Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Ett heltäckande utbud av taktjänster i Nacka

Vårt utbud av service erbjuder allt du kan tänka dig inom takarbeten. Med allt från takomläggningar, tvättar, målning, reparationer till akuta takläckage och plåtarbeten levererar vi alltid hög standard med skräddarsydda läsningar till varje kund. Utöver det så är säkerheten en hög prioritet både för dom arbetande och dig som kund, så du kan vara andas ut och vara säker på att du har ett hållbart och säkert hem.  

TAK 2.0 erbjuder sin expertis i hela Nacka kommun inkluderade områden som bland annat Saltsjö-Boo, Älta, Kummelnäs, Lännersta, Björknäs med flera. Med det sagt vill vi understryka att din geografiska position inte har någon påverkan över den standard vi levererar, även om plasten i fråga endast har båtförbindelser. 

Vi förstår att varje hem och företag i Nacka är unika med sina specifika behov. Det är därför vi jobbar med personlig service för att möta dessa behov och hitta bra och effektiva lösningar som är säkra och hållbara. Allt detta är en av delarna i vår vision med TAK 2.0, att kvalitet och gå framför kvantitet. Vi är troligt glada att våra kunder delar den uppfattningen, vilket speglas i våra kundomdömen. Låt dig bli inspirerad!

Förvandla ditt hem med TAK 2.0, din takexpert för ditt hem i Nacka

Vi bryr oss om dina behov och ger dig skräddarsydda lösningar till fasta priser. Låt vårt erfarna team leverera bästa tänkbara service – Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt platsbesök.

UTVALDA PROJEKT

Skydda ditt hem med en professionell takomläggning i Nacka

Vi hjälper dig med allt inom tak. Med allt från takomläggningar, reparationer, tvättar och målning till plåtarbeten, taksärhet och åtgärder av akuta takläckage. Oavsett om du bor i det  familjära bostadsområdet Älta eller behöver hjälp med din K-märka bostad på Hasseludden kan du räkna med ett utförande som speglar Nackas fantastiska omgivning och karaktär med en hög standard.

Vid takomläggningar och reparationer finns det del olika material som används på marknaden. Dom vanligaste yttertaken vi har idag är bland annat betongpannor, lertegel, papp, shingel och plåt. Men även lite mer ovanliga material som sedum, shiffer och resitrix. Då vi besitter dom breda kunskaperna som marknaden idag efterfrågan är vi ett förtag att lita på oavsett materialval. För att ta resitrix som ett exempel, det är en duk som få klarar av att montera då det kräver speciella kunskaper som faktiskt väldigt få takläggare har, så inom resitrix hjälper vi till och med andra takföretag.

Här ser du en av våra lyckade takomläggningar av ett panntak.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Nacka för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Nacka kommun är lokaliserad i centrala Stockholms östra del. Nacka är känt för sin otroligt vackra natur men öppna landskap, sjöar, skogar, parker och kustlinjen till östersjön. Men också en mix av stora bostadsområden som Älta och Fisksätra och fantastiska villaområden med unik arkitektur som Solsidan och Hasseludden.

Med sina 105,000 invånare är detta en mycket populär kommun bland familjer, företag och för den som vill avnjuta den svenska naturen och skärgården. Vi på TAK 2.0 är stolta över att få vara en del av denna fantastiska kommun, men vår topp klassiga hantverks som fängslar denna unika atmosfär. 

Nacka kommun är ett utmärkt alternativ för den som vill avnjuta en liten semester eller utflykt till den svenska skärgården. Men den naturvariationen som finns är det en populär plats för folk med frilufts andan som gillar att ta sig ett dopp i Östersjön. Eller varför inte lyxa till det lite extra med ett besök på Skepparholmen eller Yasuragi. Ja, vi kan nog lugnt säga att Nacka är den perfekta platsen för livsnjutare. 

Nacka kommun, en del av centrala Stockholm ihop med den svenska skärgården är en populär kommun med mycket att erbjuda. Oavsett om du vill ha hjälp med en takomläggning i Vikinghill, Solsidan eller Järla ger vi dig ett slutresultat enligt svenska standard. Med vår prioritering av skräddarsydda, hållbara och skära utföranden har vi den kunskapen och expertis som Nackas standars kräver. Att kunna fängsla en omgivning och känsla i sitt hantverk är en kost, som vi har bemästrat!   

Redo för takomläggning i Nacka?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

VÅRA TJÄNSTER

Hjälp för din takomläggning i Nacka

Hur går en takomläggning process till på TAK 2.0?

När du som kund hör av dig till oss så börjar vi med att boka in ett kostnadsfritt platsbesök med en av våra erfarna taktekniker. Väl på plats kommer ni titta igenom taket tillsammans och ta fram en lösning baserat på takteknikern rekommendationer ihop med ditt och takets behov. Inom 24-timmar efter besöket kommer du få en offert på arbetet. Där kommer alla moment på utförandet att beskrivas, samt en presentation av priset. När du har fått offerten kommer takteknikern som har varit på plats att ring upp dig för att säkerställa att offerten har kommit fram och besvara dina eventuella frågor.

När du väljer att acceptera offerten kommer en bekräftelse på beställningen att skickas till dig via mail, så du vet att vi mottagit din beställning. Veckan efter kommer den projektledaren som blivit tilldelat ditt projekt att ringa upp dig för att presentera sig och ge en preliminär start för projektet. När start börjar närma sig kommer ni att boka en tid för ett startmöte där projektet gås igenom på plats men alla inblandade yrkesgrupper, där man också kollar på placering av container och material.

Under projektets gång kommer projektledaren att ka kontinuerlig dialog med dig som kund, för att hålla dig uppdaterad om hur allt går. När arbetet är slutfört kommer en besiktning att utföras, med åtgärd av eventuella anmärkningar. Sedan kommer ställningen plockas ner och deponin köras bort. När det fysiska arbetet är helt klart kommer du få ett samtal från vår administrativa personal, för att få en överlämning av dokumenten över projektet.   

Garantier från TAK 2.0

  • Professionellt bemötande
  • 10 års garanti på takläggningar & 5 år på servicearbeten
  • Alltid god kvalitet och god kommunikation – vi lyssnar på era önskemål.
  • Vi förser alltid med hjälp & rådgivning för att du ska kunna fatta det bästa beslutet för ditt tak.
  • Vi har pålitliga kontakter för alla arbeten på ditt hem!
  • Vi är alltid kontaktpersonen under projektets gång.
  • Vi bygger alltid enligt monteringsanvisningarna, Bygg AMA och/eller branschstandard.
  • Riskanalyser och anpassad taktsäkerhet för arbetet
  • Att ditt tak är tätt!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.