Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
VÅRA TJÄNSTER

Lita på TAK 2.0 med hanteringen av ditt takläckage I Huddinge

När takläckage uppstår, är TAK 2.0 en pålitlig och snabb lösning för invånarna i Huddinge kommun, inklusive Vårby, Trångsund och Stuvsta. Vår snabba och effektiva service har gjort oss till den främsta specialisten i området, med fasta priser och ett fokus på kundnöjdhet. Vi förstår stressen i en läckagesituation och strävar efter att göra processen så trygg och sömlös som möjligt från början till slut.

TAK 2.0 erbjuder omfattande taktjänster för att tillgodose alla behov relaterade till takläckage, oavsett material som plåt, papp, pannor, sedum, eller shingel. Vi satsar på kvalitet i service och utförande, något som framgår av våra positiva Google-omdömen. Vi säkerställer inte bara snabb och effektiv hantering av läckage utan också hållbara lösningar som gör att kunderna kan känna sig trygga med sina tak på lång sikt. Vi arbetar ständigt med professionalism, och våra kunder i Huddinge och närliggande områden vittnar om vår högkvalitativa service och genomförande.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Välj TAK 2.0 och säkra ditt hem idag, ditt hem förtjänar det bästa skyddet!
Ring eller maila och boka vårat Jourpaket idag för ditt takläckage

ARTIKLAR

Identifiera och Åtgärda Takläckage i Huddinge

När du upptäcker ett takläckage är det viktigt att agera snabbt, även om du är osäker så om det är ett läckage ska du inte vänta och se hur skadan utvecklas. Alla läckage är olika och ibland kan skadan vara större än vad som är synligt. Ett takläckage som inte åtgärdas kan medföra stora skador på konstruktionen som i många fall kan minka om du ageras snabbt.

Så fort du misstänker ett läckage så ta kontakt med oss på TAK 2.0.
Vi kommer direkt att ge dig en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer ut. Då kommer en effektiv läcksökning att genomföras för att så fort som möjligt få stopp på läckaget med en provisorisk tätning.

Sedan kommer du som kund att få en offert av oss på ett åtgärdsförslag för att reparera skadan permanent. Vi förstår att priset är en viktig aspekt, och detta upplägg gör det möjligt för oss att alltid ge våra kunder fasta priser på hela processen.

Finns det något jag kan göra för att undvika ett takläckage?

Regelbundet underhåll av ditt tak är A och O för att uppnå ett hållbart tak. En del av underhåller är att ungefär två gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allting ser bra ut. Dvs om det finns några trasiga detaljer, plåtar som har lossnat, pannor som har gått sönder, papp och har spruckit eller släppt osv. Utöver detta är det bra att regelbundet rensa avvattningen från löv, pinnar och smuts. Detta för att vattnet alltid har en fri passage att rinna vidare som tänkt.

Genom att utföra dessa enkla underhålla punkter kan du komma väldigt långt i att förebygga takläckage. Viktigt är bara att åtgärda skador om dom påträffas under översynen. 

Vilka är dom vanligaste orsakerna att ett takläckage uppstår?

Det finns många anledningar till att vattnet har lyckats ta sig in. Men några vanliga orsaker till ett takläckage är trasiga takdetaljer som påtar och pannor, bristande underhåll som bland annat rensningar av avvattning, felmonteringar av taket i helhet eller detaljer, yttre väderpåverkningar som skyfall och sedan har vi kategorin slitage/ålder.

Att taket helt enkel med årens gång har börjar att ge vika på sina ställen, vilket är helt naturligt.
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Vad är ett takläckage?

Ett takläckage innebär när vatten har tagit sig in i konstruktionen där det inte har för avsikt att vara. Det finns olika anledningar till att ett takläckage har uppstått, men en gemensam nämnare är i alla fall att vatten på något vis har tagit sig ner exempelvis under takpannorna, vidare ner i takpappen och ibland ner till råspont och takstolarna.

Även om det menas att skadan är större när vattnet har tagit sig en bit ner så är det mycket lättare att upptäcka det nu troligtvis är en synlig skada.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.