Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av ett akut takläckage i Södertälje

Vi på TAK 2.0 är mer än din bara din takleverantör, vi är den partner som försäkrar att varje hörn av ditt hem håller sig säkert, tort och läck-fritt. Vårt team av välutbildade takexperter står alltid redo i att leverera en snabb hantering med skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig i den stressfulla situation som kan uppstå i spåren av ett takläckage.

Varje ärende som kommer till oss hanteras med stor prioritet och respekt där vi lägger ett stort fokus på en god kommunikation, så att du känner dig involverad i hanteringens helhet med fastställandet av skadeorsaken, upplägget av åtgärdsplanen osv. Vår snabba respons levereras genom hela Södertälje kommun och Stockholms län. Så oavsett om du bor i Järna, Enhöra, Hovsjö, Ronna eller Igelsta så har alla takläckage samma höra prioritet där skadans storlek och omfattning har ingen påverkan i hanteringen.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Läcker det in? Tveka inte att agera, ring oss idag för att få den experthjälp som ditt tak förtjänar. Vi hjälper dig att snabbt få stopp på läckaget till ett fast pris med hållbara lösningar.

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Södertälje

Vad orsakar takläckage i Södertälje?

Ett takläckage kan orsakas av många olika anledningar. Men några av dom vanligaste anledningar som vi ser idag är bristande takunderhåll, trasiga detaljer, felmonteringar eller att taket uppnått sin generella livslängd. Vädret har också en stor påverkan för riskerna av ett takläckage.

Denna faktor är något vi ser bli alltmer vanligt med dagens klimatförändringar, framför allt med något som kallas för extremväder. Då handlar det främst om väder som skyfall och långvarig nederbörd, stormbyar och tunga snöfall.

Är jourpaketet tillgängligt i hela Södertälje kommun?

Det stämmer, oavsett om du bor i Enhöra, Järna, Östertälje eller Hovsjö så kan använda dig utav jourpaketet då det gäller över hela Stockholms län.

Du kan räkna med samma hantering i alla områden, där skadans storlek och omfattning inte spelar någon roll i snabbheten och prioriteringen i vår hantering av läckaget. All läckage vi får in tas på lika stort alvar och hanteras på samma sätt, till vårt fasta pris på 2,999 kr*.

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur identifierar jag ett takläckage?

Det enklaste sättet att upptäcka ett takläckage är via något som vi brukar kalla en synlig läcka, dvs att du ser droppande/rinnande vatten från exempelvis en ventilation, lampa eller längt en vägg.

Skadans utseende kan också hjälpa dig att indikera ett läckage. Detta brukar vara lättast att se på undertaket eller innertaket om skadan har hunnit sprida sig vidare ner i konstruktionen, då har området ett utseende som är mörk och flammigt.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.