VÅRA TJÄNSTER

Din lokala hjälp i Haninge för takläckage

Här i Haninge vet vi hur vädret påverkar på ditt tak. Från strålande sol till kraftig nederbörd och tunga snöfall, så ska taket, ditt hems sköld kunna stå emot hårda väderpåfrestningar. I och detta så är takläckage en vanlig åkomma för husägare, och när en sådan skada har inträffat vill du kunna vända till en lokal, erfaren expert som förstår vikten med ett snabbt agerande.

TAK 2.0 är den lokala partnern du letar efter, för när varje sekund räknas så kan du lita på oss. Vårt specialanpassade jourpaket är hjälpen du behöver när ett akut takläckage har inträffat. Med ett fast pris på 2,999 kr efter ROT ger vi dig snabb och effektiv service när du behöver den som mest.

Vad borde du göra om du upptäcker ett takläckage? Fört och främst, agera snabbt. Vatten kan orsaka enorma skador på en fastighet om det inte åtgärdas skyndsamt. Om du bor i Handen, Jordbro, Västerhaninge, Tungelsta, Dalarö eller andra delar av Haninge kommun så har vi goda nyheter, du har TAK 2.0 nära till hands för att hjälpa till i denna stressfulla situation.

Ett takläckage är aldrig en rolig upplevelse. Utöver stressen dyker det ofta upp många frågor som exempelvis varför har det börjat läcka, vad kommer det kosta att återställa skadan, kan jag ta detta på försäkringen osv. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och besvara alla dina frågor. När du som kund vänder till oss med ett pågående takläckage kan du alltid räkna med följande:

*Snabb hantering med experthjälp – När du tar kontakt med oss kommer du direkt att tilldelas en tid då en av våra erfarna taktekniker kan vara på plats. Väl på plats kommer en effektiv läcksökning att genomföras för att så snabbt som möjligt få stop på läckaget.

*Fasta priser – Vårt jourpaket kostar 2,999 kr efter ROT. I detta paket ingår det en provisorisk tätning av läckaget och en granskning av skadan. Sedan kommer du få en offert med åtgärdsförslag på en permanent lösning. Upplägget med två delar av hanteringen gör det möjligt för oss att alltid ge våra kunder fasta priser på allt arbete under hela processen.  

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Har du problem med ett läckande tak i Haninge? Vänta inte tills det är för sent, agera nu och kontakta din lokala takexpert TAK 2.0. Ditt hem förtjänar det bästa skyddet.

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Huddinge

Vad är ett takläckage i Haninge?

Ett takläckage refererar till när utifrånkommande vatten har tagit ni i taket och vidare ner i konstruktionen till platser där det ej bör förekomma vatten.

Det är väldigt olika från skada till skada hur vattnet har tagit sig in och i vilken utsträckning. Oavsett hur mycket vatten som har kommit in i konstruktionen så kommer det att kategoriseras som samma typ av skada, vilket är takläckage.

Hur mycket kostar det att laga ett läckande tak i Haninge?

En utryckning från oss på TAK 2.0 kostar 2,999 kr efter ROT. Under denna utryckning kommer en provisorisk tätning att utföras för att snabbt på stopp på läckaget så säkert som möjligt. På plats kommer våra taktekniker att genomföra en läcksökning och en översyn av det skadade området.

Teknikern kommer att ta fram en rekommenderad åtgärdsplan för att permanent åtgärda skadan. Åtgärdsplanen är väldigt individuell för varje specifikt projekt, så det är svårt att uppskatta en kostnad på. Men det vi kan garantera är att vi alltid ger våra under fasta priser. 
Vill du läsa mer om takläckage service här >

Hur viktigt är det att åtgärda ett takläckage?

Det är väldigt viktigt att få ditt takläckage åtgärdat så snabbt som möjligt. Vatten kan orsaka enorma skador på en fastighet om det inte stoppas i tid. Utöver dom skador ett läckage drar med sig så kan reparationerna bli väldigt kostsamma i takt med att skadan växer.

En takläckage går under skadeorsaks kategorin utifrånkommande vatten, vilken är en skadeorsak som försäkringsbolagen sällan ersätter. Vilket då betyder att du troligtvis inte kommer få ut något på försäkringen av ett takläckage. 

Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.