Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Lösningen på akuta takläckage i Vallentuna

Ett takläckage kan inträffa väldigt plötsligt som medföra ökade risker för skador på ditt hem. TAK 2.0 jourpaket är framtaget för att hantera just dessa situationer på ett sådant effektivt sätt som möjligt. Vi försäkrar en omedelbar respons oavsett din geografiska position inom Vallentuna kommun och Stockholms län.

Vårt team av erfarna taktekniker utför effektiva läcksökningar för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av provisoriska tätningar för att minimera skadorna på ditt hem. Under denna process kommer även skadeorsaken att fastställas och en åtgärdsplan att plockas fram, vilket kommer presenteras som en offert efter besöket.

Vi har full förståelse och en stor respekt för den situation som du står inför i spåren av ett takläckage. Detta är ingen rolig upplevelse, och utöver den stress som kan uppstå är det många kunder som kan känna en hopplöshet och förtvivlar i ovissheten över känslan: vad gör jag nu?

Vi finns hör för att guida och stötta dig genom hela processen. Om du önskar rådgivning på vad du kan göra själv eller om du vill boka jourpaketet för att få proffshjälp så är vi bara ett samtal bort, dygnets alla timmar under årets alla dagar.     

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Låt inte ett takläckage sänka din sinnesfrid, agera nu för att skydda ditt hem. Kontakta oss på TAK 2.0 för en omedelbar och professionell hantering av ditt takläckage med hjälp av vårt jourpaket. Säkra ditt hem idag! 

ARTIKLAR

Akut takläckage i Vallentuna

Hur snabbt kan TAK 2.0 hantera ett takläckage i Vallentuna?

Vi har en stor insikt och förståelse för hur viktigt det är att agera snabbt i sådana här situationer. Det är på grund av just den anledningen som vi alltid finns tillgängliga på vårt journummer för att kunna hjälpa till.

Exakt hur långt tid det tar innan en tekniker kan vara på plats beror helt på hur stor efterfrågan är på våra tider. En målsättning är att kunna vara på plats samma dag eller dagen efter, men ibland är trycket stort och många ringer oss för att få hjälp, vilket då gör att vänte tiden blir något längre.

Vi jobbar hårt för att kunna hjälpa så många som möjligt så snabbt som möjligt, och garanterar alla kunder att vi kommer så fort vi kan!

Vilka tjänster erbjuder TAK 2.0 i Vallentuna?

TAK 2.0 är den takleverantör i Vallentuna kommun som erbjuder dig allt inom takvärlden. Vårt team av yrkeserfarna taktekniker besitter stora och breda kunskaper inom tak som har gjort kan erbjuda våra kunden det breda utbud vi har idag.

Dom tjänster vi erbjuder är takomläggning, takrenovering, taktvätt, takmålning, hantering av akuta takläckage, sedumtak, taksäkerhet och en egen plåtverkstad, vilket faktiskt är något utöver det vanliga.

Plåt är nämligen något som dom flesta takleverantörer har externt. Detta gör oss till en av då få leverantörer som kan erbjuda allt detta från ett och samma företag.   
Vill du läsa mer om vår takläckage tjänst, läs mer här >

Kan jag laga mitt läckage själv?

En del mindre åtgärder kan vara lite lättare för hemmafixaren att lösa själv. Men över lag rekommenderar vi att ta in en kunnig taktekniker.

Dom besitter en viss typ av kunskap och erfarenhet som är nödvändig för att på dessa reparationer korrekt utföra på ett säkert och hållbart sätt enligt svenska standard.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.