Rikard Beckman
Rikard Beckman
2024-06-16
Mycket professionella och måna om ett komplett slutresultat.
Mats Gregorson
Mats Gregorson
2024-06-14
Lätta att samarbeta med
Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
VÅRA TJÄNSTER

Din lokala partner för akuta takläckage i Järfälla

TAK 2.0 är inte enbart ett takföretag, utan ett företag som har gedigen kunskap om de unika utmaningar som tak står inför i Järfälla, Skälby, Kalhäll och andra kringliggande regioner. Vårt team är takexperter, utbildade att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för det specifika förhållandena i området. En av dessa lösningar vi erbjuder våra kunder är hantering och åtgärd av akuta takläckage.

Vårt jourpaket är hjälpen för dessa stressfulla situationer, vi hjälper dig att snabbt hantera läckaget med effektiv läcksökning utfört av våra kunniga taktekniker för att minimera skadeomfattningen och därmed också omfattningen av åtgärderna.

Vi lägger ett stort fokus på vår kundservice, då det är viktigt för oss att du känner dig trygg genom hela processen kring ett takläckage som kan vara en väldigt påfrestande situation att gå igenom.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

När du har ett takläckage, vänd dig till oss och boka ett jourpaket idag med TAK 2.0. För 2999kr* efter ROT avdrag erbjduer vi en provisorisk lösning speciellt anpassat för att snabbt hjälpa dig med dina akuta takärenden.

VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av ett akut takläckage i Järfälla

Ett takläckage kan orsaka stora skador på en fastighet, speciellt under kraftiga väderförhållanden som skyfall, kraftiga vindar och tunga snöfall. Tackläckage är relativt vanligt bland husägarna i Jakobsberg, Viksjö, Barbakby och resterande delar av Stockholms län. Vi tillsammans med dom boende inser att situationen är brådskande och erbjuder en omedelbar svartjänst för att säkerställa att skadeområdet minimeras.

Vårt jourpaket garanterar dig ett omedelbart svar med snabb utryckning till ett fast pris på 2,999 kr efter ROT oavsett vilken del i kommunen du bor i. I detta jourpakt är vårt stora fokus att få stopp på läckaget, hitta läckaget och fastställa skadeorsaken. Det som du alltid kan räkna med som beställare av ett jourpaket är:

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Huddinge för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

ARTIKLAR

Taktjänster för dig i Järfälla

TAK 2.0, ett Stockholmsbaserat företag som specialiserar sig på akuta takläckage i Järfälla kommun och resterande områden i Stockholms län. Med en god kännedom om området och dess utmaningar erbjuder vi skräddarsydda lösningar som hjälper dig att åtgärda skadorna och minimera skadeområdet. Vårt jourpaket säkerställer snabbt svar, effektiva läcksökningar till fasta priser där kundsupport prioriteras under hela den stressfulla händelsen av ett takläckage.

Utöver jourpaketet erbjuder vi på TAK 2.0 ett bredd utbud inom takrelaterande ärenden för att kunna hjälpa med dina problem, oavsett storlek och omfattning. Med ett regelbundet underhåll kan risken för ett takläckage minimeras i alla det varierande områden som Järfälla kommun erbjuder, och när ett läckage har uppdagats är det viktigt att agera snabbt. Vi kan tak och vi kan Järfälla, och med alla kommuner i Stockholms län kommer det presenteras unika takutmaningar, som vi på TAK 2.0 är utrustade för att möta.    

Vilka är dom vanligaste orsakerna till takläckage i Järfälla?

Oftast uppdagas detta läckage vid extrema väderförhållanden som skyfall, kraftiga vindar eller tunga snöfall.

Det finns måna olika anledningar till att ett takläckage uppstår, och några av det vanligaste anledningarna är trasiga detaljer på taket som plåtarbeten, genomföringar, eller spruckna pannor, felmonteringar, bristande underhåll, slitage eller att taket har uppnått sin generella livslängd och börjar därför ge vika på sina ställen.

Fixar ni bara takläckage eller erbjuder ni andra taktjänster också?

Bortom att åtgärda akuta takläckage med vårt jourpaket så är TAK 2.0 den takleverantör som tillhandahåller allt inom tak. Dom tjänster vi erbjuder är takomläggningar, takreparationer, taktvättar, takmålning, åtgärd av akuta takläckage och plåtslageri.

Alla dessa delar i vårt företag gör att vi kan hjälp dig hela vägen i mål med din skada, oavsett vilken typ av skada det rör sig om.   

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur kan jag identifiera ett takläckage?

Det enklaste sättet att identifiera ett takläckage är en synlig läcka, dvs att du ser läckaget genom att det exempelvis droppar vatten från innertaket, från en ventilation eller en lampa eller kanske att det rinner vatten längt en vägg.

Dessa typer av läckage är lättast att upptäcka, men du kan även se ett takläckage genom utformningen av läckan, oftast synliga som mörka flammiga område. Lukten kan också vara en indikator, att det helt enkelt lukat blött.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.