roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster i Värmdö

TAK 2.0 erbjuder service för allt inom tak. Med ett brett utbud i kombination med erfarna medarbetare och en känsla för kundservice ger vi våra kunder en upplevelse som skiljer sig från mängden. Tjänster vi erbjuder på TAK 2.0 är:

Takomläggning – Byte av yttertaket eller nyproduktioner. Här har vi stor kunskap att jobba med material som betongpannor, lertegel, papp, shingel, plegel, resitrix, sedum, profilerad plåt och bandtäckning.

Renoveringar – Denna tjänst är perfekt för ett tak som behöver repareras men en omläggning inte är nödvändigt. Det kan innefatta allt från detaljbyten till stora delreparationer av takstommen eller byte av skadad underlagspapp. Detta är vår populäraste tjänst.

Plåtslageri – Något som skiljer oss från mängden är att vi har ett eget plåtslageri. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunden skräddarsydda plåtdetaljer och takomläggningar med bland annat bantäckning.  

Och mer!

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Tveka inte att ta kontakt med oss på TAK 2.0 för en personlig och professionell rådgivning. Boka ett kostnadsfritt platsbesök och upplev varför vi är det självklara valet på Värmdö och hela Stockholms län.

UTVALDA PROJEKT

Våra takomläggningar i Värmdö

Med vårt öga för detaljer ihop med ett stort engagemang i varje projekt vi utför ger vi dig som kund en trygg och tillåtlig helhetsupplevelse. Du kan lita på att TAK 2.0 ger dig och ditt tak dom bästa förutsättningarna med många bekymmersfria år att se fram emot. Ovanåker är en fantastisk plats med så mycket att erbjud, som moderna kommersiella bostadsområden till natursköna villaområden.

Med detta i beaktning är det viktigt att hitta en takläggare som har kunskapen och förståelsen att inte bara genomföra en takomläggning, utan att göra det med känsla, precision och fingertoppskänsla för att förvandla ditt hem till ett av Ovanåkers bästa med hållbara material ihop med ett arbete som är i linje med svenska standard.    

En takomläggning innebär att byta ut yttertaket. Processen går till som så att takets material rivs ner till råsponten eller takstolarna, beroende på omläggningens omfattning, sedan bygger man upp taket igenom med nytt material. Att genomföra en takomläggning kan kännas som ett stor och över mäktigt projekt, men är en viktig del i underhållsplanen för ditt hem för att undvika skador.  

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Värmdö för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Värmdö

Värmdö kommun, lokaliserad i centrala Stockholm men ca: 45,000 invånare. Denna plats är känd för sin idylliska skärgårdscharm ihop moderna områden. Värmdö är en stor del av Stockholms skärgård som innefattar karaktäristiska områden bland ett stor antal öar, skogar och landskap som är mycket populärt bland Stockholmsborna. En av kommunens stora dragplåster är ön Sandhamn, en ö med liv och rörelse som både är ett mycket omtyckt semestermål under sen svenska sommaren, men också för permanent boenden med klassiskt svenska byggen med sekelskiftes utstrålning.

Väddö är också en plats som är väldigt populär som erbjuder mycket utomhus aktiviteter som båtturer, fiske, vandring och härliga badplatser. Denna plats har fortsatt goda förbindelser med Stockholms city och erbjuder invånare och besökande en perfekt balans mellan lugnt och tillgänglighet i bland annat väldigt bra kommunikationer.

En kommun som omfamnar en stor del av Stockholms skärgård sätter stora krav på sina hantverkare. Men TAK 2.0 kan du känna dig trygg i vetskapen att vi är experter på det vi gör, och dessutom har stor erfarenhet av att arbeta i Stockholm underbara skärgård. Vi hjälper dig att fängsla den pittoreska och idylliska omgivningen i vårt hantverk, vilket lämmar dig ett bekymmersfritt slutresultat värt att skryta över.      

Värmdö är en kommun som har mycket att erbjuda. Med alla dessa möjligheter finner vi också en stor variation i otroliga fastigheter. Dessa fastigheter förtjänar en hantverkare som har själ i sitt utförande och arbetar med precision, hållbarhet och en tydlig kundkommunikation, men kanske framför allt erfarenhet av att arbeta i den svenska skärgården. Med den sota kompetens och erfarenhet vi på TAK 2.0 besitter är vi tryggheten du och ditt tak behöver.    

Redo för takomläggning i Värmdö?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Värmdö

Hur kan jag underhålla mitt tak i Värmdö?

Underhållningen är en viktig del i att maximera takets livslängd och att undvika skador och läckage. Detta behöver inte vara allt för omständligt, så vi har satt ihop en enkel checklista som du kan följa:

  • Trasiga detaljer – Upptäcker du trasiga takpannor, vindskivor, plåtdetaljer osv är det av stor vikt att byta ut dom/åtgärda skadan när den upptäcks. O åtgärdade skador medför större risker för växande skadeområden och takläckage.
  • Avvattning – Att hålla avvattningen fri från löv, pinnar och smuts kan hjälpa till att hålla takläckaget borta. Vattnet har en uttänkt bana i form av hängrännor, stuprör och takbrunnar, och är vägen blockerad kan vattnet tryckas in i andra vägar där det ej hör hemma. Vilket kan orsaka takläckage.
  • Översyner – Ha som vana att 2 – 3 gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allt ser bra ut. Här är ett ypperligt tillfälle att rensa avvattningen och spana efter skador och skavanker samt plocka bort eventuella grenas som har ramlat ner.

Hur lång tid tar en takomläggning på Värmdö?

Detta beror på viket tak som ska bytas samt omfattningen på själva omläggningen. Framkomligheten och vädret har också en stor påverkan över tiden. Men för att ge dig en indikation på tidfattningen vi jobbar efter har vi tagit fram nedan exempel:

Dessa exempel är räknade på en klassisk omläggning utan råspontsbyte, men en yta på 100-150 m².

*Betongpannor: 3-4 veckor.
*Lertegel: 3-4 veckor.
*Papptak: 2-3 veckor.
*Shingel: 3-4 veckor.
*Bantäckning: 3-5 veckor.  

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Vilka material är vanliga vid en takomläggning på Värmdö?

De vanligaste materialen som vi använder idag vid takomläggningar är betongpannor, lertegel, papp, plåt och shingel.

Valet av detta beror del på hur bygglovet i området ser ut, men också på din personliga preferens, budget och den arkitektoniska stilen av huset och området. Nedan ger vi dig en kort förklaring på vad dessa material är.  

Betongpannor – Detta är nog ett av de vanligaste materialet på Värmdö vi har idag, framför allt på villatak. Dessa pannor enlig namnet är gjorda av betong, mer korrekt en blandning av sand, cement, vatten, järnoxidpigment och vattenbaserad färg. Dessa pannor går att få i lite olika kulörer och är helt natur tillverkade.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.