VÅRA TJÄNSTER

Sundbybergs pålitliga partner inom takrenoveringar

Förstärk ditt tak med våra effektiva och hållbara takrenoveringar. Vi på TAK 2.0 är Sundbybergs pålitliga partner för takrenoveringar där fokus ligger på att skydda ditt hem och förlänga takets livslängd. Våra omfattande takrenoveringstjänster innefattar allt från tillverkning av nya plåtdetaljer och takmålningar till hantering av takläckage och delreparationer.

Målet med våra tjänster är att ge ditt tak dom optimala förutsättningarna att kunna leverera all sin potentiella livslängd utan att det behöver läggas om. Våra taktekniker har en lång erfarenhet i branschen som gör det möjligt för oss att leverera vår höga standard och fokusera på kommunikation och kundnöjdhet.

Om du upptäcker några av dom klassiska varningssignalerna på ditt tak som exempelvis en ojämn takyta, torr takpapp, trasiga takpannor och detaljer, takläckage eller kanske mögelpåväxt på vinden så är dags att ringa in experthjälpen. Vi hjälper dig att prioritera och lägga upp en handlingsplan för hur du på bästa sätt ska underhålla ditt tak och gå vidare med det som behöver åtgärdas. Vi kan Sundbyberg och vi kan tak. Låt proffsen hjälpa dig med ditt takprojekt idag.   

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Ta det första steget mot ett bättre tak. Vårt expertteam på TAK 2.0 är här för att förbättra livslängden och estetiken på din fastighet på ett hållbart sätt. Kontakta oss idag för att starta din takresa.

VÅRA TJÄNSTER

Sundbybergs takrenoveringsexpert – TAK 2.0

Visar ditt tak tecken på slitage? Lita på TAK 2.0 för din takrenoveringar i Sundbyberg, för att ge nytt liv till ditt tak. Vår engagemang till varje takprojekt säkerställer en hög nivå av hantverk och kundnöjdhet. Våra erfarna taktekniker börjar med att göra en noggrann takinspektion för att avgöra takets skick om omfattningen på eventuella skador.

Här kommer en skräddarsydd åtgärdsplan att plockas fram som är ett ihop plock av alla det tjänster erbjuder för att det ska passa ditt tak och dess förutsättningar så bra som möjligt. Det är på grund av dom breda och väl framtagna tjänsterna vi erbjuder som gör det möjligt att ge våra kunder dessa effektiva, säkra och hållbar lösningarna, med projekt som handlar om allt från taktvättar till skorstens renoveringar och återställning efter vattenskador.

Vi använder endast högkvalitativa material i det svenskproducerade temat som garanterar att dessa framtagna lösningar blir så bra som möjligt, samtidigt som resultatet blir estetiskt tilltalande.  

Vi förstår att varje takprojekt är unikt och vi anpassar våra tjänster för att möta dessa behov på bästa tänkbara sätt. När du väljer TAK 2.0 väljer du ett företag som prioriterar spetskompetens och professionalism, där vi är fast beslutna i att överträffa dina förväntningar i varje takprojekt vi utför.  

ARTIKLAR

Takrenoverings frågor i Sundbyberg

Hur kan jag underhålla mitt tak i Huddinge?

Takrenovering är ett miljövänligt alternativ. Idag har vi otroligt mycket miljövänliga material att välja mellan som är grönt framtagna och svensk tillverkade.

När du gör en takrenovering så utvinner du mer av takets kapacitet, vilket gör att det inte behöver läggas om och därmed inte behöva investera i nytt material med tillkommande transporter, vilket är ett grönt val. Men något du också kan tänka på är energieffektiviteten.

När du har korrekta material för din taktyp tillsammans med en bra tilläggsisolering så kan du använda energin mer effektivt då värmen stannar inne på vintern och kylan inne på sommaren.

Utöver en positiv effekt på miljön så kommer detta också att bidra till lägre energikostnader. 

Hur väljer jag en pålitlig entreprenör för min takrenovering?

När du ska välja din entreprenör för ditt kommande takprojekt är det bra att göra lite recherchs. Kika då på företagets omsättning, referensprojekt, garantier, behörigheter och kundomdömen.

Företagets rykte är något som är bra att kika på när du ska göra detta val. Det vill säga vad tidigare kunder har för upplevelse av företaget och hur dom upplevde slutresultatet.

Men det viktigaste av allt är att välja en entreprenör som du känner dig trygg med.     

Läs mer >

Vad är fördelarna med en takrenovering?

Fördelarna med takrenoveringar är många, men den mest primära är att du ger taket förutsättningarna att kunna leverera sin fulla livslängd utan att det behöver läggas om.

Detta gör att du kan avvakta med en kostsam takomläggning till framtiden. Med takrenoveringarna så kan du också förebygga uppkomsten av övriga skador som takläckage, vilket kan lätt kan resultera i stora och mer kostsamma skador.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.