Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Jourutryckning för takläckage på Ekerö

Har du upptäckt ett takläckage? Då gäller det att agera snabbt. Med ett fast pris på 2,999 kr efter ROT erbjuder TAK 2.0 snabb och professionell hantering av takläckaget, vilket försäkrar att ditt hem på Ekerö tar så lite skada som möjligt.

Vår hantering av dessa ärenden ger dig som kund vår omedelbara uppmärksamhet från det att du tar kontakt med oss. Våra erfarna taktekniker kommer på plats att utföra effektiva läcksökningar med provisoriska tätningar för att så snabbt som möjligt så stopp på läckaget och minimera vidare skador på konstruktionen.

Under besöket kommer teknikern att prata igenom skadan med dig och ge ett åtgärdsförslag för att reparera detta permanent.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Låt inte ett takläckage dämpa glädjen över att vara husägare. Var proaktiv och kom ihåg att pålitlig hjälp alltid är inom räckhåll.

VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster på Ekerö

Lokaliserat i Stockholms län hittar du TAK 2.0, ett företag som jag har gjort sig ett namn som ett av det ledande företagen inom hantering av akuta takläckage. Med nöjda kunder i områden som Färentuna, Stenhamra och centrala Ekerö har vår standard stått högt rotat i expertis och engagemang.

För oss handlar detta inte bara om att erbjuda en tjänst, utan att ge våra kunder trygghet i denna stressfulla situation tillsammans med en hög standars på det arbete vi utför.

Ett fantastiskt kvitto på den vision vi har med vår verksamhet är det omdömen våra kunder har lämnat oss. Många fanstatiska omdömen med värmande ord som belyser vår professionalism, engagemang, service och kunskap som gör att vi sträcker lite extra på våra ryggar.

Kundnöjdheten är väldigt viktig för oss, och en stor del i denna nöjdhet är att våra kunder ska känna sig trygga, men också att det alltid finns någon dom kan ringa. Med ett takläckage är det inte så konstigt att det dyker upp många frågor, så genom att vända dig till oss på TAK 2.0 kommer du få hjälp med till ärende hela vägen i mål. Exempelvis om du behöver hjälp med försäkringsfrågor eller om det behövs andra yrkesgrupper så hjälp vi dig med allt.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Ekerö för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Mer om taklösningar på Ekerö

In nässla i Stockholms skärgård hittar vi Ekerö kommun. En plats med ca: 28,600 invånare i en blandning av en fantastisk natur med moderna bekvämligheter. Kommunen är känd för sina historiska landmärken och ett pittoreskt landskap som har blivit en populär plats både för Stockholmsborna och resande. Denna plats är prefekt för den som villa bo i en skärgårdsmiljö med blandningen av fantastiska fastigheter, parker, grönområden, båtklubbar och skolor som samtidigt har närheten till centrala Stockholm.

Ekerö är verkligen plats för alla. Är du på jakt efter en del av den svenska historian, eller kanske vill ha ett litet av brott från en hektisk vardag i en avslappande natur så har du kommit helt rätt. Här finns det bland annat aktiviteter som fiske, kanotpaddling, golf och jakt för att nämna några av det som Ekerö kan erbjuda. För dom boende på exempelvis Färentuna eller Stenhamra förväntas det mycket av sina hantverkare för att spegla Ekerös höga standard. Oavsett din geografiska position, förutsättningar eller omfattning av läckaget kan du räkna med oss på TAK 2.0.    

TAK 2.0, ett företag baserat i Stockholm och på Ekerö som är ledande med sin specialisering på hantering av akuta takläckage. Igenkännande för sin toppklassiga kundservice och engagemang där alla kunders säkerhet prioriteras med en hög hantverksstandars i en stressfull situation. Med ett fastpris på 2,999 kr efter ROT utför vi snabb hantering av ditt takläckage och övriga skador. På en sådan fantastisk plan som Ekerö kommun som kännetecknar sig med historiska drag, underbara landskap och förstklassig arkitektur gäller det att leverera en hög standard, oavsett vilken omfattning projektet har. Allt detta du kan räkna med när du väljer att ta kontakt med oss på TAK 2.0, vi är tryggheten ditt tak behöver.       

Proffshjälp på Ekerö!

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Frågor kring takläckage på Ekerö

Hur lång tid tar det att åtgärda det takläckage?

Det första besökt vi utför, då vi tätar läckagen provisoriskt tar några timmar och utförs under en dag, om det inte är något speciellt fall som är med omfattande. Det kompletterande arbetet är väldigt individuellt beroende på hur omfattande åtgärden är, det kan vara allt ifrån en dag till några veckor.

Hur just din tidsplan kommer att se ut vi kommunicera i god tid innan vi påbörjar en återställning.

Är det brådskande att åtgärda ett takläckage?

Det är brådskande att åtgärda takläckan, kan orsaka stora skador om det inte hanteras i tid. Har du ett takläckage är det av stor vikt att få stop på läckan så fort som möjligt så inte vattnet letar sig vidare och gör skadan ännu större på takets och husets konstruktion. En annan aspekt till varför det är bra att hantera detta snabbt är kostnaderna.

Detta är en skadeorsak som sällan täcks av försäkringsbolagen. Så har du ett takläckage som i sin tur har skadat exempelvis ditt kök så kommer troligtvis inget av detta att gå på försäkringen och kostanden hamnar på dig som fastighetsägare. 
 
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Kan jag laga mitt läckage själv?

En del mindre åtgärder kan vara lite lättare för hemmafixaren att lösa själv. Men över lag rekommenderar vi att ta in en kunnig taktekniker.

Dom besitter en viss typ av kunskap och erfarenhet som är nödvändig för att på dessa reparationer korrekt utföra på ett säkert och hållbart sätt enligt svenska standard.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.