VÅRA TJÄNSTER

Lösningar för akuta takläckage i Värmdö, snabb och pålitlig

TAK 2.0 är din go-to partner för alla typer av takärenden i Värmdö kommun, inklusive områden som bland annat Gustavsberg, Djurö och Ingarö. Vi är stolta över det breda skräddarsydda utbud vi har inom tak och allt vad det innebär, där ibland hantering av akuta takläckage.

Vårt upplägg gör att du som kund kan känna ett lugn och en trygghet i denna stressfull situation, med vetskapen att du har spjutspetsen inom takläckage på plats för att hjälpa dig, där våra stora hjältar är jourteamet som besitter stor kunskap och en lång erfarenhet av dessa skador. Med ett stort fokus på en god kommunikation håller vi dig uppdaterad med allt som händer, och vårt team tillgängliga för att besvara alla din frågor och funderingar.

Alla inkomna nödrop hanteras med samma respekt och höga prioritet hos oss, då ett takläckage kan vara en riktigt pulshöjare oavsett vad läckagets storlek och omfattning är. Våra tjänster sträcker sig genom hela Stockholms län, vilket betyder att din geografiska position inte har någon betydelse på den service du kommer att få ta del utav, där TAK 2.0 står för pålitlighet, kvalitet och en hög standard för service.  

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

ARTIKLAR

Vägledning för akut takläckage på Värmdö

Vad orsakar takläckage i Värmdö?

Orsaken till att ett tak läcker kan bero på många olika faktorer, men det finns några anledningar som är med vanliga.

Exempelvis trasiga detaljer som bland annat takpannor och plåtar, felmonteringar av till exempel taksäkerhet eller genomföringar, bristande takunderhåll som rensning av avvattning, extrema väderpåfrestningar och till sist slitage och ålder.

När ditt tak har uppnått sin generella livslängd kommer materialen och takets hållbarhet sakta men säkert att börja ge vika, vilket är helt normalt. Detta betyder i stället att du behöver ha lite extra koll på ditt tak och börja planera för en takomläggning.

Varför ska jag välja TAK 2.0 för hjälp med takläckage?

Kvalitet och tillit. Detta är dom två huvudanledningarna till varför vi är det självklara valet när det kommer till hantering av akuta takläckage. 

Vi på TAK 2.0 är engagerade i att erbjuda kvalitativa taklösningar i en snabb hantering där pålitlighet och hållbarhet har ett stort fokus.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att ha oss som din takleverantör, därför lägger vi ett stort fokus på kommunikationen och den kvaliteten vi levererar.  

Vill du läsa mer om takläckagetjänster, gör det här >

Hur ofta ska mitt tak bytas på Värmdö?

En vanlig ställd fråga kring takomläggning som har stor variation beroende på takets utseende, material och förutsättningar. Det finns lite olika riktlinjer att gå efter som mer är en indikation för livslängderna. Men det kan ändå vara till stor hjälp, då du får ett mer konkret tidsspann på när du bör ha lite extra kolla på dit tak.

Shingel: ca, 20 – 30 år
Papp: ca, 15 – 20 år
Betongpannor: ca, 20 – 50 år.
Tegelpannor: ca, 50 år. Ditt tegeltak kan hålla betydligt längre en så, då det finns tegeltak som har hållit i 100 år, om inte längre. Så med rätt underhåll kan pannorna hålla mycket länge.
Bandtäckning: ca, 50 år. Samma som med lertegel så finns det tak som har hållit i kring 100 år. Ser du till att underhålla taket kontinuerligt kommer det kunna hålla väldigt länge.

Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.