VÅRA TJÄNSTER

Åtgärd av akuta takläckage i Nykvarn

TAK 2.0 har inte bara etablerat sig som Nykvarns pålitliga partner i takfrågor, utan också som en integrerad del av den sammansvetsade gemenskapen som definierar denna vackra kommun. I hjärtat av Nykvarn, där pittoreska landskap och en stark känsla av gemenskap flätas samman, har TAK 2.0 ständigt arbetat för att bevara och stärka kommunens arkitektoniska arv.

Med djup respekt för Nykvarns unika karaktär och historia, anser vi varje takprojekt som ett bidrag till att bevara det rika kulturarvet och skönheten i denna gemenskap. Vårt engagemang för Nykvarn sträcker sig bortom affärer – det handlar om att vara en del av en större familj och att ständigt sträva efter perfektion för vår älskade kommun.

När akuta takläckage hotar att störa ditt hem, står TAK 2.0:s jourpaket redo att ge en omedelbar och effektiv lösning. Vi förstår att varje sekund räknas när katastrofen inträffar, och vår tjänst är designad för att ge snabb, kvalitativ åtgärd som inte bara hanterar omedelbara skador, men också förhindrar framtida problem.

Våra erfarna taktekniker utför noggrann läcksökning, provisoriska tätningar och lägger fram en åtgärdsplan som kommuniceras tydligt till dig. Med fasta priser och en dedikation till kvalitet och förtroende, garanterar TAK 2.0 att ditt tak är i trygga händer – idag, imorgon och i framtiden.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr* + resetillägg i denna kommun,
läs mer här >

Vid ett takläckage gäller det att agera snabbt för att minimera skadeområdet. Med vårt jourpaket är hjälpen aldrig långt borta. Kontakta oss idag om du behöver expertis hjälp med att reparera ditt takläckage.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Nykvarn

Hur vet jag om jag har ett takläckage?

Om du inte har upptäckt ett takläckage via en synlig läcka, dvs att det droppar och rinner in vatten eller vid dess utseende och lukt kan det vara väldigt svårt att veta om det finns ett läckage.

Genomför du en kontinuerliga underhållsplan kan det vara lättare att bedöma om det finns risk för ett läckage, men om du känner dig lite vilsen i denna kategori och inte vet vad du ska titta efter så finns det hjälp att få. Vid osäkerheter så är ett tips att boka en tid då en taktekniker kan komma kika på taket och se om det finns risker för ett takläckage.

Varför är det viktigt att agera snabbt med takläckage?

Takläckage och vattenskador kan orsaka väldigt stora skador om dom inte åtgärdas, och det kan gå snabbt. Därför är det väldigt viktigt att va snabbt om du upptäcker eller misstänker en läcka för att minimera skadeområdet så mycket som möjligt. En annan aspekt att tänka på är den ekonomiska.

Takläckage går under skadeorsaken utifrånkommandevatten hos försäkringsbolagen och ersätts sällan. Vilket rent kraft innebär att dom kostnader som kommer med återställning kommer du troligtvis att behöva stå för själv. Så genom att vara snabb kan du dra ner på återställningskostnaderna. 

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur kan jag förebygga takläckage?

Regelbundet underhåll av ditt tak är A och O för att uppnå ett hållbart tak. En del av underhåller är att ungefär två gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allting ser bra ut.

Dvs om det finns några trasiga detaljer, plåtar som har lossnat, pannor som har gått sönder, papp och har spruckit eller släppt osv. Utöver detta är det bra att regelbundet rensa avvattningen från löv, pinnar och smuts. Detta för att vattnet alltid har en fri passage att rinna vidare som tänkt.

Genom att utföra dessa enkla underhålla punkter kan du komma väldigt långt i att förebygga takläckage. Viktigt är bara att åtgärda skador om dom påträffas under översynen.    

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.