roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av ett akut takläckage i Salem

TAK 2.0 är spjutspetsen inom takbranschen när det kommer till kvalitet, tillförlitlighet och excellens i utföranden att tillhandahålla specialiserade taklösningar i Salem och hela Stockholms län. Inbäddat i hjärtat av en gemenskap som vi betjänar djup med ett stor engagemang för service och kommunikation tillsammans med skräddarsydda och hållbara lösningar som anpassats för varje unikt tak och dess behov. Varje kunds behov utgör kärnan för dessa skräddarsydda lösningar, vilket säkerställer personliga, effektiva och varaktiga resultat.

Vårt team utger en harmonisk blandning av erfarenhet, kunskap och gedigenhet i att arbeta i en miljö där kunden står i fokus tillsammans med att vända komplexa utmaningar till hållbara och säkra lösningar. Vårt jourpaket är till för att hjälpa dig med just detta. Att i en stressfull situation kunna känna tillit i ett team som är dedikerade att hjälp dig hela vägen in i mål med ditt takläckage, oavsett storlek och omfattning. Vi är inte bara en tjänst; vi är ett bevis på kraften i enighet där varje anställd, varje lösning, varje besittande kunskap och erfarenhet tillsammans levererar den höga och hållbara standard vi efter strävar.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Ett takläckage kan vara en husägaren värsta mardröm. Kontakta då Stockholms ledande expert på hantering av akuta takläckage. Med vår 24-timmars jourtjänst står vårt team alltid redo att rycka ut.   

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Huddinge

Kan jag laga mitt läckage själv?

En del mindre åtgärder kan vara lite lättare för hemmafixaren att lösa själv. Men över lag rekommenderar vi att ta in en kunnig taktekniker.

Dom besitter en viss typ av kunskap och erfarenhet som är nödvändig för att på dessa reparationer korrekt utföra på ett säkert och hållbart sätt enligt svensk standard.

Finns det en speciellt tjänst för takläckage i Salem?

TAK 2.0s jourpaket är tjänst som är speciellt framtaget för att hjälpa dig med hantering av akuta takläckage. Med ett fast pris på 2.999 kr* får du snabb hjälp med en effektiv läcksökning där en provisorisk tätning utförs för att så fort som möjligt få stopp på läckaget och minska skadeområdet.

En permanent åtgärd kommer sedan att presenteras för kunden som en kompletterande offert, som även den är till fast pris.   

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur kan jag förebygga ett takläckage?

Regelbundet underhåll av ditt tak är A och O för att uppnå ett hållbart tak. En del av underhåller är att ungefär två gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allting ser bra ut.

Dvs om det finns några trasiga detaljer, plåtar som har lossnat, pannor som har gått sönder, papp och har spruckit eller släppt osv. Utöver detta är det bra att regelbundet rensa avvattningen från löv, pinnar och smuts. Detta för att vattnet alltid har en fri passage att rinna vidare som tänkt.

Genom att utföra dessa enkla underhålla punkter kan du komma väldigt långt i att förebygga takläckage. Viktigt är bara att åtgärda skador om dom påträffas under översynen.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.