VÅRA TJÄNSTER

Enighet i Botkyrka genom kvalitativa taktjänster

Takrelaterade problem har inga gränser, så oavsett om du bor i Tumba, Fittja, Vårsta eller i övriga delar av Botkyrka kommun så är takläckage en väldigt vanlig skada som uppstår i alla olika slags fastigheter som villor, radhus, bostadshus osv. Att inte åtgärda ett takläckage kan leda till vidare skador på ditt hem vilket gör det extra viktigt att åtgärda läckage så snart på uppdagas.

Inget hem i Botkyrka ska behöva känns den stress och oror som kommer vid ovissheten: vad gör jag nu? TAK 2.0 är en stolt leverantör av taktjänster i hela Botkyrka kommun, från Alby till Hallunda med åtgärder av bland annat akuta takläckage. Vi ser alltid till att våra kunder känner sig trygga genom hela processen, från första samtalet till utförd tätning så fokuserar vårt erfarna team av taktekniker på att ge dig som kund en snabb hantering och tydlig kommunikation så att du ska kunna känna dig trygg och lugn när vi lämnar platsen.

Trygghet är en stor och viktig del i den stressiga miljön som uppkommer vid ett takläckage. När du kontaktar oss kan du känna dig lugn i vetskapen om att du är i trygga händer, att det alltid finns någon som du kan ringa som utfört kvalitativt arbete utan överraskningskostnader. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Behöver du hjälp med ditt läckande tak i Botkyrka kommun? Ring vårt journummer och få proffsig hjälp med snabb utryckning.

UTVALDA PROJEKT

Hållbara takreparationer genom hela Botkyrka

Varje hem i Botkyrka kommun och resterande kommun i Stockholms län förtjänar att få sitt hem säkert och skyddat genom bra hantering och kunskap av pålitliga taktekniker när en skada har uppstått. När du som kund vänder dig till oss på TAK 2.0 för att få hjälp med ditt takläckage kan du vänta dig en snabb utryckning till ett fast pris på 2.999kr efter ROT. Denna typ av hantering är en av det delarna i upplägget kring vårt jourpaket som gör det unikt.

Vid beställning av vårt jourpaket kommer du direkt över telefon eller mail att få en tid av oss då en taktekniker kommer vara på plats. Väl på plats kommer en provisorisk tätning att utföras ihop med en grundlig översyn och läcksökning av skadeområdet.

Efter detta besök kommer du som kund att få en offert på ett permanent åtgärdsförslag. Men varför inte laga skadan permanent på en gång? Jo, detta upplägg har visat sig vara väldigt omtyckt av våra kunder då allting alltid utförs mot fasta priser. Det första besöket är till för att få stopp på läckan för att minimera vidare skador och undersöka vad som behöver utfärdas för att reparera taket på ett säkert och hållbart sätt, och det är denna lösning som kommer skickas i en offert efter det första besöket.

Drabbad av takläckage i Botkyrka?
Vänta inte! Kontakta oss direkt för snabb och professionell hjälp. Skydda ditt hem idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler taktjänster i Botkyrka

Botkyrka är en kommun lokaliserad söder om centrala Stockholm med ca: 94,600 invånare. I denna kommun finner vi områden som Fittja, Hallunda, Vårsta, Alby och Tumba. Dessa områden, som många andra i Sverige erbjuder en otrolig kombination av idylliska villaområden till stora bostadsområden fyllda med liv och rörelse. Denna plast har allt man kan tänka sig, men kanske det lilla extra för den som gärna tillbringar sin tid ute i det gröna. Här finner du en härlig kombination av utomhus aktiviteter som golf och fiske med fantastiska sjöar, parker och grönområden.

 Med den breda kombinationen av områden för både familjer och företag är det viktigt att det finns en takleverantör som du kan lita på, och det är där som TAK 2.0 kommer in i bilden. Det är vår breda kunskap och stora erfarenhet tillsammans med en förstklassig kundhantering som gör oss till spjutspetsen inom takbranschen. Så oavsett vart du bort och vilket typ av problem du har med ditt tak så kan du lita på oss.

Takläckage är något som ingen husägare önskar, men ändå är det väldigt vanligt. I ett sådant stressigt läge är det viktigt att anlita en partner som du känner dig trygg med. TAK 2.0 finns här för dig när olyckan är framme, och vi hjälper dig hel vägen. Oavsett om du bor i Alby, Fittja eller i Tumba så står vi redo att rycka ut. Botkyrka kommun är en fantastiska plats med otroligt mycket att erbjuda, både i bostäder och i grönområden. I och med allt det härliga som Botkyrka har ett erbjuda ser vi det som ett privilegier att var en del av denna kommun.  

Låt oss stoppa ditt takläckage!

Ring oss och låt våra takläckageexperter ge dig trygghet.

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Botkyrka

Vad är ett läckande tak?

Ett takläckage avser en situation där vatten har trängt in i konstruktionen där det ej är avsett att vatten ska påträffas. Detta vatten tränger sig sedan djupare ner i konstruktionen och ner i bostaden.

När vatten har tagit sig en bit ner så kan det uppdagas med det droppar från lampor, ventilationer, takytor, missfärgade områden eller att det rinner längst väggarna.

Hur vet jag om jag har ett takläckage?

Dom vanligaste tecken på takläckage är exempelvis missfärgningar på tak- väggar eller golv, fuktiga och mögliga lukter, synliga vatten samlingar, droppande eller rinnande vatten från exempelvis en lampa, ventilation, taket eller väggar.

Om du har skador på ditt tak som trasiga detaljer, trasiga genomföringar eller kanske att det saknas takpannor så är det extra viktigt att hålla ögonen öppna för tecken på läckage då risken ökar om det finns skador på yttertaket.

Hur fort borde jag åtgärda ett takläckage?

Så fort som möjligt. När du upptäcker att läckage är det av stor vikt att åtgärda skadan så snart som möjligt för att få stop på läckaget och undvika vidare skador.

Utifrånkommande vatten är en skadeorsak som vanligtvis inte täcks av försäkringen, så om du får ett takläckage som inte åtgärdas och sedan orsakar större skador på ditt hem så kommer försäkringsbolaget troligen inte att ersätta skadan.

Få professionell takhjälp – få hjälp nu!

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.