VÅRA TJÄNSTER

Din pålitliga partner för takrenoveringar i Sigtuna kommun

Välkommen till oss på TAK .20, din pålitliga partner för omfattande takrenoveringstjänster genom hela Sigtuna och kringliggande områden. Vi är ett erfaret företag som är dedikerade i att hjälp boenden att kunna förlänga livslängden och hållbarheten på sina tak med hjälp av hållbara, kvalitativa och välanpassade takrenoveringar.

Vår styrka ligger i det engagemang att ge kunder skräddarsydda lösningar där hantverket och kvalitativa hållbara material får ta en stor plats, tillsammans med en stor passion för kundservice. Vårt erfarna team kombinerar sitt förstklassiga hantverk med moderna tekniker för att kunna leverera ett resultat som inte bara vi känner oss stolta över, utan som håller din investering säkert och läckfritt.

Vi är stolta över det arbete vi utför och strävar alltid efter att leverera bästa tänkbara utförande och toppklassig kundservice, och är engagerade i att hjälpa dig att skydda ditt hem. Oavsett vilken typ av renovering du behöver hjälp med, som taktvätt, taksäkerhet eller kanske byta ut ett trasigt takfönster så kan du alltid vända dig till oss. Vi är redo att hjälpa till och guida dig genom takdjungeln och ta fram den bästa åtgärden för just ditt tak och säkra dess hållbarhet och värde.    

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Vänta inte, säkra ditt tak säkerhet och framtid nu. Under en kostnadsfri konsultation tar vi fram en skräddarsydd åtgärdsplan som ger ditt tak dom bästa förutsättningarna att leverera i många år framöver. Påbörja din takresa med oss idag!

VÅRA TJÄNSTER

Takrenovering i Sigtuna, skydda ditt tak med TAK 2.0

Är du i behov av en takrenovering så har du kommit helt rätt. På TAK 2.0 erbjuder vi specialiserade takrenoveringstjänster utformade för att förlänga livslängden på ditt tak och förhindra problem som takläckor och vattenskador. Vårt team av takexperter har den erfarenhet och kunskap som krävs för att säkerställa att ditt tak får bästa möjliga vård. Vi börjar alltid med ett utföra noggranna inspektioner för att avgöra takets skicks och omfattningen på eventuella skador.

Under denna process kommer våra tekniker att plocka fram en skräddarsydd åtgärdsplan som involverar ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder. Här spelar det ingen roll hur omfattande din åtgärd är, oavsett om det handlar om att byta ut en trasig stos eller återställning efter ett takläckage så kommer projektet att hanteras med samma prioritet och respekt.

Varje tak är unikt och det är därför vi erbjuder dessa skräddarsydda lösningar, för att kunna mäta dit taks unika behov. Genom att välja våra takrenoveringstjänster skyddar du din fastighetsinvestering och undviker dyra problem i framtiden som takläckage.  

ARTIKLAR

Takrenoveringsfrågor i Sigtuna

Vilka underhålls steg kan jag genomföra för att förlängs livslängden på mitt tak?

Takunderhåll är en avgörande faktor för ditt taks hållbarhet, och det behöver inte vara allt för omfattande och svårt. En bra start i detta underhålla att ca: 2 gånger per år ta dig upp på taket för att göra en liten översyn för att se om allt ser bra ut. Leta efter eventuella skador eller trasiga detaljer och se sedan till att få dom åtgärdade.

Rensning av avvattningen är också något som bör genomföras ca: 2 gånger per år, ett tips är att göra detta i samband med taköversynerna. Sedan har vi underhållsdelen som innefattar taktvätt.

Denna kategori är något svårare att sätta en tidsaspekt på, då det är väldigt individuellt beroende på takets förutsättningar och hur omgivningen kring taket ser ut. Men för att ge en grov uppskattning bör du se över om en tätt är nödvändig ungefär var 5:e till 10:e år.

Täcker försäkringen takrenoveringar?

Vanligtvis täcker inte försäkringen dessa typer av skador som har skadeorsaken utomfrånkommande vatten, vilket betyder skador som har uppkommit va vatten som tagit sin in utifrån fastigheten.

Varför försäkringen inte täcker detta är för att skadorna i många fall kunde ha undvikits med korrekt underhåll. Om du däremot har fått skador till följd av extrema väderförhållanden som skyfall och kraftiga stormbyar så kan försäkringen täcka.

Sammanfattningsvis så kan försäkringen täcka din renovering om den är till följd av extrema väderpåfrestningar, utöver det så kommer troligen försäkringen inte att täcka.

Läs mer >

Hur lång tid tar en takrenovering?

Tidsåtgången för din renovering beror helt på projektets storlek och omfattning. Handlar det om mindre justering och åtgärder som att montera taksäkerhet eller byte av hängrännor så kan det ta någon dag.

Om ditt projekt däremot handla om att renovera en skorsten eller en takkupa kan det ta längre tid, bland några veckor beroende på omfattning. Oavsett hur tidsåtgången på ditt projekt ser ut så kommer din tilldelade projektledare att hålla din uppdaterad om projektets tidsplan.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.