VÅRA TJÄNSTER

Direkt hjälp när ditt tak i Nacka läcker in!

Takläckage kan vara en husägares värsta mardröm, speciellt under extrema väderförhållanden som skyfall som drar in över Nacka och områden som Fisksätra, Skuru, Älgö och Saltsjö.boo. TAK 2.0 förstår vikten av enighet i snabbt agerade och tydlig kommunikation för att dom boende i Nacka kommun ska känna sig trygga i sitt hem under jobbiga omständigheter, vilket vi kan erbjuda med vårt jourpaket.  

När det kommer till akuta takläckage är det viktigt att agera snabbt. Vatten kan orsaka omfattande skador på en fastighet som i sin tur kan leda till mögel och svamp påväxter i konstruktionen. För dom boende i Nacka kommun kan vi komma med ett lugnande besked. TAK 2.0 erbjuder en 24-timmars jourtjänst för just dessa typer av ärenden. Här hjälper vi dig i en otroligt stressfull situation med fokus på att stoppa läckaget så fort som möjligt och undvika ett växande skadeområde tillsammans med en god kommunikation som ger dig som kund ett lugn i en jobbig situation.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Behöver du akut hjälp med ett takläckage? Ring oss idag för att få hjälp innan skadan växer sig större. Eller föredrar du mail, då är vi bara ett klick bort.     

VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 vid en effektiv hantering av akuta takläckage

Vårt engagemang går bortom att laga takläckage, det handlar om att främja enighet och tillit. Genom att försäkra att ditt hem i Skuru, Saltsjö-Boo, Fisksätra och resterande delar i kommunen skonas från omfattande skador till följd av ett takläckage har vi tagit fram ett special anpassat jourpaket för just detta. När du väljer att ta kontakta med oss för att få hjälp med ditt takläckage kan du förvänta dig följande:

Snabb hantering –
Med vår 24-timmar jour är vi alltid bara ett samtal bort. När du kontaktar oss kommer du först att få prata med vår administrativa personal. Där kommer vi ställa några frågor för att bilda oss en så tydlig bild som möjligt av situationen. Under det samtalet kommer du att få en tid då en av våra tekniker komma vara på plats för att hjälpa dig.

Effektivt utförande – På plats kommer teknikern att utföra en effektiv läcksökning för att så snabbt som möjligt få stopp på läckan med provisoriska tätningar och där med att minimera skadeområdet. Under besöket kommer skadeorsaken att fastställas och allt detta kommer att kommuniceras till dig så du är uppdaterad med hur takteknikern tänker och vad han har sett.

Fasta priser – Alla moment i hanteringen av ett takläckage hos oss levereras alltid med fasta priser. Utöver jourpaketet som har ett fast pris på 2,999 kr efter ROT så kommer även åtgärdsförslaget med fast pris. En del i vår hantering är att dela upp åtgärden i två delar, vilket har varit väldigt uppskattat bland våra kunder då vi alltid kan ge ut fasta priser under hela processen.

Behöver du hjälp med ditt tak?
Välj TAK 2.0 AB i Nacka för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Huddinge

Kan jag laga mitt läckage själv?

En del mindre åtgärder kan vara lite lättare för hemmafixaren att lösa själv. Men över lag rekommenderar vi att ta in en kunnig taktekniker. Dom besitter en viss typ av kunskap och erfarenhet som är nödvändig för att på dessa reparationer korrekt utföra på ett säkert och hållbart sätt enligt svenska standard.  

Hur kan jag identifiera ett takläckage?

Det vanligaste sättet att identifiera ett takläckage är via en synlig läcka, dvs at du ser droppande eller rinnande vatten inne i fastigheten. Ett annat sätt att identifiera ett läcka kan vara av hur skadeområdet set ut. Ett klassiskt utseende på en vattenskada är mörka flammiga fläckar.

Den här beskrivningen brukar lättast upptäckas på bland annat råsponten som är det så kallade undertaket. Lukt kan också vara en indikator på någon typ av vattenskada, att det helt enkelt luktar blött.
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Vad kan orsaka ett takläckage?

Det finns många anledningar till att ett takläckage uppstår. Men några av dom vanligaste orsakerna vi ser idag är bristande underhåll, trasiga detaljer som plåtar och takpannor, felmonteringar av exempelvis ventilationer eller taksäkerhet, slitage och att taket har uppnått sin generella livslängd och börjar därmed att ge vika, vilket är fullt normalt.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.