VÅRA TJÄNSTER

Din lokala takexpert mot takläckage i Tyresö

På TAK 2.0 är vi stolta över det engagemang vi ger våra kunder i Tyresö kommun och kringliggande områden. Genom att inse de katastrofala effekterna som ett takläckage kan ha på både fastighet och plånbok, positionerar vår lokala expertis oss unikt för att möta det utmaningar dom boende i Tyresö möter. Vår grundläggande övertygelse kretsar kring enhet i vårt arbete. Där vi strävar efter att skapa en nära relation med våra värdefulla kunder, vilket säkerställer ett bra samarbete för att uppnå bästa resultat. Din geografiska position har ingen betydelse på den service du kan förvända dig, så oavsett om du bor i Trollbäcken, Bollmora eller Raksta så står TAK 2.0 redo att hjälpa till.  

Förutom att bara tillhandahålla den faktiska taktjänsten så är vi djupt dedikerade att säkerställa en fullständig kundnöjdhet där kommunikation är A och O. Vi eftersträvar att helhetsupplevelsen ska kännas trygg, säker och professionell där vi framför en tydlig och kontinuerlig dialog med dig som kund genom hela processen, för att involvera dig i allt som händer. Men även att finnas tillgängliga för att besvara frågor eller kanske bara som ett stöd i en situation gällande ett takläckage som kan vara väldigt jobbig.  

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

I den akuta situation som uppstår i händelsen av ett takläckage så gäller det att agera snabbt. TAK 2.0 ´s jourpaket finns till för att hjälpa dig med exakt detta. Vi ger dig en snabb och effektiv hantering till ett fast pris på 2,999 kr*. Kontakts oss idag för att få rätt hjälp i rätt tid.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
ARTIKLAR

Hjälp för ditt takläckage i Tyresö

När du står inför ett akut takläckage är tid en avgörande faktor. TAK 2.0´s jourpaket är framtaget för just detta ändamål. Det är till för att på ett snabb, effektivt och hållbart sätt hjälpa dig med läckaget för att minimera skadorna på ditt hem. Vårt engagemang för snabba svar är endast ett samtal bort i en nödsituation, där vi finns tillgängliga dygnets alla timmar under årets alla dagar. Väl på plats så kommer en utav våra erfarna taktekniker att genomföra en effektiv läcksökning för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av provisoriska tätningar. Unden denna process kommer även skadeorsaken att fastställas och ett åtgärdsförslag kommer plockas fram. Denna åtgärd kommer du som kund att få ta del av i form av en offert som även den kommer med ett fast pris. Detta säkerställer att du alltid kommer veta exakt hur mycket reparationen kommer kosta.

Utöver omedelbara reparationer av takläckage är vi utrustade för att utföra omfattande takarbete, från takaomläggning till tvättar, målning och plåtarbeten. Detta gör att det inte spelar någon roll vilken typ av åtgärd som just ditt tak behöver, då vi besitter den breda kunskap vi gör så är inget takärende för litet eller för stort för oss.

Varför är Tyresö drabbat av takläckage?

Tyresö, likt resterande delar av Stockholms län är drabbade av takläckage där det finns många anledningar till varför. Det kan var allt från att takets generelle livslängd är uppnådd, trasiga detaljer som pannor och plåtar till felmontering av exempelvis en ventilation eller taksäkerhet.

Har taket inte fått något regelbundet underhåll som att rensa hängrännor och stuprör kan risken för läckage öka. Även yttre påverkningar som vädret kan vara en stor bov i dramat, där vi främst pratar om extrema väderförhållanden med skyfall, stormbyar och tunga snöfall.

Vad ska jag göra om jag upptäcker ett takläckage?

Om du upptäcker en läcka så är det viktigaste första steget att få stopp på läckaget, då vatten kan orsaka stor skador på en fastighet om det inte stoppas i tid.

Detta är något som du absolut kan utföra själv, men om du är osäker på var läckaget kommer ifrån eller hur man rör sig säker på ett tak så rekommenderar vi att ringa efter hjälp.

Efter läckaget har stoppats kan du fokusera på att få bort det vatten som har tagit sin i fastigheten och lägga upp en plan för en åtgärd av skadan.

Vill du läsa mer om våra takläckagetjänster här >

Hur kan jag förebygga ett takläckage?

Regelbundet underhåll av ditt tak är A och O för att uppnå ett hållbart tak. En del av underhåller är att ungefär två gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allting ser bra ut.

Dvs om det finns några trasiga detaljer, plåtar som har lossnat, pannor som har gått sönder, papp och har spruckit eller släppt osv. Utöver detta är det bra att regelbundet rensa avvattningen från löv, pinnar och smuts. Detta för att vattnet alltid har en fri passage att rinna vidare som tänkt.

Genom att utföra dessa enkla underhålla punkter kan du komma väldigt långt i att förebygga takläckage. Viktigt är bara att åtgärda skador om dom påträffas under översynen.           

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.