VÅRA TJÄNSTER

Ett säkert kort vid akuta takläckage i Strängnäs

TAK 2.0 är den trygghet du behöver för en korrekt hantering av ett takläckage i Strängnäs. Vi är ett team av skickliga yrkesmän som är dedikerade till att leverera skräddarsydda taklösningar, kännetecknade av snabb respons och precision.

Varje jourpaket hanteras med en hög prioritet oavsett skadans storlek och omfattning, där en tydlig kommunikation har ett stort fokus. I den stressfulla situationen som lätt uppstår i samband av med ett takläckage är det viktigt att du känner en tillit och trygghet i den aktör som kommer hantera skadan.

Med en kombination av vår breda kunskap, erfarenhet och goda kommunikation kan du känna dig lugn genom hela processen, där din geografiska position inte har någon påverkan av den hantering du kan förvänta dig. Så oavsett om du bor i Helgö, Tosterö, Mariefred eller i Fogdö så är jourpaketet den hjälp mot akuta takläckage som du alltid kan räkna med.  

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

När en nödsituation uppstår är vårt jourpaket räddningen du behöver. Med en snabb och effektiv hantering är hjälper aldrig långt borta. Säkra upp ditt tak idag med oss på TAK 2.0

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Strängnäs

Hur kan jag identifiera ett takläckage?

Det vanligaste och enklaste sättet att upptäcka en läckage är vid något som vi brukar alla för en pågående/synlig läcka. Det innebär att du ser droppande eller rinnande vatten inuti ditt hem, från exempelvis en ventilation, lampa eller längst väggar.

Utseendet på skadeområdet kan också hjälpa till att identifiera läckan, ett klassiskt utseende på en vattenskada är mörka flammiga områden som vanligtvis uppdagar sig på undertaket. Sedan kan du faktiskt hitta en skada med hjälp av ditt luktsinne, att du helt enkelt känner en lukt av blött.

Är DIY reparationer rekommenderat för takläckage?

För vissa minder reparationer går det alldeles utmärk att göra detta själv, om du har kunskapen om hur reparationen ska utföras. Inom tak finns det en del riktlinjer som du bör ha koll på när du utför en reparation för att uppnå produktgarantier och ett hållbart slutresultat.

Därför är vår rekommendation att ta kontakt med en yrkeskunnig så att du får rätt hjälp direkt, eller be om lite tips och råd på vilka delar i reparationen du kan utföra själv.

Vill du läsa mer om vår takläckage service >

Hur snabbt bör jag agera på ett takläckage?

Direkt! Så fort du upptäcker eller misstänker ett läckage är det avgörande att agera snabbt. Vatten kan orsaka stora skador på en fastighet under en väldigt kort tid, därför är det viktigt att få stopp på läckaget så fort det upptäcks. En annan aspekt är den ekonomiska.

Skador som ett takläckage ersätts sällan av försäkringsbolaget, om inte skadan har uppkommit på grund av extrema väderförhållanden. Så ju längre du avvaktar, desto mer ökar risken att skadan växer, som i sin tur medför en mer kostsam återställning.   

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.