Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av ett akut takläckage i Solna

Vårt team av skickliga taktekniker, utrustade med en stor kunskapsbank som är grunden för den perfektion och klass vi levererar. Varje läckage blir bemött och hanterat med största respekt och prioritet, oavsett skadans storlek, omfattning eller bostadens geografiska position.

I en stressfull situation som kan uppstå med ett takläckage är det väldigt viktigt, utöver att hantera ärendet snabbt att hitta en partner som du känner tillit till. Vi lägger ett stort fokus på vår kommunikation och kundservice för att du ska känna just den tillit som är viktig i dessa situationer. Med vårt jourpaket kommer du få snabb hjälp till ett fast pris där du och ditt läckage står i första rummet. Vi finns vid din sida som stöd och för att besvara alla dina frågor genom hela processen tills vi har levererat ett tätt, hållbart, säkert och läck-fritt tak. 

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

När ditt tak läcker gäller det att agera snabbt. Med vårt jourpaket får du en snabb hantering men hållbara lösningar till fasta priser. Kontakta oss idag för att boka din tid, innan skadan har hunnit växa sig större.

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Solna

Vad kostar det att fixa ett takläckage?

Vårt jourpaket kostar 2,999 kr efter ROT. Detta är det första steget i hanteringen av ett takläckage och handla primärt om att få stop på läckaget. På plats när takteknikern fastställer skadeorsaken kommer även en åtgärdsplan att plockas fram, vilket sedan kommer skickas som en offert med fast pris.

Här kan vi tyvärr inte ge något kostnads spann då det är väldigt individuellt för varje tak. I vissa lägen räcker det med minder reparationer som kan utföras på en dag och ibland kan åtgärden vara en hel takomläggning.

Vad borde jag göra när jag upptäcker ett läckage?

Agera omedelbart. Vatten kan orsaka enorma skador på en fastighet om det ej stoppas, därför är det av stor vikt att snabbt få stopp på läckaget så att skadeområdet kan minimeras så mycket som möjligt.

När du upptäcker ett läckage så tar du kontakt med oss för att ta del av vårt jourpaket, en tjänst som är speciellt framtaget för att hantera dessa ärenden snabbt.

Även om du är osäker på om du har ett läckage är det bra att få ut en tekniker, så att du kan få hjälp att utreda om det finns ett läckage eller inte.

Vill du läsa mer om vår takläckage service>

Vad orsakar takläckage?

Takläckage kan orsakas av ett stort antal olika faktorer som exempelvis extrema väderförhållanden som skyfall, stormbyar och tunga snöfall.

Det kan också orsakas av bristande takunderhåll, trasiga detaljer som plåtar och pannor, felmontering av exempelvis genomföringar och taksäkerhet eller att takets generella livslängd har blivit uppnådd och därmed så börjar materialen ge med sig.  

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.