roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Kvallitativa och säkra takrenoveringar i Täby kommun

På TAK 2.0 är vi engagerade i att förlänga livslängden på ditt tak och öka fastighetsvärdet med rätt typ av åtgärds och underhållsplan. Med ett fokus på att leverera förstklassiga lösningar är vi stolta över den respons vi har fått gällande kvalitet, kundservice och professionalism. Vårt team av erfarna takspecialister är väl förberedda för att kunna tillgodose dina specifika takbehov, men hjälp av väl utvalda material och yrkeserfarenhet.

Vi har en meritlista på framgångsrika projekt som kan handla om allt från att byta ut en trasig ventilation till en taktvätt eller en mer omfattande renovering som exempelvis återställning efter en vattenskada. När du väljer oss på TAK 2.0 så väljer du en partner som värdesätter ditt hem och ser till att det håller dig skyddat i många år framöver.  

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Är du redo att förbättra ditt taks skick och estetik? Gör som så många andra i Täby och boka ett kostnadsfritt platsbesök av våra erfarna taktekniker, och upplev varför vi är Stockholms spjutspets inom takarbeten.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Din pålitliga partner av takrenoveringar

När det kommer till takrenoveringar är TAK 2.0 Täbyområdets bästa val. Vi förstår vikten av ett välskött tak och erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att säkerställa att ditt tak förblir i utmärkt skick, och har dom bästa förutsättningarna att leva ut sin fulla livslängd. Och det är av just denna anledning tillsammans med en vilja att kunna erbjuda lösningar till alla kunder och dess unika tak, som vi har plockat fram dessa tjänster.

Genom att utföra noggranna inspektion kan våra tekniker bedöma takets skick om omfattningen på eventuella skador. I detta skede kommer en åtgärdsplan att plockas fram på det som vi anser behöver hanteras för att ge taket dess optimala förutsättningar. Denna plan är ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder för att kunna leverera en skräddarsydd lösningar enligt dina och takets behov.

Här kan det handla om exempelvis tilläggsisolering av vinden, montering av taksäkerhet, takmålning eller kanske montera nya stuprör. Vi prioriterar din säkerhet och takets omvårdnad, där vi ger dig våra utvärderingar för att säkerställa att ditt tak förblir i bästa möjliga skick.

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Täby

Vad är en takrenovering, och varför är det viktigt?

En takrenovering är åtgärder, reparationer eller kompletteringar av taket för att förbättra dess hållbarhet utan att det behöver läggas om.

Takrenoveringarnas syfte är att ge taket dom bästa möjliga förutsättningarna att kunna leva ut sin fulla livslängd, och att låta kostsamma takomläggningar vara det sista alternativet. Kategorin takrenovering är väldigt bred och innehåller många typer av tjänster som exempelvis taktvätt och delreparationer.

Ditt tak kommer med tiden att behöva underhållas och repareras på grund av slitage och yttre påfrestningar. Genom att göra dessa reparationer i tid när behovet finns så minskar du också risken för vidare skador som bland annat takläckage.  

Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Hur lång tid tar en takrenovering?

Längden på ditt renoveringsprojekt är väldigt individuellt beroende på hur omfattande ditt projekt är. Om du haft missödet att råda ut för ett mer omfattande takläckage som har gett konstruktionsskador så kan det i vissa fall ta några veckor att återställa, där eventuella torktider har en stor påverkan på tidsåtgången.

Om ditt projekt däremot handlar om mer simpla åtgärder som att montera taksäkerhet eller byta ut en trasig hängränna så kan ta allt från en dag till några dagar, med reservation för projektets omfattning.

Hur påbörjar jag mitt takrenoveringsprojekt?

Det första steget är att ta kontakt med oss för att boka ditt kostnadsfria platsbesök. Här kommer du få besök från av våra erfarna tekniker som kommer göra en bedömning på efterfrågat arbete.

Efter vårt besök kommer du att få en offert på utförandet med en fast prissättning och en tydlig arbetsbeskrivning om vad som ingår i priset. Vid godkännande av offerten så kommer du tilldelas en projektledare som kommer vara ansvarig för ditt projekt och hålla dig uppdaterad under projekts gång till vi är helt klara.    

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.