VÅRA TJÄNSTER

Din pålitliga takläggare i Nynäshamns kommun

TAK 2.0 har etablerat sig som ett pålitligt takföretag i Nynäshamns kommun. Vårt samarbete med invånarna och lokala företag är baserat på förtroende, tack vare vår konsekventa service och expertis. Vi är inte bara en leverantör av takservice; vårt engagemang med Nynäshamn sträcker sig bortom affärer. Vi är stolta över att vara en del av denna gemenskap och ser varje projekt som en möjlighet att ge tillbaka till de människor och den plats vi värderar.

I tider av oro, speciellt under ett takläckage, står TAK 2.0:s jourpaket som en omedelbar lösning för invånarna i Nynäshamn. Vår tjänst är inte bara konstruerad för att adressera det uppenbara problemet, utan även för att identifiera och hantera den djupare orsaken till skadan, vilket garanterar en långsiktig lösning.

Från den första läcksökningen till den slutliga reparationen, våra erfarna taktekniker utför varje steg med precision och skicklighet. Genom att kombinera snabbhet med kvalitet, har vårt jourpaket tjänat ett oöverträffat rykte i Nynäshamn. Och med fasta priser får våra kunder inte bara en effektiv och pålitlig lösning, utan också en transparent och rättvis upplevelse. Med TAK 2.0 vet du att ditt hem är i trygga händer.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

När vattnet rinner in och paniken slår till kan det vara svårt att veta vad man bör göra. Med vårt jourpaket är hjälpen aldrig långt borta. Kontakta oss idag och få hjälp av Nynäshamns ledande expert inom akuta takläckage.  

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Nynäshamn

Täcker hemförsäkringen takläckage?

Skador som uppkommer av extrema väderförhållanden som skyfall och stormbyar uppmätt till en viss nivå täcks av försäkringen. Exakt vilken vindstyrka och regnvolym det handlar om kan du hitta hos ditt försäkringsbolag.

Om det däremot handla om skador som uppkommit av felmonteringar, bristande underhåll, övriga skador eller att takets inte har bytts ut i tid så täcker försäkringsbolaget troligtvis inte detta.

Hur lång tid tar det att åtgärda ett takläckage?

Det första steget i vårt jourpaket går oftast på några timmar. Det varierar så klart beroende på läckagets omfattning, men i alla fall under en dag.

Det kompletterande arbetet som permanent åtgärdar skadan kan ha stor variation i tid. Här kan det handla om allt ifrån ett endags projekt till en takomläggning som kan ta upp till 4 veckor.  

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Kan man laga sitt takläckage själv?

En del mindre åtgärder kan vara lite lättare för hemmafixaren att lösa själv. Men över lag rekommenderar vi att ta in en kunnig taktekniker.

Dom besitter en viss typ av kunskap och erfarenhet som är nödvändig för att på dessa reparationer korrekt utföra på ett säkert och hållbart sätt enligt svenska standard.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.