Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av ett akut takläckage i Sollentuna

När du drabbats av ett takläckage är TAK 2.0´s jourpaket en snabb och effektiv lösning i att hantera läckaget, skräddarsytt för att minimera skadorna i spåret av ett takläckage. Varje inkommande nödrop aktiverar vårt system för snabba svar, där vi mästerligt hanteras och åtgärdar läckor med snabbhet och noggrannhet.

En av våra erfarna taktekniker kommer utföra en effektiv läcksökning för att så fort som möjligt få stopp på läckaget med provisoriska tätningar, samtidigt som skadeorsaken fastställs. Teknikern kommer föra en kontinuerlig dialog med dig om hur skadeområdet ser ut, vad som har utförts på plats och hur vår rekommenderade åtgärdsplan ser ut.   

Detta jourpaket är inte bara en tjänst, utan en förlängning av den kollektiva enhet, samarbete och det stöd som är integrerat i vår verksamhet. Vilket stärker bandet mellan oss och våra kunder som omvandlar enskilda bostäder till ett sammanlänkat samhälle. 

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

TAK 2.0 är ledande inom akuta takläckage i Sollentuna och Stockholms län, kombinerande expertis med lokal förståelse. Varje läckage hanteras med precision av vårt kunniga team. För husägare är snabbhet och pålitlighet avgörande, men även tydlig kommunikation. Vi prioriterar därför ständig dialog, så att du känner dig trygg tills ditt tak är helt återställt.

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Sollentuna

Hur fungerar TAK 2.0´s jourpaket?

Vårt jourpaket är utvecklat att föra hjälpa boenden med takläckage i en snabb hantering till ett fast pris. Uppbyggnaden av helhetsåtgärden är uppdelad i två steg;

  • 1. Få stopp på läckaget och köpa dig tid med hjälp av provisoriska tätningar. När ett takläckage har uppstått gäller det att agera snabbt så att du inte får vidare skador på din bostad. Dom provisoriska lösningarna ger oss möjlighet att vara på plats snabbt och stoppa läckaget samtidigt som vi skapar oss en bra bild av skadan och hur man behöver gå vidare i återställningen.
  • 2. Utförande av en kompletterande åtgärd för att permanent laga läckaget. Denna åtgärd kommer att skickas som en offert till dig efter utfört jourpaket, och kommer också med ett fast pris.

Detta upplägg har visat sig mycket populärt då vi kan erbjuda våra kunder fasta priser genom hela processen. Jourpaketet ger oss den unika möjligheten att förstå oss på skadan och hur den ha uppkommit så att du får en skräddarsydd åtgärdsplan som är anpassad för takets förutsättningar och behov.

Täcker hemförsäkringen takläckage?

Vid skador som har uppkommit av extrema väderförhållanden som skyfall och stormbyar så kan försäkringen täcka detta, om extremvädret har uppnått vissa nivåer. Ett takläckage går under skadeorsaken ”utifrånkommandevatten” och är en skadeform som vanligtvis inte täcks av försäkringen, då det i många fall kan förebyggas med bland annat korrekt underhåll

Vill du läsa mer om vårat paket för takläckage, läs mer här >

Är regelbundet underhåll nödvändigt för att undvika takläckage?

Ja det är det, regelbundet underhåll är A och O för att undvika och minimera riskerna för ett takläckage. Ett underhåll kan innebära exempelvis rensning av avvattningen, taktvättar, byte av trasiga detaljer som pannor, takomläggning osv.

Taköversyner är också ett bra tips på underhåll, vilket innebär att du med jämna mellan rum går upp på taket och kollar så att allt ser bra ut, och skulle det påträffas skador är det bra att få dessa åtgärdade så snart som möjligt så inte ett läckage uppstår.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.