ARTIKLAR

Tryggheten du behöver när ett takläckage uppstår

En pålitlig partner vid akuta takläckage

När ett takläckage inträffar kan det vara en enormt stressig situation, både för skadorna som vatten kan orsaka i dit hem, och den ekonomiska aspekten. I denna stressiga situation är det mer än vanligt att tänka, vad gör jag? Vem kan jag ringa? Du ringer oss på TAK 2.0. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest, och hjälper dig med ditt läckage. Vi har stor erfarenhet av dessa ärenden och erbjuder nödreparationer med vidare kompletteringar för att garantera att vi har gjort allt vi kan för att säkerställa bästa möjliga åtgärd av läckaget och ditt tak.     

Auktoriserad takläggare vid jour och akut serviceåtgärder

Vi på TAK 2.0 är proffs när det kommer till akuta ärenden som bland annat takläckage. Våra auktoriserade taktekniker är redo att hjälpa dig 24 timmar om dygnet, veckans alla 7 dagar, året runt. På plats utför vi effektiva nödreparationer där vi lokaliserar skadeorsaken för att få stopp på läckaget och förhindra vidare skador, våra kunder får rådgivning och vår professionella bedömning på permanenta lösningar över skadan.

Professionell jourtjänst

Om du har påträffat eller misstänker ett läckage eller en annan upplevd nödsituation, det är då du ska ring till oss på TAK 2.0. Med snabb utryckning årets alla dagar hjälper vi dig att få stop på läckan, oavsett taktyp och förutsättningar, stora som små problem löses direkt på plats med temporära lösningar för att förhindra vidare skador som sedan kompletteras med permanenta åtgärder.  

Vi har valt detta upplägg med provisoriska tätningar på plats med kompletterande arbete för det är något som våra kunder har uttryckt en önskan om, för att undvika löpande kostnader. Flera företag som erbjuder jourutryckningar över takläckage kan utföra permanenta lösningar direkt, då mot löpande kostnad. Nackdelen med detta är just den löpande delen, då kunden inte får ett pris på åtgärden utan en faktura när arbetet är slutfört. Genom att dela upp reparationen i två delar så vet våra kunder alltid hur mycket arbetet kommer kosta.

Varför läcker det?

Önskar du bättre förståelse om varför ett takläckage uppstår?

  • Hur du kan förebygga ett läckage
  • Vilka varningstecken ska du leta efter
  • Vad gör du när ett läckage har inträffat

Varför ska jag välja att ringa TAK 2.0 vid ett läckage?

Vårt huvudfokus är att minska kundens stress över situationen och på kostnaden över åtgärder. Detta gör vi genom att alltid ge våra kunder fasta priser på alla åtgärder. Och med vår tillgänglighet av 24-timmar jourtjänst är vi alltid bara ett samtal bort! Upplägget och hanteringen över vår jourtjänst är något vi är väldigt stolta över.

  1. Snabb respons – Du har tillgång till vår jourtelefon 24 timmar om dygnet, du kommer enkelt i kontakt med våra administrativa medarbetare. Under samtalet kommer handläggaren att ställa några frågor för att kunna bilda sig en så tydlig bild som möjligt över situationen. Här kommer du också att få en tid då en av våra jour tekniker kan vara på plats. Kontaktar du oss via mejl får du svar inom 24 timmar.   

  2. Utförandet på plats – På angiven tid kommer en utav våra certifierade taktekniker till angiven adress. Väl på plats utförs effektiva läcksökningar för att snabbt kunna åtgärda läckaget, och undvika vidare skador. Vi stoppar läckaget temporärt med våra effektiva lösningar. Detta är också ett ypperligt tillfälle att ställa dina eventuella frågor till ett proffs.   

  3. Åtgärdsförslag – Efter utförd provisorisk tätning skickas en offert till er med vår rekommenderade åtgärdsplan. Våra rekommendationer är alltid det vi anser vara bäst för taket, med kvalitet och hållbarhet i fokus. Detta är ett omtyckt sätt att takläckageskador på från våra kunder, eftersom att vi erbjuder fasta priser.

  4. Utmärkt kundservice – Våra kunders upplevelser är A och O för vår verksamhet. Vi tar alla våra kunder och förfrågningar på största allvar. Där vi vill ge en så bra trygghet och helhetsupplevelse som möjligt. När du väljer att kontakta oss garanterar vi ett bra samarbete med tydlig dialog, och vi efterlämnar oss alltid kvalitet. 

Sammanfattning

TAK2.0 är tryggheten du behöver när ett takläckage uppstår. Vårt erfarna team är väl förbereda för alla typer av skador och läckage, där vi alltid efterlämnar kvalitet. Trots att läckage kan var en stressig situation garanterar vi en bra upplevelse från hela vårt team. Från första samtal till utfört arbete kan du räkna med ett professionellt bemötande.        

Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.

TAKLÄCKAGE JOUR

Vi erbjuder en 24-timmar jour med snabb utryckning för att hjälpa dig med ditt takläckage, ta del av vår service för takläckage här! >