roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Takomläggning i Täby med TAK 2.0 – Din lokala expert

Utifrån vårt perspektiv av förståelse för Täbys unika klimat och arkitektoniska nyanser, är vi perfekt placerade för att förstå det idealiska taklösningarna som är skräddarsydda för både hem och företag.

Bortom en rekommenderad åtgärdsplan så erbjuder vi ett brett spann av taktjänster som bland annat tvätt och reparationer för att försäkra oss om att vi lämnar efter ett säkert och hållbart tak där utförandet har skett inom ramarna för svensk standard enligt monteringsanvisningar, föreskrifter och Bygg AMA.

Genom din resa hos oss, från det första samtalet till överlämning av ett färdigställt projekt förblir vårt engagemang stabilt och starkt. Denna fingertoppskänsla till perfektion speglar sig även i dom kundomdömen vi har fått, som blir ett kvitto på den obevekliga strävan vi har på en överlägsen kundservice. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Låt oss diskutera dina behov, svara på dina frågor och ge dig en tydlig väg i ditt kommande takprojekt.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Våra takomläggningar i Täby

Det är något speciellt med att arbeta i denna kommun. Täby med sina idylliska bostadsområden till blomstrande kommersiella center förtjänar endast det bästa när det kommer till tak och dess underhåll.

Med vårt breda utbud av taktjänster som innefattar takmålning, taktvätt, åtgärd av akuta takläckage, takrenovering, taksäkerhet, takrenovering, omläggningar och plåtverkstad så är vi den enda aktören du behöver för ditt kommande projekt. Med ett fantastiskt team av erfarna taktekniker med lång erfarenhet och stor kunskapsbank så kan du nog inte få ett bättre resultat än med oss som Stockholms takproffs.

Varje projekt vi utför görs med största möjliga respekt och prioritet, då inget projekt är för litet eller simpelt i vår mening. Att anlita en hantverkare är kanske inte det billigaste, därför är vi extra noga med att leverera ett förstklassigt hantverk i vårt arbete för att sammanfoga takets behov tillsammans med omgivningens arkitektur och atmosfär.

För oss på TAK 2.0 handlar det inte bara om att utföra en takomläggning, utan om att skapa ett band till våra kunder och bygga ett förtroende. Där ser vi till att du får dom verktygen du behöver för att kunna ta hand om ditt tak, och även ge dig tryggheten i att vi alltid bara är ett samtal bort.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Täby kvalitet och service. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Täby

Täby är en kommun norr om centrala Stockholm men ca 71,000 invånare. Denna kommun är en växande del av Stockholm som kombinerar charmen av sina historiska rötter med ett modernt utvecklande. Täby kommun inkluderar områden om Näsbypark, Tibble och Roslags-Näsby som vi nämnde tidigare. Dessa områden är en mix av klassisk svensk arkitektur och nyare konstruktioner, som gör ett avtryck på Täbys utvecklande landskap.

Historiskt sätt har Täby stor betydelse för Sveriges rika historia. Arkeologiska fynd, inklusive runstenar från Vikingatiden som berättar en historia om nordiska legender. Med tidens gång har Täby förvandlats från jordbruksbebyggelse till blomstrande förortsområde. Fortfarande är dess djupt rotade historiska band i fokus men lokala museum som är populärt både bland turister och lokalbefolkning. 

Täbys variation inom arkitektur tillsammans med härligt klimat kan ha sina utmaningar på en entreprenör när det kommer till utförande och underhåll. Det är när TAK 2.0, din lokala takexpert kommer in i bilden. Vår djupa förståelse för tak ihop med vårt öga för detaljer gör att vi kan leverera den höga standars som vi ser i Täby kommun.

Täby kommun, en plast med mycket att erbjuda och en storslagen ådra av arkitektur och fantastisk historia. Med ett bredd utbud av taktjänster och stor erfarenhet kan vi ge dig ett tak i världsklass. Eller behöver du kanske hjälp med att avgöra skicket på ditt tak, eller veta vilken underhållsplan som passa dig och ditt tak bäst så kan du känna dig trygg med TAK 2.0. Du kanske är sugen på att vara en den av den växande kommunen Täby med ett tak som är säkert och hållbart? Då har du kommit rätt.

Redo för takomläggning i Täby?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Täby

Hur kan jag underhålla mitt tak för att försäkra en lång livslängd?

Ett underhåll av taket är väldigt viktigt för att få ut maximalt av vad taket kan leverera, och som pricken över i:et så är det inte så krångligt heller. Se vår enkla checklista nedan:

Översyn – Ha för vana att 2 gånger per år ta dig upp på taket för att kontrollera att allt ser bra ut. Kika då efter eventuella skador som trasiga plåtdetaljer eller trasiga pannor osv.

Reparationer – Upptäcker du skador och trasiga detlaljer på taket är det bra att få dessa åtgärdade inom en snar framtid. Att ha trasiga delar på taket under en längre tid ökar risken för blanda annat takläckage.

Avvattning – Rensa din avvattning 2-3 gånger per år från löv, pinnar och smuts för att se till att vattnet kan flöda fritt. Ett tips är att utföra detta i samband med översynen.

Tvätt – Påväxter på tak är något som kan korta ner livslängden. Att hålla lite kolla på detta är ett stort plus, då du med ganska enkla medel kan förebygga mycket själv med en borste och högtryckstvätt. Här burkar man också applicera ett mossbekämpande medel för att förebygga ny påväxt. Hur ofta du behöver göra detta är väldigt individuellt för takets kringliggande miljö och hur mycket påväxt som finns.  

Behövs några lokala föreskrifter eller tillstånd för takbyte i Täby?

Det beror på vad som kommer genomföras i omläggningen. Om du ska lägga om taket till samma utseende som befintligt behövs det inget bygglov. Om du däremot ska ändra färg kan det krävas en bygganmälan eller ett bygglov.

Samma sak om du ska göra någon konstruktions ändring som exempelvis sätta in ett takfönster eller bygga en takkupa på behövs det ett bygglov. Mer information om detta hittar du hos din hemkommun, och det är även där du gör sig ansökan.

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Kommer TAK 2.0 att ta hand om det gamla materialet?

Självklart, vi tar hand om allt. När du får en offert av oss oavsett projekt så räknar vi alltid med deponihantering som det kallas, vilket är hantering av skräpet.

Under projektet så kommer deponin att sorteras i säckar eller i container beroende på projektets omfattning. Sedan hämtas det upp för vidare sortering av företaget Sortera.

Detta företag jobbar mycket med grön omställning och gröna alternativ. Mer information om det kan du hitta på deras hemsida.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.