Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
VÅRA TJÄNSTER

Om TAK 2.0 – Din Takexpert i Tyresö

När du väljer TAK 2.0 för din takomläggning i Tyresö, får du tillgång till ett omfattande utbud av skräddarsydda tjänster för dina unika behov. Från akuta takläckage, reparationer, taktvätt till omläggningar och takmålningar – vi står redo att hjälpa dig med bara ett samtal. Med många nöjda kunder i områden som Trollbäcken, Raksta och Bollmora, är vi stolta över att kunna dela med oss av våra kunders positiva upplevelser av oss på TAK 2.0.

Vårt team är inte bara kompetent, men även passionerade för det arbete vi utför. Som kund kan du förvänta dig ett professionellt, vänligt och kundcentrerat bemötande genom hela processen. Säkerheten står alltid i fokus för oss. Våra specialister är utbildade och erfarna inom säkerhetsaspekter både gällande takarbetet och efterlevnaden av hållbarhet och kvalitetskrav på den svenska marknaden.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Oavsett om du bor i Kungens kurva eller Vårby är vi redo att hjälpa dig med dina takprojekt.

Tveka inte att kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan förvandla ditt tak till dess fulla potential.

Vi ser fram emot att leverera det bästa möjliga kvalitet till din takomläggning i Huddinge.    

UTVALDA PROJEKT

Lyckad Takomläggning i Sofieberg

TAK 2.0 erbjuder ett brett spektrum av takrelaterade tjänster i Tyresö. Behöver du hjälp med ett akut takläckage, taktvätt, målning, takreparationer, plåtarbeten eller en takomläggning? Vårt team står redo att hjälpa dig med ditt projekt.

Här är en av våra takomläggning som vi utfört i Sofieberg. Här bytte vi ut gammal shingel mot ny, fräsch material från Icopal, installerade ny taksäkerhet och skräddarsydda plåtdetaljer. Detta projekt visar vår förmåga att kombinera hantverkskunskap med kunskap om det lokala området.

Välj en takläggare som har kunskapen att förstå och värna om Tyresös unika kvaliteter. Från Fornudden till Öringe, du kan känna dig trygg med att ditt tak är i goda händer med oss på TAK 2.0.

Se även en av våra omläggningar av ett panntak

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Tyresö för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Söder om Stockholm hittar vi Tyresö kommun. Med en befolkning på strax över 48,000 är det ett populärt område för både familjer, företag eller varför inte din första bostad. Tyresö är känt för sig otroliga balans mellan natur och urbana bekvämligheter, vilket gör Tyresö till den perfekta platsen att bo och arbeta på. Oavsett om det är fantastiska Tyresö slott med sina välskötta trädgårdar, rogivande Albysjön eller dom många familjevänliga områdena så erbjuder Tyresö en väldigt hög livskvalitet för sin invånare.

Som en del av det bredare stadsområdet Stockholm, är Tyresö en plats med mycket att erbjuda. Med större bostadshus och företagsparker, till idylliska villaområden och ett fantastiskt skärgårdläge kan vi garantera att fånga den fantastiska omgivningen i vårt hantverk.

Tyresö är en vacker kommun i Stockholms län med otrolig natur och en känsla av livskvalitet. En mycket populär plats för både familjer och företag. TAK 2.0 är en trogen takleverantör i Tyresö som har levererat många snygga och hållbara tak. Vårt team försäkrar ett säkert utförande som uppfyller svensk standard och ger dig som kund många bekymmersfria år.
Låt det vackra Tyresö spegla hantverket i ditt tak som kommer med en takomläggning från TAK 2.0  

Redo för takomläggning i Tyresö?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Tyresö

Erbjuder ni akuta taktjänster i Tyresö?

Ja det gör vi. Vi erbjuder en 24-timmar jour för akuta takläckage och skador. Väl på plats genomförs läcksökning och reparationer av skadan för att begränsa att skadeområdet växer sig större.

Med ett fast utrycknings pris med tätning på 2,999 kr efter ROT kompletterande med en offert på permanenta lösningar ger vi alltid våra kunder fasta priser utan överrasknings kostnader. Med detta upplägg känner våra kunder en trygghet i både utförande och pris.  

Vilka typer av tak kan ni byta i Tyresö?

Vårt erfarna och kunniga team är väl kvalificerade att hantera alla olika taktyper. Från det mest klassiska material som betong, lertegel, papp, shingel och plåt, till mer komplicerade material som sedum, resitrix och till och med shiffer reparationer.

Inom dessa kategorier hjälper vi inte bara privat personer, utan även företag, BRF:er och till och med andra takföretag. Då montage som resitrix är en kunskap som inte många takläggare besitter är vi också en hjälpa hand till våra takkollegor runt om i Stockholm.   
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Erbjuder ni garantier för arbeten i Tyresö?

Vi erbjuder 5-åragaranti på utförda takreprationer och 10-år på genomförd takomläggning. Redan vid skickad offert kan du som kund ta del av information kring garantier, försäkring, fakturering, arbetstider och övriga föreskrifter.

Vi vill att du som kund ska ha alla informationer innan du fattar ett beslut för att få en så trygg upplevelse som möjligt.

Självklart kan du också få denna information av oss innan offert om du så önskar, bara att slå oss en signal så hjälper vi dig.  

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd ,   Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  Strängnäs,  Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vill du också bli en av våra nöja kunder i Tyresö kommun? Det vill vi också. Boka dit kostnadsfria besök idag från en av våra erfarna taktekniker och upplev varför vi är det självklara valet i Tyresö.