Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster i Huddinge

Behöver du hjälp med ditt tak? På TAK 2.0 är vi specialister inom ett brett spann över taktjänster som takomläggning, reparationer, tvättar och målning mm.

Oavsett om det är den pittoreska stadsdelen Segeltorp eller den livliga regionen Skärholmen, levererar vi samma höga standard i hela Huddinge och Stockholmsområdet.

I linje med vår vision har vi fått in ett gäng lyssnade recensioner från nöjda kunder som uppskattar den tydliga och snabba kommunikation vi levererar ihop med ett lysande resultat. Ta gärna en kick på våra recensioner och upptäck varför vi är det självklara valet för takomläggningar i Huddinge. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Oavsett om du bor i Kungens kurva eller Vårby är vi redo att hjälpa dig med dina takprojekt.

Tveka inte att kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan förvandla ditt tak till dess fulla potential.

Vi ser fram emot att leverera det bästa möjliga kvalitet till din takomläggning i Huddinge.    

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Våra takomläggningar i Huddinge

I en hektisk stad som Stockholm kan det vara svårt att hitta en pålitlig takläggare för ditt omläggnings projekt. Vi på TAK 2.0 är stolta att erbjuda vår expertis inom takomläggningar i Huddinge kommun. Från våra utföra projekt i kommunen med allt från renoveringar av K-märka fastigheter i Stuvsta till takomläggning av Ballingsholms hotell levererar vi topp klassiga resultat till våra kunder.   

Bli inspirerad av takomläggningar vi har utfört i Huddinge. Här delar vi med oss av takomläggningen i Kynäs i Huddinge.

En hel takrenovering där taket fick ett riktigt lyft. I detta projekt bytte vi ut allt ner till råsponten och stängde igen en gammal taklucka som inte använder. Yttertaket blev belagt med den snygga Jönåker Elegant pannan i kulör svart, och som pricken över i:et fick även skorstenen lite extra kärlek med skräddarsydda plåtdetaljer

Proffsigt utfört på alla sätt, arbetsmässigt, bemötande från de som utförde takarbetet
– Margit Nilsson

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Huddinge för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Huddinge

Söder om Stockholm hittar du Huddinge kommun, som även är Stockholms näst största kommun med ca: 112 800 invånare. Huddinge består av allt från öppna landskap, stadsområden till naturreservat och erbjuder unika blandningar av grönområden och stadsliv. Kommunen har en stark gemenskapskänsla vilket gör Huddinge till en populär plats för företag, familjer och studenter.

Dessa olika kontraster kan du även se ur ett arkitektperspektiv med en uppsjö av olika byggnads och takkonstruktioner. Dessa unika behov behöver bemötas av ett företag som besitter den mångsidiga kunskapen och erfarenheten som krävs för att möta Huddinges standard.

TAK 2.0 har stor erfarenhet av att arbeta i Huddinge kommun och har varit med och utfört takomläggningar och övriga takärenden i en stor utsträckning.

Områden som Fullersta och Segeltorp, som är kända för sin bostadscharm till flerbostadsområden som Flemingsberg och Skogås är bara några få av det områden där TAK 2.0 har visat sin expertis. Övriga regioner som exempelvis Skogås, Kungens Kurva och Vårby har också fått uppleva vår mångsidiga kunskap inom takomläggningar, tvätt, målning, renovering och reparationer av akuta takläckage.        

Oavsett storleken, omfattningen och adress inom Huddinge har TAK2.0 den rätta approachen inför varje förfrågan vi får in. Alla kunders ärende tas på största allvar för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna leverera ett kvalitativt arbete som både vi och våra kunder kan vara stolta över.

Huddinge kommun, en viktig del av Stockholms län där TAK 2.0 har levererat ett flertal högkvalitativa takomläggningar. Utsträckt över ett stort antal områden har Huddinge fantastiskt mycket at erbjuda. Där vi strävar efter att leverera den höga standard som Huddinge har i vårt arbete. Oavsett om det handlar om villor, radhus, bostadshus kommer vi möta dessa behov med vår höga standars, och fortsätta att bidra till Huddinges charm.   

Redo för takomläggning i Huddinge?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Huddinge

Hur kan jag underhålla mitt tak i Huddinge?

Underhållningen är en viktig del i att maximera takets livslängd och att undvika skador och läckage. Detta behöver inte vara allt för omständligt, så vi har satt ihop en enkel checklista som du kan följa:

  • Trasiga detaljer – Upptäcker du trasiga takpannor, vindskivor, plåtdetaljer osv är det av stor vikt att byta ut dom/åtgärda skadan när den upptäcks. O åtgärdade skador medför större risker för växande skadeområden och takläckage.
  • Avvattning – Att hålla avvattningen fri från löv, pinnar och smuts kan hjälpa till att hålla takläckaget borta. Vattnet har en uttänkt bana i form av hängrännor, stuprör och takbrunnar, och är vägen blockerad kan vattnet tryckas in i andra vägar där det ej hör hemma. Vilket kan orsaka takläckage.
  • Översyner – Ha som vana att 2 – 3 gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allt ser bra ut. Här är ett ypperligt tillfälle att rensa avvattningen och spana efter skador och skavanker samt plocka bort eventuella grenas som har ramlat ner.

Vilka taktyper hanterar TAK 2.0 i Huddinge?

Vi är takproffset i Huddinge och hanterar allt inom tak så som, papp, shingel, betong, tegel, plåt och till och med resitrix. Extra intressant blir det med just resitrix, då vi är en av det få företagen i Stockholm som kan utföra ett sådant montage.

Här får vi till och med förfrågningar från andra takföretag att montera resitrix för att det är ett svårt material att hantera.

Vårt erfarna team besitter stora kunskaper och erfarenheter kring tak och kan erbjuda helhetslösningar till alla möjliga olika tak. 

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Kan man genomföra takomläggningar under hela året i Huddinge?

Beroende på vilken taktyp det handlar om så kan man genomföra takomläggning i större utsträckning än vad man kan tro. Tak med pannor kan genomföras på vintern, och det kan till och med vara till en större fördel att byta taket på vintern än hösten. 

I vissa moment behöver underlaget vara helt tort, som kan vara enklare att få till med snö och minusgrader än med regn.

Däremot så rekommenderas det ej att genomföra pappomläggningar under regn och snöperioder. Då momenten som kräver tort underlag är lite mer kritiska och tar längre tid. Samt att bränna papp så önskas det plusgrader så att klistret fäster. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.