roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – Vår approach till takrenoveringar

Vi på TAK 2.0 är din pålitliga partner när det gäller att bevara livslängden på ditt tak och höja värdet på din fastighet investering. Vårt team av erfarna taktekniker kombinerar kvalitativa material ihop med ett utförande som baseras på kunskap och erfarenhet för att uppnå ett resultat som inte bara är kvalitativt och hållbart, utan även estetiskt tilltalande.

Med ett brinnande engagemang för takbranschen med fokus på kundservice och professionalism så har vi tagit fram väl anpassade takrenoveringstjänster för att kunna leverera det absolut bästa till våra kunder, oavsett taktyp och projektets omfattning.

Oavsett om det handlar om takinspektioner, tvättar, taksäkerhet eller delreparationer så är vi har dom lösningar som krävs för att kunna leverera skräddarsydda lösningar anpassade för ditt taks unika behov. Våra noggranna tillvägagångssätt och utföranden garanterar att din investering förblir skyddad i många år framöver. Lås oss ge ditt tak dem omvårdnad som det förtjänar.   

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Är du redo att uppdatera ditt tak? Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt platsbesök, och låt ett riktigt takproffs hjälpa dig att ta dom första stegen på din takresa.

UTVALDA PROJEKT

Kvalitativa takrenoveringar genom hela Spånga kommun

Om du letar efter en pålitlig partner för takrenoveringar i Spånga kommun så behöver du inte leda vidare. Vi är Stockholms och Spångas ledande takexpert inom takrenoveringar, som står redo att möta dina unika takbehov. Vi finns för att hjälp dig med allt du kan tänka dig inom takbranschen.

Från tilläggsisolering och underhållsarbeten till återställning av takläckage och plåtarbeten. Det är tack vare våra väl framtagna taktjänster ihop med ett fantastiskt team av taktekniker som vi kan ta oss ann alla olika slags spännande takutmaningar. Under ett utförande av noggranna takinspektioner så gör vi en bedömning av takets skick och omfattningen på eventuella skador.

I detta skede så kommer vi att hålla en god dialog med dig som kund om vad vi har kommit fram till och hur din rekommenderade åtgärdsplan kommer att se ut, vilket sedan kommer att presenteras som en offert med en transparent och fast prissättning. Med vår expertis och engagemang för kvalitet så kan vi säkerställa att ditt tak är i trygga händer och kommer förbli i toppskick, vilket skyddar din investering i många år framöver.   

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Spånga

Hur kommer jag i gång med mig takrenovering?

Det första du ska göra är att ta kontakt med oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Här kommer vi att gå igenom ditt tak och se över vad som behöver göras för att ge dit tak dom rätta förutsättningarna att maximera sin livslängd.

Under en god dialog med dig kommer vi att gå igenom planen framåt och hur vi tänker kring detta utförande, och därefter så skicka en offert till dig på denna åtgärdsplan.

Om du väljer att gå vidare med oss som din takleverantör så kommer du att tilldelas en projektledare som kommer att hålla dig uppdaterad om allt som rör ditt projekt och dess planerade start.


Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Hur lång tid tar en takrenovering?

Det som avgör hur lång tid din takrenovering kommer ta är projektets storlek. Detta är väldigt individuellt från tak till tak på vad som behöver utföras, och i vilken grad.

Men om du exempelvis har haft ett takläckage som har gett skador ner på det bärande konstruktionsvirket så kan det ta någon till några veckor att återställa.

Om ditt projekt istället handlar om att komplettera taksäkerhet till sotaren eller att byta ut en trasig ventilation så kan det i bästa fall genomföras på en dag, med reservation för omfattningen på det specifika projektet. 

Behöver jag bygglov för min takrenovering?

En bra tumregel gällande bygglov är: om takrenoveringen kommer resultera i konstruktionsändringar eller en förändring i det ursprungliga utseendet så behöver du ansöka om bygglov eller göra en bygganmälan.

Detta kan vara ett projekt som exempelvis bygge en ny takkupa som kommer ändra i fastigheters konstruktion, eller kanske genomföra en takmålning där du väljer att byta färg på yttertaket.

Men om du utför arbeten som handlar om att uppgradera, underhålla och förnya taket likt dess ursprungliga utseende så behöver du inte ansöka om något bygglov, exempelvis att byta ut trasiga detaljer som plåtar eller kanske en ventilation.

Är du osäker på om ditt projekt kräver bygglov så kan du vända dig till din hemkommun för att få mer information.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.