Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
Kent Iversen
Kent Iversen
2024-03-20
Bra återkoppling, höll vad de lovade, trevlig och duktig personal
roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
VÅRA TJÄNSTER

Pålitlig takreparation i Danderyd med jourutryckning

Från Edsviken till Enebyberg, som sträcker sig över Djusholm ner till Mörby, förstår vi det unika kravet och behoven på taken runt om i Danderyd. Ett takläckage är inget som en husägare direkt längtar efter att få uppleva, och kan vara en väldigt stressfull situation med många frågor. När du vänder dig till oss på TAK 2.0 kan du känna dig lugnt i vetskapen att vi har stor erfarenhet och besitter bred kunskap gällande takläckage, så du är i trygga händer.

Frågorna kommer troligtvis att vara många när denna stressfulla situation uppstår. Det kan handla om allt från försäkringsbolag, till återställningar, eller från hur förebygger man ett nytt läckage till hur kunde detta inträffa.

Vi kommer att hjälpa dig genom hela processen. Med vår goda kundservice som innefattar en bra, tydlig och kontinuerlig dialog från start till slut så kommer vi hjälpa till att få bukt på ditt taktäckare och besvara alla dina frågor, så att du inte behöver känna dig orolig att läckan ska komma tillbaka.  

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Vi har ett jourpaket vid akut takläckage, för dig 2999kr* efter ROT-avdrag med jourutryckning. Vi tätar temporärt och lämnar offert på beständig lösning! 

VÅRA TJÄNSTER

Akut takläckage i Danderyd? Säkra upp ditt hem idag.

Låt inte ett läckande tak resultera i kostsamma onödiga renoveringar av ditt hem. Med vårt jourpaket ger vi dig som kund en snabb utryckning för så fort som möjligt få stopp på läckan och minska att fastigheten får vidare skador. Vårt team besitter breda kunskaper och en stor erfarenhet av att hantera dessa typer av skador, vilket betyder att det inte spelar någon roll vilken typ av tak du har eller vart det läcker, vi finns här för att hjälpa dig.

När ett takläckage uppstår kan du som kund alltid förvänta dig:

Snabbt svar – Vi erbjuder en 24-timmars jour där du får direkt får en tid när vi kan vara på plats för att hjälpa dig. Oavsett vilken geografisk position du har så har alla ärenden hög prioritet hos oss, och vi hanteras alla takläckage så snabbt vi kan.

Expertis – På plats utför vi effektiva läcksökningar och för så fort som möjligt stoppa läckan. Där efter kommer du som kund att få ett åtgärdsförslag av oss med den lösningen som vi anser vara den bästa för ditt och takets behov och för att åtgärda skadan permanent.

Alltid fast pris – Med TAK 2.0 kommer det inga överraskningskostnader eller skrämmande fakturor. Vårt jourpaket har alltid ett fast pris på 2,999 kr efter ROT. Även den tillkommande offerten på permanent åtgärdsförslag kommer också med fast pris. 

Läcker ditt tak in?
Vi erbjuder jourutryckning och temporär tätning!

UTVALDA PROJEKT

Det vi erbjuder långsiktigt

In nässla norr om centrala Stockholm hittar vi Danderyds kommun med sina drygt 32,000 invånare. Danderyd är en pittoresk blandning av modern levnadsstandard och underbar natur. Kommunen är känd för sina välbärgade stadsdelar som med sin natursköna grönområden varvas om vart annat med eleganta hem.   

Med sitt rika kulturarv och närheten till centrala Stockholm, erbjuder Danderyd det bästa av två världar mellan lugnet i förortslivet och livfullheten i stadens bekvämligheter. Dom boende är stolta över sin kommun med den harmoniska blandningen av historia, natur och modernitet.

Oavsett om det är det skimrande vattnet från Edsviken eller den historiska charmen av Djursholm så är Danderyd en juvel av den svenska skärgården som TAK 2.0 är stolta över att vara en del utan. Vi säkerställer att den höga standard som speglar sig genom hela kommunen tillämpas i tak vi hanterar. Här kan ni se några av våra beständiga lösningar för ett tak som håller i alla väder.

TAK 2.0 erbjuder specialiserade taktjänster genom hela Danderyd och Stockholms län. På grund av det snabba förändringarna i klimatet är det viktigt att taket tål varierande väderförhållanden, från strålande sol till kraftigt regn. TAK 2.0 förstår Danderyds unika takbehov och standard och erbjuder därefter hjälp till alla boenden med sina takrelaterande ärenden. Med våra fasta priser och jourpaket tillsammans med en bred expertis hjälper vi husägare att säkra upp skadan och minimera skadeområdet.

Danderyd, en del av Stockholm med en otrolig charm av fantastisk arkitektur och underbar natur med en modern touch. TAK 2.0 är stolta över att få vara en del av Danderyd och fortsätta att upprätthålla dess otroliga standard, ett tak i taget.    

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Mer om takläckage i Danderyd

Vad kostar det att reparera ett takläckage i Danderyd med TAK 2.0?

En utryckning från oss på TAK 2.0 kostar 2,999 kr efter ROT. Under denna utryckning kommer en provisorisk tätning att utföras för att snabbt på stopp på läckaget så säkert som möjligt. På plats kommer våra taktekniker att genomföra en läcksökning och en översyn av det skadade området.

Teknikern kommer att ta fram en rekommenderad åtgärdsplan för att permanent åtgärda skadan. Åtgärdsplanen är väldigt individuell för varje specifikt projekt, så det är svårt att uppskatta en kostnad på. Men det vi kan garantera är att vi alltid ger våra under fasta priser. 

Hur går jag till väga om jag misstänker ett takläckage?

Är du osäker på om det är ett takläckage du har eller inte så kan du alltid vända dig till oss. Då kommer du får prata med vår administrativa personal som kommer ställa några frågor för att försöka bilda sig en så tydlig bild som möjligt av läget.

Därefter kommer vi antingen att boka tid för ett jourpaket eller ett offertbesök med en av våra erfarna taktekniker. Väl på plats kommer dom gå igenom taket och det skadade området och besvara alla dina frågor samt gå igenom det dom anser vara den bästa lösningen för att åtgärda skadan. 

Hur vet jag om mitt hem i Danderyd har ett takläckage?

Ibland kan ett taktäckare vara svårt att upptäcka förens vattnet har tagit sig ner en i bit i konstruktionen och det blir synligt, som exempelvis att du ser droppande vatten från ventilationer, lampor, innertaket eller kanske att det rinner vatten längst väggarna.

Här är ett tips att vara uppmärksam på lukter, en blött lukt på exempelvis en vind kan indikera ett läckage eller om du ser mörka fläckar.

Få professionell takhjälp – ring oss idag!

Skydda ditt hem och se till att det får bästa tänkbara service. När ett takläckage inträffar så tveka inte att ta kontakt med oss, ditt hem förtjänar det bästa.