VÅRA TJÄNSTER

Ett säkert kort vid akuta takläckage i Strängnäs

TAK 2.0 är den trygghet du behöver för en korrekt hantering av ett takläckage i Strängnäs. Vi är ett team av skickliga yrkesmän som är dedikerade till att leverera skräddarsydda taklösningar, kännetecknade av snabb respons och precision.

Varje jourpaket hanteras med en hög prioritet oavsett skadans storlek och omfattning, där en tydlig kommunikation har ett stort fokus. I den stressfulla situationen som lätt uppstår i samband av med ett takläckage är det viktigt att du känner en tillit och trygghet i den aktör som kommer hantera skadan.

Med en kombination av vår breda kunskap, erfarenhet och goda kommunikation kan du känna dig lugn genom hela processen, där din geografiska position inte har någon påverkan av den hantering du kan förvänta dig. Så oavsett om du bor i Helgö, Tosterö, Mariefred eller i Fogdö så är jourpaketet den hjälp mot akuta takläckage som du alltid kan räkna med.  

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

När en nödsituation uppstår är vårt jourpaket räddningen du behöver. Med en snabb och effektiv hantering är hjälper aldrig långt borta. Säkra upp ditt tak idag med oss på TAK 2.0

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Strängnäs

Hur kan jag identifiera ett takläckage?

Det vanligaste och enklaste sättet att upptäcka en läckage är vid något som vi brukar alla för en pågående/synlig läcka. Det innebär att du ser droppande eller rinnande vatten inuti ditt hem, från exempelvis en ventilation, lampa eller längst väggar.

Utseendet på skadeområdet kan också hjälpa till att identifiera läckan, ett klassiskt utseende på en vattenskada är mörka flammiga områden som vanligtvis uppdagar sig på undertaket. Sedan kan du faktiskt hitta en skada med hjälp av ditt luktsinne, att du helt enkelt känner en lukt av blött.

Är DIY reparationer rekommenderat för takläckage?

För vissa minder reparationer går det alldeles utmärk att göra detta själv, om du har kunskapen om hur reparationen ska utföras. Inom tak finns det en del riktlinjer som du bör ha koll på när du utför en reparation för att uppnå produktgarantier och ett hållbart slutresultat.

Därför är vår rekommendation att ta kontakt med en yrkeskunnig så att du får rätt hjälp direkt, eller be om lite tips och råd på vilka delar i reparationen du kan utföra själv.

Vill du läsa mer om vår takläckage service >

Hur snabbt bör jag agera på ett takläckage?

Direkt! Så fort du upptäcker eller misstänker ett läckage är det avgörande att agera snabbt. Vatten kan orsaka stora skador på en fastighet under en väldigt kort tid, därför är det viktigt att få stopp på läckaget så fort det upptäcks. En annan aspekt är den ekonomiska.

Skador som ett takläckage ersätts sällan av försäkringsbolaget, om inte skadan har uppkommit på grund av extrema väderförhållanden. Så ju längre du avvaktar, desto mer ökar risken att skadan växer, som i sin tur medför en mer kostsam återställning.   

Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.