VÅRA TJÄNSTER

Förbättra ditt tak och skydda din investering med TAK 2.0s takrenoveringar.

Välkommen till oss på TAK 2.0, din pålitliga partner för takrelaterade ärenden i Salems kommun. Vi åtar oss att bevara livslängden på ditt tak och öka värdet på din fastighet med hjälp av våra heltäckande och skräddarsydda taklösningar, där vi arbeta med material och teknik av hög kvalitet för att säkerställa att ditt tak får den omvårdnad det förtjänar. När du väljer TAK 2.0 så väljer du ett företag med en passion för tak.

Vår erfarenhet att betjäna Salems kommun har gjort det möjligt för oss att utveckla en djup förståelse för det unika utmaningar som taken står inför i detta område, där vi är stolta över vårt orubbliga engagemang för att leverera exceptionella resultat för våra kunder.

På TAK 2.0 så fixar vi inte vara tak, vi ger taket dom bästa förutsättningarna att hålla så länge som möjligt. Vi förstår att din fastighet är en av dina viktigaste investeringar där ditt tak har en avgörande roll för att skydda det.

Vårt mål är att säkerställa att ditt tak förblir i optimalt skick och att förebygga takläckage och andra kostsamma skador. Det kanske handlar om en trasig ventilation, utdaterad taksäkerhet eller ett slitet takfönster, så oavsett vad du behöver hjälp med så besitter vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att få ett hållbart och säkert slutresultat.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Låt oss hjälpa dig att bedöma ditt taks skick och ge din en skräddarsydd åtgärdsplan för att möta ditt taks unika behov, och få det hållbart och säkert i många år framöver.

Arbetsbilar
VÅRA TJÄNSTER

Takrenoveringar med TAK 2.0 – Maximera livslängden för ditt tak

Vi på TAK 2.0 är vi specialister på hållbara och säkra takrenoveringar i Salems kommun med syftet att maximera ditt taks livslängd utan att det behöver läggas om. Med tiden kan ditt tak drabbas av en del slitage på grund av olika faktorer, som bland annat väderförhållanden och ålder. En väl genomförd takrenovering kan blåsa nytt liv i ditt tak, och med noggrant utvalda material och skräddarsydda lösningar kan vårt erfarna team de ditt tak dom bästa möjligt förutsättningarna att hålla ditt hem säkert.

Våra takinspektioner utförs noggrant för att bedöma takets skick och identifiera eventuella skadeområden. Under denna process kommer våra erfarna taktekniker att ta fram en skräddarsydd åtgärdsplan som är ett ihop plocka av alla det tjänster vi erbjuder, ihop satt till en välanpassad åtgärd. Dessa åtgärder kan handla om bland annat återställning efter ett takläckage, montering av nya hängrännor, takmålning eller kanske renovering av en skorsten. Oavsett vilken åtgärd som ditt tak är i behov av så kan du lita på att vi besitter den kunskap och erfarenhet som krävs.  

Att förebygga problemen innan det uppstår är kärnan i vårt proaktiva tillvägagångssätt. Vi strävar efter att fånga upp och åtgärda dessa potentiella problem innan det blir faktiska och kostsamma problem. Med TAK 2.0 investerar du inte bara i ditt tak utan också i den långsiktiga säkerheten över ditt hem. Lämna ditt tak i våra trygga händer och låt oss ge ditt tak den omvårdnad det förtjänar.

ARTIKLAR

Takrenovering i Salem

Vad är en takrenovering och varför är det nödvändigt?

En takrenovering är en kategori som involverar underhåll, reparationer och renovering av taket utan att det behöver läggas om. Syftet med dessa renoveringar är att ge taket rätt förutsättningar att kunna leverera all potentiella kapacitet innan det är dags för en takomläggning, och för att kunna fylla detta syfte så behöver man vid behov genomför takrenoveringar.

Här kan det handla om allt från att byta ut trasiga takpannor till en skorstensrenovering, och det är väldigt individuellt från tak till tak vad renoveringen innefattar. Men det är viktigt att genomföra detta så snart ett behov finns eller att en skada upptäcks, för att minimera riskerna för bland annat takläckage.  

Hur lång tid tar en takrenovering?

Exakt hur lång tid en takrenovering tar är väldigt individuellt beroende på renoveringens storlek och omfattning. Handlar åtgärden om en återställning efter ett takläckage eller kanske renovering av en takkupa så kan det handla om allt från dagar till veckor, då det kan vara rätt så omfattande och involvera flera olika yrkesgrupper.

Sedan har vi dom lite mer simplare åtgärderna som montering av taksäkerhet eller byte av en stos som oftast utförs på någon dag. Oavsett hur tidsomfattningen på ditt projekt ser ut så kommer våra projektledare att hålla dig uppdaterad om hur tidsaspekten för ditt projekt ser ut.   

Vill du läsa mer om våra takrenoverings tjänster här >

Behöver jag ansöka om bygglov inför min takrenovering?

Det är syftet av din takrenovering som avgör om du behöver ett bygglov eller inte. Om du ska genomföra en återställning efter en skada eller byta ut trasiga detaljer som kommer vara en förnyelse av det ursprungliga utseendet så behöver du inte något bygglov.

Men om du däremot kommer göra ändringar i fastigheternas utseende eller i konstruktionen som exempelvis att byta färg på taket, bygga en takkupa eller kanske sätta in en ny skorsten så kan det krävas ett bygglov eller en bygganmälan.  

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.