att hålla tätt, och det är att isolera. Detta hjälper taket att hålla värmen inne på vintern och kylan inne på sommaren.

Är ditt tak bra isolerat kan det sänka energiförbrukning och där med bidra till en grön omställning och lägre energikostnader för hushållet.  

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.