roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – En trygg och pålitlig partner inom takrenoveringar i Bromma

Vi på TAK 2.0 är din hängivna takpartner i Bromma området, som är engagerad i att förlänga livslängden av taket och värdet på din fastighet. Vårt uppdrag kretsar kring att förebygga vanliga takproblem som takläckage och slitageskador, samtidigt som du värnar om din investering.

Vårt team av specialister erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, som är unikt framtagna för att kunna kombineras på ett sätt som passar alla taktyper med dess unika behov. Det kan handla om bland annat taktvätt, taköversyn, nya plåtdetaljer eller kanske byta ut lite trasiga takpannor.

Som kund ska du kunna känna en tillit till den aktör du valt att anlita för ditt projekt. Därför lägger vi ett stort fokus på vår service för att hålla dig uppdaterad och informerad men också hålla oss tillgängliga för support när den önskas, som hjälper till att öka trygghetskänslan för dig som kund.

Vi är stolta över våra arbeten i Bromma och med det engagemang som våra medarbetare har för yrket. Låt oss ge sig en trygg och professionell upplevelse, som dessutom utförs med ett topp klassigt hantverk.  

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Maximera ditt taks livslängd och värde med våra kvalitativa takrenoveringar. Kontakta oss idag för att få sakkunniga lösningar som är hållbara och säkra. Vi hjälper dig komma i mål med ditt takprojekt i Bromma.

UTVALDA PROJEKT

Professionella takrenoveringar i Bromma

Om du är på jakt efter exceptionella takrenoveringstjänster i Bromma så har du kommit helt rätt. Vi på TAK 2.0 är ett professionellt team av taktekniker som besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkra upp och skydda ditt tak. Våra heltäckande erbjudanden omfattar ett brett spektrum av lösningar, som bland annat plåtslageri, delreparationer, återställning efter ett takläckage, montering av taksäkerhet mm.

Vårt övergripande mål är att ge taket den omsorg och uppmärksamhet det verkligen förtjänar. Genom utföranden av noggranna inspektioner kan vi bedöma takets generella skick om omfattningen på eventuella skador. Detta är grunden i vår process i framtagandet av din skräddarsydda åtgärdsplan, för att få en så optimal lösning som möjligt utefter takets behov. Denna åtgärdsplan kommer sedan att skickas till dig i form av en offert med fast prissättning.

Vi lägger ett stort fokus på dom materialen vi använder, som går i den svensktillverkade andan. Vi förstår vikten av bra material i kombination med ett kvalitativt utförande för att kunna uppnå resultat som är hållbara, säkra och estetiskt tilltalande. Med Tak 2.0 kommer ditt tak inte bara att stå emot tidens tand, utan också höja fastighetens totala värde under många år framöver.   

ARTIKLAR

Mer om takrenovering i Bromma

Kan en takrenovering förbättra mig energiförbrukning?

Ja det kan det. Inom kategorin takrenoveringar så finns det en punkt som handlar om effektivisering av energiförbrukning, vilket oftast och enklast utförs med hjälp av tilläggsisolering.

Genom att ha en bra tilläggsisolering i kombination med korrekt monterat material för taktypen så kommer taket inte att släppa igenom lika mycket värme och kyla.

Detta gör att den varma luften håller sig inne på vintern och den kalla luften inne på sommaren. Vilket har en positiv effekt på din energiförbrukning och på hushållskassan.  
Läs mer om de olika takrenoveringar vi erbjuder >

Behöver jag bygglov för min takrenovering?

Det finna en ganska bra tumregel på när ett bygglov behövs eller inte, som är: Om utförandet kommer ändra utseendet på fastigheten eller i konstruktionen så behövs ett bygglov.

Detta betyder att om du till exempel ska bygga en ny takkupa så kommer du behöva göra en ansökan, då detta kommer göra att fastighetens konstruktion ändras samt dess utseende.

Eller om du ska sätta in en ny kamin som resulterar i en ny skorsten där inte tidigare funnits en, så behöver du också ansöka. Till och med om du ska göra en takmålning där du väljer att byta färg på taket.

Men om ditt projekt resulterar i att renovera, förnya eller fräscha upp taket likt dess ursprungliga utseende, som exempelvis en takomläggning utan konstruktionsändringar och samma kulör som innan så behöver du inte göra någon ansökan.

Hur underhåller jag min takrenovering?

Underhållet av ditt tak är A och O för att det ska hålla och för att minimera riskerna att eventuella skador hinner växa sig större, och ett underhåll behöver inte vara allt för svårt heller.

Din avvattning är något som bör rensar ca: 2 gånger per år från smuts, löv pinnar mm för att undvika sopp. Sedan har vi taktvätt, här går det inte att ge exakta exempel på hur ofta du behöver tvätta, utan det kommer utföras efter behov.

Beroende på hur omfattande din påväxt är så kan det längre fram räcka med en underhållsbehandling i stället för en fullskalig tvätt, om man har underhållit taket korrekt utifrån dess behov. Att byta ut trasiga detaljer är också en viktig del i underhållsplanen.

Ha för vana att gå upp p taket ca: 2 gånger per år för att se att allt ser bra ut. Skulle du här påträffa dessa trasiga detaljer är det bra att få som åtgärdade så snart som möjligt för att undvika att skadan resulterar i ett takläckage.     

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.