roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Takomläggningar i Upplands Väsby – Trygg, pålitlig och nära dig

Innästlat i hjärtat av Upplands Väsby finner du TAK 2.0 hantverk, som står ut med sin känsla för kvalitet och pålitlighet tillsammans med erfarenhet och en utmärkt service. Med ett noggrant tillvägagångssätt för att leverera exceptionella taklösningar omfattar vår specialisering:

 • Takomläggningar
 • Takrenoveringar
 • Taktvätt
 • Takmålning
 • Taktvätt
 • Åtgärd av akut takläckage
 • Plåtslageri

Förvandla ditt tak för ditt hem eller företag med oss på TAK 2.0 – din pålitliga partner för takarbeten i Upplands Väsby. Vi är djup engagerade i alla projekt vi utför och garanterar säkra, hållbara och skräddarsydda lösningar oavsett taktyp.

Att du som kund ska känna en trygghet genom hela projektets gång är en stor del av helhetsupplevelsen, där lägger vi ett stort fokus på en kontinuerlig och god dialog från start till färdigställt projekt.

Detta speglar sig i dom många fantastiska kundomdömen vi fått oss tilldelat från tidigare lunder, som understryker vår professionalism och yrkeserfarenhet ihop med en god kundservice. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Lita på vår erfarna team för oöverträffad service och ett strålande hantverk. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

UTVALDA PROJEKT

Vårt engagemang i Upplands Väsby

Från Bollnäs, Brunnby och Edsberg till Hammarby så är vi förstående för dom utmaningar och möjligheter som presenteras i det olika områdena med lokal arkitektur och omgivningar. Vår omfattande erfarenhet i denna region försäkrar att våra lösningar är inte bara ett utmärkt hantverk, men också skräddarsytt för att passa dina önskemål tillsammans omgivningens atmosfär.

Ditt tak kommer med tiden att utsättas för del påfrestningar från bland annat väder och vind. Då taket är en viktig del i ditt hems säkerhet är det viktigt att hjälp till att hålla taket helt från dessa påfrestningar. Med tiden kommer taket att behöva bytas och att ignorera tecken på skador och slitage kan leda till större skador och en mer kostsam takomläggning. Våra experter, med stor erfarenhet ger råd och rekommendationer som säkerställer att dina takbeslut är sunda och fördelaktiga.

Från det fantastiska takarbetet på Ensta förskola som säkerställer en trygg miljö för barnen, till Balingsholm Hotel som står som ett bevis på vårt hantverk. Vi har stolt bevisat vår förmåga att tillhandahålla överlägsna taklösningar. När du tänker på takomläggningar i Upplands Väsby, tänk på den enhet i kompetens och gemenskap som vi efterlever på TAK 2.0. Vi förenar vår djupa kunskap om taklösningar med en passion för att hjälpa vårt lokalsamhälle. Denna sammanhållning säkerställer att du alltid får det bästa, från det bästa skräddarsytt att passa dig. 

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Upplands Väsby för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Mer om takomläggningar i Upplands Väsby

Placerat norr om centrala Stockholm hitta vi Upplands Väsby kommun med ca: 41,000 invånare. Denna kommun är en levande blandning av historia och kultur med en modern touch. Känd för sin strategiska placering och fungerar som en viktig knytpunkt som förbinder de norra och södra delarna av Sverige. Med sitt nära läge till Arlanda flygplats och tågförbindelser är Upplands Väsby inte bara en attraktiv plats för företag utan även för dig som söker bekvämligheter i den dagliga pendlingen.

Historiskt har kommunen rötter som går tillbaka till vikingatiden, med många runstenar utspridda över regionen som bevis på dess gamla förflutna. Med tiden har Upplands Väsby utvecklats och anammat moderna stadsplaneringar samtidigt som kommunens naturliga skönhet och arv har bevarats.

Upplands Väsby erbjuder ett stort utbud av olika fritidsaktiviteter som härliga promenader vid sjön eller en tripp till ett livligt köpcentrum. Här finner du även utbildningsinstitutioner och kulturella platser i stor utsträckning som säkerställer en historisk tillväxtmiljö för sina invånare.

Övra Rundby, Fresta eller Holmen, ja alla delar av Upplands Väsby har sin egen unika touch på arkitektur som speglar dess charm och historia. Här satsar TAK 2.0 stort att fånga just dessa delar med fantaska omgivningar och den historiska prägeln i vårt hantverk, för att du ska få avnjuta ett hem som upprätthåller kommunens fantastiska atmosfär i ett utförande du kan vara stolt över.

När det är dags för en takomläggning i Upplands Väsby, borde du överväga TAK 2.0 med sig lokala kännedom och ett kvalitativt hantverk. Oavsett om du behöver hjälp med en takomläggning eller en preparation så finns vi här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan. Upplands Väsby har en otrolig historia och en fantastisk omgivning som vi fångar i vårt hantverk. Vårt engagemang i kundnöjdhet speglar sig i våra många fina kundomdömen, och vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak.    

Redo för takomläggning i Upplands Väsby?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Upplands Väsby

Hur underhåller jag mitt nya tak?

Underhåller är en viktig del i att maximera takets livslängd, och är man noga med sitt underhåll när taket är nytt och fräscht så behöver det inte vara ett så stort projekt. Nedan finner du en enkel 4 stegs lista på rekommenderat underhåll:

 • Översyn – Ha för vana att gå upp på taket 2 gånger per år för att kolla så att allt ser bra ut. Titta efter trasiga detaljer, hur avvattningen ser ut, genomföringar osv.
 • Trasiga detaljer – Om du påträffar några trasiga detaljer som exempelvis skadade pannor, plåtdetaljer, vindskivor eller sprucken papp är det bra att åtgärda dessa så snart som möjligt för att undvika vidare skador.
 • Avvattning – Rensa avvattningen ca: 2 gånger per år från löv, grenar, grus och smuts så vattnet har ett fritt flöde att rinna i sin utformade bana. Att få stop i sin avvattning kan göra att vattnet tränger in på fel ställen som kan leda till takläckage. Ett tips är att föra detta i samband med dina taköversyner.
 • Taktvätt – Taktvättar är ett utmärkt komplement i din underhållsplan. Att tvätta bort mossa och alger ihop med applicering av ett mossbekämpningsmedel gör att pannorna bli mindre påfrestade och kommer hålla längre.

Vilka material är populära i Upplands Väsby?

Marknaden för takmaterial växer sig större hela tiden med utökade produktval. Men dom absolut vanligaste materialen vi ser idag är betongpannor, tätskikt, shingel och plåt. Andra vanlig material är även lertegel, och inom plåtkategorin har vi profilerad plåt och Plegel. Dessa materialval kommer med många alternativ av kulörer, där du även i många fall kan göra specialbeställningar i dina färgval.

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur bör jag förbereda mitt hem för en takomläggning?

Innan det är dags för en takomläggning kan det vara bra att ta sig ett varv runt fastigheten och flytta bort närliggande föremål som utemöbler eller blomkrukor, då dessa dels kan komma i vägen för ställningsbygget och att det kan ta skada under projektets gång.

Skulle det vara något annat som du behöver förbereda kommer det att kommuniceras till dig i god tid innan projektstart. Sedan kan det vara bra att vara förbered på att det kommande veckorna kommer taket att vara en arbetsplats, därav kommer det vara bitvis en hög ljudnivå av marskiver och fordon.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.