VÅRA TJÄNSTER

Takreparationer av TAK 2.0 – så skyddar vi Åkersbergas hem

Vi på TAK 2.0 är inte bara i branschen för att reparera tak, vi är dedikerade till att stärka ditt hem mot det oförutsägbara händelserna. Vårt team är välutbildade i att hantera alla typer av takproblem med effektivitet och precision, som bland annat takläckage. I och med den breda kunskap som vårt team besitter så är vi kapabla i att hantera alla olika typer av takläckage, oavsett storlek och omfattning.

Vårt jourpaket finns alltid i beredskap, där vi står redo att hjälpa dig under dygnets alla timmar. Transparens, enighet och en kontinuerlig kommunikation är hörnstenarna i vår högklassiga kundservice, vilket säkerställer att du är välinformerad och tillfreds med reparationsprocessen. Detta är en viktig aspekt oavsett vilket takärende du har hos oss, men kanske något viktigare när det gäller ett takläckage på grund av den stress och ovisshet som situationer kan föra med sig.

Lita på ryktet om vår professionalism och erfarenhet vi eftersträvar i vår projekthantering, som även vittnas i våra kundomdömen. Ta det första steget för att säkra upp ditt hem i en nödsituation genom att kontakta oss för att få den experthjälp som ditt tak förtjänar.  

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Låt inte dåligt väder orsaka förödelse i ditt hem, lite på TAK 2.0´s jourpaket för en snabb reparation och den sinnesfrid som kommer med vetskapen att du står redo mot allt som det svenska klimatet har att erbjuda.        

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Åkersberga

Hur kan jag förebygga ett takläckage?

Regelbundet underhåll av ditt tak är A och O för att uppnå ett hållbart tak. En del av underhåller är att ungefär två gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allting ser bra ut.

Dvs om det finns några trasiga detaljer, plåtar som har lossnat, pannor som har gått sönder, papp och har spruckit eller släppt osv. Utöver detta är det bra att regelbundet rensa avvattningen från löv, pinnar och smuts. Detta för att vattnet alltid har en fri passage att rinna vidare som tänkt.

Genom att utföra dessa enkla underhålla punkter kan du komma väldigt långt i att förebygga takläckage. Viktigt är bara att åtgärda skador om dom påträffas under översynen.           

Vilka långsiktiga lösningar erbjuder TAK 2.0 efter utfört jourpaket?

Vad som behöver komplettera den provisoriska tätningen för att permanent åtgärda läckaget kan variera stort. Med det stora utbud av tjänster som vi erbjuder är ingen åtgärd ett hinder för oss. Vi ger alla våra kunder skräddarsydda åtgärdsplaner som är speciellt anpassade efter dina och takets behov.

Ibland kan åtgärderna handla om mindre arbeten som att byta ut en trasig plåtdetalj, och ibland behöver taket en helomläggning. Så oavsett vilket skick ditt tak har så kan hjälpa dig att ta fram en bra lösning med ett hållbart och säkert utförande enligt svensk standard. 

Vill du läsa mer om takläckagetjänsten, läs här>

Är provisoriska tätningar effektivt mot takläckage?

Ja, provisoriska tätningar är ett mycket bra hjälpmedel om ett takläckage har inträffat. I denna situation är det absolut viktigare att få stopp på läckaget, då är dessa tätningar väldigt effektiva.

Vatten kan orsaka stora skador på en fastighet om det inte stoppas i tid. Genom dessa lösningar så kan läckaget stoppas snabbare och du får något utav detta som är otroligt mycket värt i dessa situationer, vilket är tid.

Du köper dig tid att i lugn och ro kunna utvärdera skadan och ta fram ett upplägg på en bra och hållbar lösning. En annan aspekt är den ekonomiska. Med en snabb tätning minimeras risken för ett växande skadeområde och därmed en minde reparationskostnad, vilket är ett stort plus då takläckage sällan täcks av försäkringen.  

Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.